βοήθεια παιδιά - έχασα την NOVA (DM800)

stsalkit

Established Member
11 December 2008
160
Μόλις σήμερα αγόρασα τον DM800 - μου ήρθε ωραία σεταρισμένος, έβαλα μέσα την κάρτα της NOVA και έβλεπα τα κανάλια... Μετά αποφάσισα να παίξω. Μέσα απο το Newnigma2 έφθασα στο κατάλληλο μενου για software update... το έκανα... και μετά NOVA πάπαλα.
Τι διάολο έχω κάνει? έσβησα τα settings προφανώς. Παρακαλώ βοηθήστε με - το πρέπει να αλλάξω? Απ' οτι βλέπω τρέχει το cccam 2.10. Αν κάποιος ξέρει και επιθυμεί να βοηθήσει παρακαλώ θερμα λεπτομερεις οδηγίες... είμαι μισοάσχετος.
Ευχαριστώ

Τι εννοείς πάπαλα?
Χάθηκαν τα κανάλια?
Απλώς δεν τα αποκωδικοποιεί η κάρτα?

Με τη λίστα καναλιών στην οθόνη, πάτησε το πράσινο κουμπί για να μπεις στον κατάλογο των δορυφόρων. Ακολούθησε την διαδρομή Hotbird/Providers/Netmed και ίσως δεις φως!

Αγαπητέ φίλε, εννοώ ότι προφανώς δεν τα αποκωδικοποιεί ή κάρτα. Τα κανάλια είναι φυσικά ακόμα εκεί, απλά η οθόνη είναι μαύρη.

Η κάρτα μου είναι βερσιον 4. Ναι έχω σκανάρει τους δορυφόρυς όλα ωραία και καλά. Τα εβλεπα μια χαρά μέχρις ότου έκανα update στο software. Αν θυμάμαι καλά με ρώτησε άν θέλω να κάνω overide κάποιο αρχείο εγώ απάντησα ναι, και έγινε το κακό

ναι μπορώ (έχω το dcc) - μάλλον έχουν πειραχτεί τα settings αλλά δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω για να τα επαναφέρω εκεί που ήταν - άν μπορεί κάποιος να με οδηγήσει?

Προφανώς έκανες κάποιο online emu update.

Αν είναι θέμα εμουλάτορα, τότε κατέβασε το scam και θα παίξει χωρίς κάποια παραμετροποίηση.