Η δική μου εκτίμηση για την ποιότητα της εικόνας γίνεται σε 46άρα 1080p LCD 100Hz. Η ποιότητα της εικόνας του Dream 800 στα SD κανάλια και με ρύθμιση της εξόδου από την DVI σε 1080i δεν δρέπει δάφνες. Αιτία είναι ο κακής ποιότητας scaler του δέκτη. Αμεση συνέπεια η αισθητά μειωμένη ευκρίνεια. Βεβαια το αποτέλεσμα είναι έντονα ορατό σε Α - Β σύγκριση. Κάποιος που χρησιμοποιεί μόνο τον 800άρη δύσκολα θα αντιληφθεί τη διαφορά. Με το autoresolution plugin η κατάσταση έχει βελτιωθεί σημαντικά καθώς εξέρχεται πλέον η φυσική ανάλυση του καναλιού και το upscaling αναλαμβάνει ο πολύ καλός scaler της Samsung 46F86. Συνολικά η εικόνα του 800 υποφέρει και από υπερκορεσμό χρωμάτων.Όσο για την εικόνα, θα μου επιτρέψετε να διαφωνήσω. Από προσωπική εκτίμηση (έχω τον 800 και ο αδερφός μου τον 7025) βλέπω ότι ο 800 τα καταφέρνει καλύτερα στα SD κανάλια αφού βοηθάει και ο scaler μέσω της HDMI. Η διαφορά βεβαίως είναι εμφανής μόνο σε τηλεοράσεις LCD.
Άσχετο, η σειριακή του 800 υποστηρίζει card reader?
Το έχει δοκιμάσει κανείς αυτό?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.