Βοήθεια memory guard απενεργοποίηση σε Yamaha RX-V659

πως μπορω να απενεργοποιησω το memory guard εστω και σε διαφορετικο μοντελο ενισχυτη της YAMAHA ?

Μεσα απο τα settings του ενισχυτη, βαζεις το memory guard στο off.
Εννοεις οτι δεν μπορεις που κρυβεται αυτη η επιλογη μεσα στα μενου. ?
Το manual δεν αναφερει. ?

Kοιτα μεσα στο SET MENU/OPTIONS MENU.

Last edited:
Αν δεν καταλαβες, κοιταξε μεσα στη σελιδα 95 του εντυπου manual, ή στη σελιδα 99 του (pdf) manual αν το εχεις κατεβασμενο απο ιντερνετ.

Αν δεν εχεις κανενα απο τα δυο manual, τοτε κατεβασε το pdf manual απο το λινκ παρακατω και κοιτα στη σελιδα 99.

http://www.manualslib.com/download/197545/Yamaha-Rx-V659.html

Re: Απάντηση: Βοήθεια memory guard απενεργοποίηση σε Yamaha RX-V659

Αν δεν καταλαβες, κοιταξε μεσα στη σελιδα 95 του εντυπου manual, ή στη σελιδα 99 του (pdf) manual αν το εχεις κατεβασμενο απο ιντερνετ.

Αν δεν εχεις κανενα απο τα δυο manual, τοτε κατεβασε το pdf manual απο το λινκ παρακατω και κοιτα στη σελιδα 99.

http://www.manualslib.com/download/197545/Yamaha-Rx-V659.html

εχω το manual αλλα το προβλημα ειναι οτι δεν μπορω να ανοιξω το options menu,προφανος λογο guard,δηλαδη δεν ανοιγη η επιλογη για να το βαλω στο off,τι προτινεις ???

το εκανα μπαινωντας στο advanced menu ,αλλα και παλι δεν μπορεσα να μπω στο option menu:furious3:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Βοήθεια memory guard απενεργοποίηση σε Yamaha RX-V659

εχω το manual αλλα το προβλημα ειναι οτι δεν μπορω να ανοιξω το options menu,προφανος λογο guard,δηλαδη δεν ανοιγη η επιλογη για να το βαλω στο off,τι προτινεις ???

Κατι γινεται λαθος. Δεν ειναι δυνατον να υπαρχει μεσα στο μενου memory guard on/off, αλλα μολις το βαλεις στο on, να κλειδωνει το μενου σε αυτο το σημειο και να μην σε αφηνει να το βαλεις στο off. Με αυτη τη λογικη θα ηταν κλειδωμα δια παντος.

Ειτε μπαινεις σε λαθος υπομενου (που το εχει κλειδωμενο ) ειτε το μηχανημα μπορει να εχει φαει καποια φλασια.
Δυστυχως τους yamaha δεν τους ξερω στα μενου, οποτε δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο.
Καλυτερα να ζητησεις τηλεφωνικη βοηθεια απο καποιο καταστημα νακα για να μην σπαζοκεφαλιαζεις.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Βοήθεια memory guard απενεργοποίηση σε Yamaha RX-V659

Κατι γινεται λαθος. Δεν ειναι δυνατον να υπαρχει μεσα στο μενου memory guard on/off, αλλα μολις το βαλεις στο on, να κλειδωνει το μενου σε αυτο το σημειο και να μην σε αφηνει να το βαλεις στο off. Με αυτη τη λογικη θα ηταν κλειδωμα δια παντος.

Ειτε μπαινεις σε λαθος υπομενου (που το εχει κλειδωμενο ) ειτε το μηχανημα μπορει να εχει φαει καποια φλασια.
Δυστυχως τους yamaha δεν τους ξερω στα μενου, οποτε δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο.
Καλυτερα να ζητησεις τηλεφωνικη βοηθεια απο καποιο καταστημα νακα για να μην σπαζοκεφαλιαζεις.

σε ευχαριστω warewolf ,το ιδιο σκεφτηκα και εγω δεν μπορει να κλειδωνει δια παντος,δοκιμασα ολους τους πιθανους τροπους,τωρα το εχω βγαλει απο την πριζα καπου γραφει οτι μετα απο μια βδομαδα εκτος πριζας επανερχεται στις εργοστασιακες ρυθμισεις ειδωμεν .μετα μενει τηλεφωνο στο ΝΑΚΑ