Βοήθεια - Γνώμες για subwoofer

johnble

New member
28 April 2014
46
Καλησπερα σας,
Ειμαι κατοχος μιας tv samsung ue48h6200 και μιας soundbar yamaha yas-101. Σκεφτομαι να αναβαθμισω το συνολο μου με το παρακατω sub. Τι γνωμη εχετε; αξιζει; Ευχαριστω πολυ.
http://www.crystalaudio.gr/ProductDetails/TX-8SUB-Subwoofer.aspx

Re: Βοηθεια-γνωμες για sub

Με το sub θα ακούσεις μεγάλη διαφορά. Αν ο χώρος είναι μέχρι 15-20 τ.μ. σου κάνει. Διαφορετικά χρειάζεσαι μεγαλύτερο.

Toliskot το εχεις ακουσει το συγκεκριμενο;

Εγω το έχω. Για τα χρήματα του είναι μια χαρά και σε μουσική και σε ταινίες. Αν το αγοράσεις απευθείας από την Crystal και δεν σου κάνει μετά την αγορά και για 30 ημέρες, μπορείς να το επιστρέψεις και να πάρεις τα χρήματα σου πίσω.

Είχα ένα της crystal audio αλλά μεγαλύτερο από αυτό. Σε ταινίες ήταν αρκετά καλό.

Εγω το έχω. Για τα χρήματα του είναι μια χαρά και σε μουσική και σε ταινίες. Αν το αγοράσεις απευθείας από την Crystal και δεν σου κάνει μετά την αγορά και για 30 ημέρες, μπορείς να το επιστρέψεις και να πάρεις τα χρήματα σου πίσω.
Ποσο το ειχες παρει; στο ιδιο κοστος προτινεις κατι αλλο;

Ποσο το ειχες παρει; στο ιδιο κοστος προτινεις κατι αλλο;

Στο skroutz το έχει 170 ευρώ. Στην αντιπροσωπεία το έχει 209.
Εγω δεν το πήρα μόνο του. Ηταν μέσα στο σετ ηχείων ΒPT5-8 της Crystal. Όλο το σετ μαζί το πήρα 429 ευρώ.
Επίσης καλά υπογούφερ σε αυτή την κατηγορία τιμής είναι και της YAMAHA. Εναλλακτικά θα σου πρότεινα το λίγο ακριβότερο YAMAHA NS-SW200 το οποίο στο σκρουτζ ξεκινά από τα 250 ευρώ. Στα συν του Υamaha είναι ότι έχει κουμπί απενεργοποίησης του auto standby.

Στο skroutz το έχει 170 ευρώ. Στην αντιπροσωπεία το έχει 209.
Εγω δεν το πήρα μόνο του. Ηταν μέσα στο σετ ηχείων ΒPT5-8 της Crystal. Όλο το σετ μαζί το πήρα 429 ευρώ.
Επίσης καλά υπογούφερ σε αυτή την κατηγορία τιμής είναι και της YAMAHA. Εναλλακτικά θα σου πρότεινα το λίγο ακριβότερο YAMAHA NS-SW200 το οποίο στο σκρουτζ ξεκινά από τα 250 ευρώ. Στα συν του Υamaha είναι ότι έχει κουμπί απενεργοποίησης του auto standby.
Για τα yamaha sw 030/sw215 εχεις αποψη;

Για τα yamaha sw 030/sw215 εχεις αποψη;

Το είχα ακούσει στον Νάκα στην Κηφισιά όταν έψαχνα να πάρω ηχεία. Μου είχε αφήσει καλές εντυπώσεις.