Βοήθεια με υπότιτλους σε τηλεόραση LG...

dimitris.40

Established Member
Καλησπέρα σε όλη την υπέροχη παρέα.Χρειάζομαι επειγόντως την βοηθειά σας φίλοι μου γιατί αντιμετωπίζω πρόβλημα,Είμαι κάτοχος μιας LGLH4000 47" εδώ κ αρκετό καιρό.Σήμερα κατέβασα μια ταινία σε μορφή AVI απο κάποιο FORUM κ διαπιστώνω ενώ παίζει στον υπολογιστή βαζοντας την σε USB κ τοποθετωντας το USB στην παραπάνω τηλεόραση δεν μπορω να δώ την ταινία,αλλά η TV μου δείχνει ότι παίζει μόνο φωτογραφίες απο USB.Χρειάζεται να κάνω κάποιες ρυθμίσεις στην τηλεόραση????Θα καταφέρω να δώ τις ταινίες που κατεβάζω?????Τι θα πρέπει να κάνω???Ευχαριστώ πολύ περιμένω με αγωνία την βοηθειά σας.Να είστε καλά.

Re: Βοήθεια

Ευχαριστώ τον συντονιστή κ το φίλο που έγραψε το post για την lglh4000,το δοκίμασα στη τηλεόραση πάιζει κανονικα,αλλά δεν βλέπω καθόλου υποτιτλους.Η τηλεόραση βλέπει μόνο ένα αρχείο avi όπου κ είναι η ταινία αλλά οι υποτιτλοι ειναι σε μόρφη αρχείου SRT κ είναι ξεχωριστό αρχείο,που απο τον υπολογιστή σου δίνει την επιλογή να το ανοίξεις κ να δεις την ταινία μαζί με τους υπότιτλους.Στην τηλεόραση τι θα πρέπει να κάνω,για να βλέπω μαζί με την ταινία κ τους υπότιτλους?Μπορεί απο την παραπάνω τηλεόραση να επιλέξω κ να ανοίξει κ το αρχείο srt που βρισκονται οι υποτιτλοι?Τι θα μπορούσα να κάνω????Σας ευχαριστώ πολύ όλους σας.

Είναι ταινία και υπότιτλοι στον ίδιο φάκελο και με την ίδια ονομασία;

Δηλαδή, αν η ταινία λέγεται avclub.avi οι υπότιτλοι λέγονται avclub.srt;

Καλημέρα σε όλους τους φίλους.Σε απάντηση στον συντονιστή της κατηγορίας έτσι ακριβώς είναι οι υποτιτλοι είναι διαφορετικο αρχείο κ ονομάζονται srt.Τί θα μπορούσα να κάνω μπορώ να μετανομάσω τους υποτιτλους σε αρχείο avi?γίνεται αυτό.Θα ήμουν ευγνώμων αν μπορούσατε να βοηθήσετε.Τι δεν κάνω καλά???Ευχαριστώ κ πάλι.

Δεν χρειαζεται φίλε μου να κάνεις οτιδήποτε, τα srt τα διαβάζει κανονικά και τα avi και όλα. Απλά για να δεις υποτιτλους πρέπει στο directory που έχεις το έργο να έχεις και το αρχειο των υποτιτλων με την ιδια ονομασια και θα στο διαβασει αυτοματα. Πχ. συνδέεις ενα usb στην τηλεοραση και εχει μέσα το έργο AMELI. Πρέπει να ειναι ως εξής

ameli.avi
ameli.srt

Και θα τα διαβάσει..