Καλησπέρα σε όλους! Παρακολουθώ αρκετό καιρό το Forum αλλά αυτό είναι το πρώτο μου post και έτσι θα'θελα καταρχήν να σας συγχαρώ για την πάρα πολυ καλή δουλειά που έχετε κανει όλοι σας..
Ας περάσω λοιπόν στο πρόβλημά μου. Ξεκίνησα την έρευνα αγοράς καινούριας τηλεόρασης λίγο πριν τις γιορτές και είμαι ενα βήμα πριν την τελική επιλογή. Εχω διαβάσει οσα περισσότερα μηνύματα μπόρεσα, εβγαλα μία κάποια άκρη και τώρα θα ήθελα την βοήθεια των πιο έμπειρων για την τελική επιλογή.
Πρώτα μία περιγραφή των "αναγκών" που υπάρχουν για την χρήση της.
Κατά μεγάλο ποσοστό (50% και άνω) προορίζεται για games, ένα 30 - 40% για ταινίες (DVD, BR, mkv), και ότι απομένει για τηλεοπτικό σήμα.
Οι επιλογές μου μέχρι πρόσφατα ήταν με σειρά προτεραιότητας (best to worse) ως εξής:
1. Sony 46W4500 (κόλλημα με το πρόβλημα του φωτισμού αλλά ξεπερνιέται)
2. Samsung a) LE46A956, και b) LE46A856 (με κύριο πρόβλημα το input lag)
3. Philips 47PFL9703.
Οπως βλέπετε επαιζα στις 46 γιατί η απόσταση είναι 3μ.
Ομως μετά απο πολές βόλτες (με την γυναίκα γιατί η τηλεόραση είναι επιπλο και η γνώμη της είναι αναγκαία), ε'ιδαμε και δύο μοντέλα Plasma, τις εξής 2: Panasonic TH-50PZ800 και Pioneer LX-5090H.
Για καλή μου τύχη της άρεσε πάρα πολύ η 5090H, άλλο τόσο όμως και η Philips. Κάι έρχομαι τώρα στην ερώτηση..
Τί θα μου προτείνατε βάσει των αναγκών που περιέγραψα παραπάνω, αλλά και βάση της απόστασης. Μήπως είναι υπερβολή οι 50¨, ή δεν υπάρχει πρόβλημα.
Περιμένω με ανυπομονησία τις γνώμες σας
Σας ευχαριστώ εκ τω πρωτέρων και ζητώ συγγνώμη για το μακροσκελές post!
Ας περάσω λοιπόν στο πρόβλημά μου. Ξεκίνησα την έρευνα αγοράς καινούριας τηλεόρασης λίγο πριν τις γιορτές και είμαι ενα βήμα πριν την τελική επιλογή. Εχω διαβάσει οσα περισσότερα μηνύματα μπόρεσα, εβγαλα μία κάποια άκρη και τώρα θα ήθελα την βοήθεια των πιο έμπειρων για την τελική επιλογή.
Πρώτα μία περιγραφή των "αναγκών" που υπάρχουν για την χρήση της.
Κατά μεγάλο ποσοστό (50% και άνω) προορίζεται για games, ένα 30 - 40% για ταινίες (DVD, BR, mkv), και ότι απομένει για τηλεοπτικό σήμα.
Οι επιλογές μου μέχρι πρόσφατα ήταν με σειρά προτεραιότητας (best to worse) ως εξής:
1. Sony 46W4500 (κόλλημα με το πρόβλημα του φωτισμού αλλά ξεπερνιέται)
2. Samsung a) LE46A956, και b) LE46A856 (με κύριο πρόβλημα το input lag)
3. Philips 47PFL9703.
Οπως βλέπετε επαιζα στις 46 γιατί η απόσταση είναι 3μ.
Ομως μετά απο πολές βόλτες (με την γυναίκα γιατί η τηλεόραση είναι επιπλο και η γνώμη της είναι αναγκαία), ε'ιδαμε και δύο μοντέλα Plasma, τις εξής 2: Panasonic TH-50PZ800 και Pioneer LX-5090H.
Για καλή μου τύχη της άρεσε πάρα πολύ η 5090H, άλλο τόσο όμως και η Philips. Κάι έρχομαι τώρα στην ερώτηση..
Τί θα μου προτείνατε βάσει των αναγκών που περιέγραψα παραπάνω, αλλά και βάση της απόστασης. Μήπως είναι υπερβολή οι 50¨, ή δεν υπάρχει πρόβλημα.
Περιμένω με ανυπομονησία τις γνώμες σας

Σας ευχαριστώ εκ τω πρωτέρων και ζητώ συγγνώμη για το μακροσκελές post!