Βοηθεια με ati

pcgiatros

New member
16 December 2008
16
Athens,Greece
Καλο μηνα σε ολους.

Εχω το εξης συστημα : amd 6400x2 black edition,saphire 4890 1 gbyte,2 gb ddr2 667 ram,windows 7 ultimate,9.11 catalyst.

To προβλημα μου ειναι το εξης : Δεν γνωριζω πως μπορω να χρησιμοποιησω την δυνατοτητα hardware acceleration στον kmp player που σχεδον παντα με αυτον βλεπω mkv αρχεια.

Παρακαλω οποιος φιλος με βοηθησει να μου τα πει αναλυτικα διοτι ειμαι αρχαριος με το θεμα.

Σας ευχαριστω πολυ και ευχομαι καλες διακοπες σε ολους σας.

Έψαξα τη κάρτα που αναφέρεις και κατέληξα εδώ. Ποιά κάρτα έχεις?
Σημαντικό είναι να έχεις το τελευταίο Catalyst (νομίζω 10.5 τώρα) και μετά να μιλήσουμε για απόδοση της κάρτας.
Επίσης, με το υπάρχον σύστημά σου, έχεις πρόβλημα στην αναπαραγωγή mkv?

Καλο μηνα σε ολους.

Εχω το εξης συστημα : amd 6400x2 black edition,saphire 4890 1 gbyte,2 gb ddr2 667 ram,windows 7 ultimate,9.11 catalyst.

To προβλημα μου ειναι το εξης : Δεν γνωριζω πως μπορω να χρησιμοποιησω την δυνατοτητα hardware acceleration στον kmp player που σχεδον παντα με αυτον βλεπω mkv αρχεια.

Παρακαλω οποιος φιλος με βοηθησει να μου τα πει αναλυτικα διοτι ειμαι αρχαριος με το θεμα.

Σας ευχαριστω πολυ και ευχομαι καλες διακοπες σε ολους σας.

Θα πρέπει ν κατεβάσεις τους stand alone codecs του Media player classic (ειναι free)
Μέσα στους codecs υπάρχει ο MPCVideoDec.ax
Αυτόν θα τον κάνεις add στον km player και θα τον δηλώσεις για mkv αρχεια. Υποθετω πως γνωρίζεις τον τρόπο.
Κατόπιν πρέπει να βάλεις ως video renderer τον EVR.
Αν το κάνεις σωστα τότε αν πατησεις κατα την ααπαραωγη της ταινιας το πλήκτρο tab θα σου γράψε τον codec πουχρησιμοποιείς και απο κατω DXVA.-bye-

Οι ΑΤΙ κάνουν ΗΑ στις ματροσκες; Γιατι είχα την εντύπωση πως μόνο οι NVIDIA με σύστημα CUDA το κανουν αυτο.