Βοηθεια για τριποδο! Λειπει το quick release plate.

Τόσο φθηνή, μόνο οι μικρές της Novoflex. Βέβαια υπάρχει και το ebay. Με 50, μπορείς να πάρεις από εδώ μία από τις μικρές μπίλιας της Manfrotto

Τελικα αγορασα ενα τριποδο με 29 απο το Ρεπελλα. Ρωτησα και για τους 16-45, 18-250 και 50-200 οπου οι τιμες ειναι κοντα στα 560, 450 και 270 αντιστοιχα (αν τις θυμαμαι καλα).

Μεγειές!!! Απόψε το φεγγάρι είναι κόκκινο...

ότι πρέπει για δοκιμή νυχτερινής λήψης...

Ακριβως!

Για να μη σας αφησω με την απορια (πολυ που σας νοιαζει:p), η κεφαλη του παλιου τριποδου δε μπορει να αλλαξει, και δυστυχως δεν ειχε και τριποδα με κεφαλη μπιλιας για να δω. Δε πειραζει, εδωσα οσα περιμενα και πηρα κατι καλο (ετσι δειχνει).

Αν δεν μας ένοιαζε καθόλου, δεν θα μπαίναμε στο κόπο να σου απαντήσουμε για ένα τόσο μικρό θέμα...:ernaehrung004:

Καλές λήψεις!!!Στείλε δείγματα!!!

Θα περιμενω το αυγουστιατικο οταν μας ερθει!:D Και αν ειμαι και στα Ζαγοροχωρια, τοτε ελπιζω να βγαλω καλες φωτογραφιες!:D

Ακριβως, εμπνευση χρειαζεται:p Εδω που μενω, τι να φωτογραφισω? Τα κεραμιδια του σπιτιου μου? Ενω στα ζαγοροχωρια, εχει θεμα, ουυυυυυυυ:p

Για κατέβα λίγο στην παραλία της πόλης μας από τις 7 μέχρι τις 9, και πες μου μετά εάν δεν υπάρχουν θέματα για φωτογράφηση. Τι περιμένεις, να τα βγάλεις όλα από το σπίτι σου?

Σωστά!Όπως και τα γύρω βουνά, σίγουρα κάπου υπάρχει μια πλατεία με

αγάλματα, η ίδια η πλατεία από ψηλά, γέροι στα καφενείο,

και όλα αυτά φαίνονται αλλιώς το βράδυ...

Φυσικα και δεν περιμενω να τα βγαλω ολα στο σπιτι μου, αλλα μενω και 40 λεπτα μακρια απο την πολη. Αν ημουν κεντρο, η καπου εκει γυρω, θα ηταν πολυ πιο ευκολο. Παιζουν πολλα αλλα πραγματα οταν εισαι μακρια.

Περιμενω το 15αυγουστο που θα λειπουν ολοι, κι εγω θα ειμαι εδω:D