Βοήθεια με power dvd in clone mode

xp2mac

New member
Παίδες καλησπέρα και χρόνια πολλά σε ολους σας με υγεία και χαρά σε σας και τις οικογένειες σας.
Επιτέλους έστησα το πολυπόθητο home cinema με τα εξής υλικά (Μαμαλάκης ένα πράμα ε?)
1.INFOCUS IN 82
2.PIONEER VSX-LX 60
3.KEF HTC 3005
4.HITACHI LCD 26"
και ενα HTPC.
Oλα δουλεύουν ρολόι εγκαθιστώντας τα σχετικά software με τους οδήγούς του forum.Ενα πρόβλημα έχω μόνο και ελπίζω να μου το λύση κάποιος απο εσάς.
Εχω ενώση το htpc με τον Pioneer Hdmi και την τηλεόραση με το vga της κάρτας ATI 2600XT που εχω στο htpc. Οταν έχω το ΑΤΙ catalyst σε clone mode το power dvd δεν παίζει τα blueray discs και με αναγκάζει να βγάλω το vga απο την κάρτα για να δείξει στον προβολέα.
Το θέμα είναι να μπορώ να χρησιμοποιώ και τον προβολέα με hdmi και την tv
με το vga η αν υπάρχει κανένας άλλος τρόπος εκτός του clone mode (ati) η με το powerstrip? Αλλο software μήπως?
Ευχαριστώ παρα πολύ και καλές γιορτές.:AFADF0:
 
δεν ξέρω τι κάρτα γραφικών έχεις αλλά όποια και να είναι σίγουρα την πιέζεις στα όρια ζητώντας της να παίξει blu-ray σε clone mode.
Θα σου πρότεινα (μιας και ο pioneer έχει μόνο μια έξοδο hdmi) να εξετάσεις την προμήθεια ενός hdmi splitter που θα τροφοδοτεί ταυτόχρονα και τα δύο μέσα προβολής σου.
 
Θάνο μου ευχαριστώ για την ανταπόκριση σου. Εχω την ΑΤΙ 2600 ΧΤ. Για να πω την αλήθεια σκέφτηκα και εγώ το Hdmi switch (splitter) αλλά δεν μου γέμιζε το μάτι. Σκέφτηκα να παίζω τα br discs με το DVD power dvd με το HDMI και να γυρίζω με το default display του catalyst σε VGA όταν χρησιμοποιώ το pc για ίντερνετ κλπ. Αλλά δεν ξέρω αν θα πάει σωστά η δουλειά.(με τα διαφορετικά resolution που έχουν τα μηχανήματα Τν 1365χ720 και προτζέκτορας 1920χ1080).
 
Δημιούργησε ξεχωριστά profiles στο Catalyst Control Center και όλα θα παίξουν μια χαρα. Τα profiles μπορούν να έχουν και shortcuts στο desktop αλλά και να ενεργοποιούνται με συνδυασμούς πλήκτρων.
Δε θα έχεις κανένα πρόβλημα
 
Θάνο μου γειά σου.Σ'ευχαριστώ για την ανταποκριση σου.Δυστηχως δεν τα κατάφερα να δημιουργήσω profiles στο catalyst.Πως μπορώ να το κάνω αυτό?
Την τηλεόραση την έχω σαν primary στα 1280χ768 και τον προβολέα σε clone στα 1920χ1080.Δεν μπόρεσα να βάλω τον προβολέα σαν primary, διότι μου δημιουργούσε πρόβλημα στην τηλεόραση (pc out of range).Θα σου ήμουν ευγνώμων αν μου έδινες λεπτομέρειες πάνω στο catalyst profiles η hotkeys.