Βοηθεια για τοποθετηση...

Tzimakos

AVClub Enthusiast
13 November 2007
733
Γεια σας παιδια προχτες κανανε στον πατερα μου δωρο για τη γιορτη του (να τον χαιρομαι,σας ευχαριστω παιδια) αυτο το mp3 player http://www.perfectshop.gr/pub/el/cat...ail.aspx?15785..
Και επειδη δε θελω να παμε στον τσιαρα να μας το τοποθετησει σε 2 λεπτα και να μας παρει 20 ευρω δεν ξερω ποσα παιρνει μηπως μπορειτε να με βοηθησετε να μου πειτε πως να το τοποθετησω μονος μου?

Επισης σκεφτεται ο πατερας μου να παρει και ηχεια για αυτο..Εχετε να μου προτεινετε καποια?

Ευχαριστω ολους, Τζιμακος

Το αμαξι ειναι daewoo lanos του 2000

Απλά διάβασε το manual σίγουρα μέσα θα έχει σχέδιο για την σύνδεση
Οπως και το αυτοκίνητο άν έχει θέση για cd και προεγκατάσταση καλωδίων και ηχείων σου λέει και αυτό στο manual τι είναι το κάθε καλώδιο
Αν δεν υπάρχει προεγκατάσταση καλύτερα ο μάστορας

Εβγαλα το παλιο και εχει φισα ISO που απ οτι μου ειπανε θα χρειαστω ανταπτορα και εχει και μια αλλη φισα που ειναι κατω και πισω απο την πλατη της κονσολας..Θα μιλησω με ενα παιδι που ξερει κι αμα ειναι εξαιρετικα πολυπλοκο θα το παω στο μαγαζι...

Εβγαλα το παλιο και εχει φισα ISO που απ οτι μου ειπανε θα χρειαστω ανταπτορα και εχει και μια αλλη φισα που ειναι κατω και πισω απο την πλατη της κονσολας..Θα μιλησω με ενα παιδι που ξερει κι αμα ειναι εξαιρετικα πολυπλοκο θα το παω στο μαγαζι...

Δημήτρη σχεδόν όλα, και οι εγκαταστάσεις των αυτοκινήτων αλλά και τα ραδιοCD φέρουν πλέον φίσες ISO. Στην περίπτωση αυτή είναι απλά θέμα plug & play. Δυό φορές που χρειάστηκε να αλλάξω πηγή στο αυτοκίνητο ήταν θέμα δευτερολέπτων. Tωρα εάν δεν έχει η συγκεκριμένη συσκευή ISO με ένα αντάπτορα όπως είπες θα γίνει ή δουλειά.
-bye-

H φισα ISO δεν ειναι μονη και πλατια? Το ραδιο σιντι αυτο εχει μια διπλη φισα και πιο στενη...

H φισα ISO δεν ειναι μονη και πλατια? Το ραδιο σιντι αυτο εχει μια διπλη φισα και πιο στενη...

Δημήτρη πάρε μια ιδέα :
http://www.revealcable.co.uk/acatalog/ISORadioAdapters.html#aAA3252

Εάν δώσεις και στο google : "iso socket for car radio" ή κάτι παρεμφερές θα βρείς πολλά. Εδώ μπορεί να κοστίζει φτηνότερα κάποιος αντάπτορας, εάν χρειαστεί.
:ernaehrung004: