βοηθεια για τηλεοραση!

tgiannak

New member
12 August 2012
16
παιδια καλησπερα και χρονια πολλα !

εχω φτιαξει ενα tv room με htpc (xbmc-dvbviewer) αλλα ειναι με μια ταπεινη bravia 26" lcd 10 ετιας! σκεφτομαι να αλλαξω τωρα που εχει και εκπτωσεις!

ειμαι αναμεσα σε SONY KDL40R473 και SAMSUNG 40F5500(αν και 100 ευρω ακριβοτερη)

δεν ξερω τι παιζει με τα panels Και ολα αυτα και φοβαμαι λιγο τις samsung ειδα ανθρωπο εδω στο φορουμ που πηρε την 6100 και απογοητευτηκε...τοσο λοταρια ειναι τα πανελ;; υπαρχει κατι ποιο σιγουρο σε αυτο το budget??

τι προτεινετε;;;

Σε αυτά τα χρήματα δε βρίσκεις και πολύ καλύτερες επιλογές. Θα πρότεινα να δώσεις λίγο περισσότερα για κάποια μεγαλύτερη, εφόσον κάθεσαι σε απόσταση δύο μέτρων ή μεγαλύτερη.

Re: Απάντηση: βοηθεια για τηλεοραση!

σε ευχαριστω...μεχρι να απαντησει καποιος εγω εψαχνα! και εχω δει samsung uef6100 και sony w650/651 τι λες;; σε ρωταω γιατι βλεπω και πολλα προβληματα στην 6100..

Πόση απόσταση θέασης έχεις και για τι χρήση προορίζεται πέραν από ταινίες ?

ειναι 2.7 μετρα ακριβως βλεπω ταινιες με xbmc και τηλεοπτικα μεσω dvbviewer κυριως το πακετο της digea ;-)

ok τοτε λεω να παω στην f5000 μου βγαινει και πιο οικονομικα!

Μιχαλη ευχαριστω για την βοηθεια, παρηγγειλα την f5000 46" ειχε και 12 ατοκες! μια ερωτηση! μηπως ξερεις τι vesa εχει;; δε το βρισκω πουθενα για να δω τι βαση να αγορασω, σε ευχαριστω και παλι

Καλημερα παιδες! πηρα την tv και ειναι φοβερη! εμφανισιακα! γιατι μολις πηγα να την συνδεσω στο pc εδειχνε μονο το boot..μολις πηγαινε να μπει windows εβγαζε χωρις σημα...τελικα το ψευτο καλωδιο Hdmi equip με επιχρυσες επαφες |v1.4 εκανε ολη την δουλεια...δοκιμασα ενα μικροτερο που ειχα προσωρινα μονο που εκεινο ηταν Oelbach και επαιξε τελεια..απλα να τονισω οτι ουτε το equip ηταν τοσο φτηνο οποτε προσοχη στα λαμογια που πουλανε τετοια καλωδια....

τελικα με το καλωδιο ολα κομπλε δε κλειδωνε το συγκεκριμενο 3 μετρο λογω κακης ποιοτητας και κλειδωσε τελεια αλλο απο ebay! επισης κοιταξα το panel και ειναι spva!! απο οτι ειδα αξιζει η 46αρα γιατι ολες η 46αρες φορανε samsung panel!! ( μια 46αρα = με δύο 23αρες :lollypop: )