Βοηθεια παιδια,i phone με...φρεντο

Σημερα το μεσημερι μια απροσεκτη ξανθια εριξε πανω στο iphone 4 μου εναν ωραιοτατο φρεντο.Αν και ηταν στη θηκη του,εισχωρησε υγρο προφανως απο την υποδοχη minijack των ακουστικων.Το ακουστικο του κινητου ειναι νεκρο,δεν ακουω τιποτα κατα την πραγματοποιηση κλησεων,ενω δεν ακουγεται κανενας ηχος πληκτρων και κλειδωματος.Τα υπολοιπα φαινεται να λειτουργουν.Τι κανω;;Υπαρχει περιπτωση να στεγνωσει και να αποκατασταθει;;Αν οχι;

Φρέντο εσπρέσο ή φρέντο καπουτσίνο ήταν?

:D

(Θέλει λύσιμο από άτομο που ξέρει, καθάρισμα με ισοπροπυλική αλκοόλη και ο Θεός βοηθός)

Re: Απάντηση: Βοηθεια παιδια,i phone με...φρεντο

Φρέντο εσπρέσο ή φρέντο καπουτσίνο ήταν?

:D

(Θέλει λύσιμο από άτομο που ξέρει, καθάρισμα με ισοπροπυλική αλκοόλη και ο Θεός βοηθός)
Καπουτσινο Μητσο!:flipout:
ασε,μου ηρθε να την πνιξω

Θα έλεγα οτι αξιζει να ασχοληθεις περισσότερο με την ξανθια, με την προφαση του ατυχήματος, παρά με το.... 4αρι :) :grandpa:

Καλά ξεμπερδέματα, ειναι λιγο μανικι η κατάσταση...

Re: Απάντηση: Βοηθεια παιδια,i phone με...φρεντο

Θα έλεγα οτι αξιζει να ασχοληθεις περισσότερο με την ξανθια, με την προφαση του ατυχήματος, παρά με το.... 4αρι :) :grandpa:

Καλά ξεμπερδέματα, ειναι λιγο μανικι η κατάσταση...
μπα φιλε,η ξανθια ειναι υπαλληλος μου και παντρεμενη..Αλλα καταξανθη ομως!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Βοηθεια παιδια,i phone με...φρεντο

μπα φιλε,η ξανθια ειναι υπαλληλος μου και παντρεμενη..Αλλα καταξανθη ομως!

Οκ τουλάχιστον προσπάθησα να ανεβασω λίγο το ηθικο σου!

Για να το επισκευασεις πάντως θα βρεις σιγουρα, τα τσακαλια του forum εχουν ακρες...

Για δοκιμασε να βαλεις και να βγαλεις αρκετες φορες το βυσμα των ακουστικων. Επισεις ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ εσωτερικο καθαρισμα του minijack με μπατονετα νωπη με ισοπροπυλική αλκοόλη...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Βοηθεια παιδια,i phone με...φρεντο

αν τελικα δε στρωσει θα ημουν ευγνωμων αν μου λεγατε που..Ιδωμεν.

Νίκο μην περιμένεις. Πάρτο τώρα και πήγαινε στον Παναγιώτη στο 9volto (www.9volto.gr) στον Πειραιά. Πες του την ιστορία και ότι την ξανθιά θα την αναλάβει ο Μαριός που σε έστειλε.

κανε αγωγη στην κυρια και ζητα τα λεφτα της επισκευης η νεο τηλεφωνο και αποζημιωση για το χρονο που θα μεινεις χωρις τηλεφωνο ...

( και προστιμο 1/4 του μισθου που αντιστοιχει σε μια μερα )

:coffee:

:7SFGSFG: :furious3:

:smash:

Last edited: