Βοήθεια για τις κρύες νύχτες του χειμώνα !

Tasos_Th

Supreme Member
5 September 2006
3,060
Goteborg, Vastra Gotaland, SVERIGE
Παιδιά μόλις παρέλαβα δωράκι απο ξαδερφό μου που ήρθε απο το Αφγανισταν έναν αργιλέ !!! Μου έφερε καπνό κτλ αλλά μου είπε οτι χρειάζομαι καρβουνάκια (???) . Που θα βρώ στη Θεσσαλονίκη τέτοια καρβουνάκια ;;;
Και που θα βρώ και οδηγίες για το πως να ανάβουμε τον αργιλέ κτλ ;;;

Περιμένω απάντηση απο τους θεριακλήδες :grinning-smiley-043

Τα καρβουνάκια, μπορείς να τα προμηθευτείς κι από... εκκλησιαστικά είδη! (αυτά του θυμιατηριού κάνουν).

Τώρα, αν θες, ξέρω κάτι λίγα, αλλά δεν είμαι σίγουρος αν θα καταφέρω να στον μπουμπουνίσω...

E καλά εσύ και να μην ξέρεις.... Κι εγώ το σκέφτηκα να σου πώ για τα εκκλησιαστικά ,αλλά λέω άσε μη πάμε αδιάβαστοι :flipout: :flipout: :flipout:

Aλλά έχει πολύ χαμηλό WAF ο ρημάδης , ακόμα δεν τον ανάψαμε κιτρίνισαν οι τοίχοι και τα ταβάνια .....:behead:

Έχω γειτόνισσα , αλλά είναι απο καλή οικογένεια , δεν κάνουν τέτοια πράγματα, πορτοκάλια, ρακιές κτλ δόξα τω Θεώ μου φέρνει δωράκια !!!
Απο τα άλλα να πώ την αλήθεια αχρείαστα είναι.

Last edited:
καρβουνακια οχι της εκκλησιας,πηγαινε σε κανα αιγυπτιακο μαγαζι απαυτα που πουλανε αιγυπτιακα πραματα,αραβικες πιτες,χυμους κλπ ξερεις,σαν ψιλικατζιδικα ειναι.εκει εχουν,αν καταφερεις να συννενοη8εις,καρβουνα.τα καλυτερα βεβαια ειναι τα ξυλοκαρβουνα,σπασμενα μικρα κοματακια σα χαλικι.τουμπεκι ψιλοκομενο που λενε.οδηγιες ψαξε στο νετ εχει πολλα σαιτ.λεξεις κλειδι,sisha,watepipe

Μακρια απο καρβουνακια εκλησιας!!!!!! Αν εχεις τζακι και το αναβεις περνεις ενα καρβουνακι απο εκει. Σε διαφορετικη περιπτωση ψαξε μαγαζι που να πουλαει καπνους κτλ. Και παρε καπνο με γευση μηλο και με γευση μεντα (αν εισαι και ψιλοκρυωμενος ξεβουλωνει ολο το συστημα!!!!!!!).

Για οδηγιες τωρα. Πρωτα απο ολα θελει καλο πλυσημο σε καθημερινη βαση με καυτο νερο. Στο πηλινο θα βαλεις τον καπνο (δεν το στουμπωνεις!) και αν ειναι αρωματικος θα το τυλιξεις με αλουμινοχαρτο. Κανεις τρυπες απο πανω και εκει ακουμπας το αναμενο καρβουνο. Αν δεν ειναι αρωματικος και ειναι κανονικος καπνος τοτε δεν θες αλουμινοχαρτο και ακουμπας αμεσως το καρβουνο στον καπνο.
Στην μπουκαλα θα βαλεις νερο ενα δακτυλο παραπανω απο εκει που φτανει η σωληνα !

Αχχχχχχ να δω τι αλλο θα πουμε στο club......:BDGBGDB55:

Last edited:
Τα καρβουνάκια, μπορείς να τα προμηθευτείς κι από... εκκλησιαστικά είδη! (αυτά του θυμιατηριού κάνουν).

Τώρα, αν θες, ξέρω κάτι λίγα, αλλά δεν είμαι σίγουρος αν θα καταφέρω να στον μπουμπουνίσω...

νομίζω ότι μάλλον δεν κάνουν, ίσως σε είδη καπνοπωλίου να μπορούσαν να σε βοηθήσουν.:ernaehrung004:

Re: Απάντηση: Βοήθεια για τις κρύες νύχτες του χειμώνα !

Για οδηγιες τωρα. Πρωτα απο ολα θελει καλο πλυσημο σε καθημερινη βαση με καυτο νερο. Στο πηλινο θα βαλεις τον καπνο (δεν το στουμπωνεις!) και αν ειναι αρωματικος θα το τυλιξεις με αλουμινοχαρτο. Κανεις τρυπες απο πανω και εκει ακουμπας το αναμενο καρβουνο. Αν δεν ειναι αρωματικος και ειναι κανονικος καπνος τοτε δεν θες αλουμινοχαρτο και ακουμπας αμεσως το καρβουνο στον καπνο.
Στην μπουκαλα θα βαλεις νερο ενα δακτυλο παραπανω απο εκει που φτανει η σωληνα !

Ολα σωστα.

Στα "Bold", προσθεσε και ενα μικρο σφηνακι ουζο.
Την ακριβη ποσοτητα ουζου, θα την βρεις με δοκιμες....

Καλη διασκεδαση !

Re: Απάντηση: Βοήθεια για τις κρύες νύχτες του χειμώνα !

ρε το rebelo!!!! ονομα και πραμα!!!!!

μια φωτο απο τον δικο μου που ο φιλος μου απο την Προυσσα μου τον εστειλε με ολα τα αξεσουαρ....

_dsc7829.jpg

Τάσο, δοκίμασε μια φορά με σκέτο νερό και μετά άρχισε τα πειράματα.
Αυτοί οι τρελοί εδώ μέσα θα σε βγάλουν νοκ-άουτ!

Υ.Γ. Λάρρυ, αν τελικά ο φίλος στέλνει αντικαταβολή, θέλω κι εγώ δυο κομμάτια!
Power buy παίζει;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Βοήθεια για τις κρύες νύχτες του χειμώνα !

ρε το rebelo!!!! ονομα και πραμα!!!!!

μια φωτο απο τον δικο μου που ο φιλος μου απο την Προυσσα μου τον εστειλε με ολα τα αξεσουαρ....

_dsc7829.jpg

Αν υπαρχει και αλλο κοματι θελω και εγω. Αρκει να εχει ΟΛΑ ΤΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ που βλεπω στην φωτο.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Βοήθεια για τις κρύες νύχτες του χειμώνα !

Ολα σωστα.

Στα "Bold", προσθεσε και ενα μικρο σφηνακι ουζο.
Την ακριβη ποσοτητα ουζου, θα την βρεις με δοκιμες....

Καλη διασκεδαση !

Εχεις δικιο για το ουζο αλλα ειπα να μην τον στειλω γιατι ειναι αρχαριος!!!!

Λαρουκο σου εχω και αλλη μια προταση. Βαζω το σπιτι ,αργιλε, καπνο, φαι, ποτο κτλ. Δεν φερνεις τα λοιπα αξεσουαρ σου να περασουμε καλα?????????