βοηθεια παιδια με LG RZ-42PX11

asan

New member
4 September 2008
8
γεια σας παιδια ελπιζω να με βοηθησετε..εχω αυτο το μοντελο LG plasma 4 χρονια..μεχρι στιγμης δουλευε αψογα..χθες το βραδυ την εσβησα απο το τηλκοντρολ και την ξανα ανοιξα σχεδον αμεσως..απο κει και περα μου εμφανισε στην αρχη καθετες εγχρωμες γραμμες και μετα απο μια ωρα αφου την παλευα ανοιξε κλεισε μου εμφανισε μαυρη οθονη..Ηχο εχει κανονικα..παιδια οποιος ξερει κατι ας μου πει για να ξερω τι να κανω..ευχαριστω..

Μάλλον τροφοδοτικό/πλακέτα.Κόστος...450
Με 650,παίρνεις καινούρια και κοίτα,μην μου γράψεις πόσο την είχες αγοράσει πριν 4 χρόνια.-bye-

Σε κάθε περίπτωση,πρέπει να πάρεις την αντιπροσωπεία τηλέφωνο.Αυτοί,θα ειδοποιήσουν τεχνικούς οι οποίοι θα έρθουν να πάρουν από το σπίτι σου την τηλεόραση και θα σ´ενημερώσουν για την βλάβη και το κόστος επισκευής της.

ηρθαν την πηραν και μου ειπαν ειναι πλακετα κοστος 250 με 400 πηρα στην LG σημερα και τους τα ειπα λιγακι αλλα απο τι καταλαβα δεν ειναι της αποψης οτι καλητερη εξυπηρετηση = η καλητερη διαφημιση..ειναι της αποψης περασε η εγγυηση χαλασε αγορασε το καινουργιο μοντελο...μονο που εγω οπως και πολοι αλλοι απο διαφορες εταιριες γιατι δεν πιστευω να ειναι μονο η LG ετσι δεν θα ξανα αγορασουμε ποτε τιποτα απο αυτες..και οποιος ρωταει θα λεω τα χειροτερα..κανονικα αν θες να κρατησεις τον πελατη να αγορασει παλι απο εσενα του φτιαχνεις την παλια με πολυ μικρο κοστος και θες δε θες εαν εισαι ευχαριστιμενος θα πας με κλειστα ματια να αγορασεις το καινουργιο μοντελο...ετσι ειναι το σωστο...τελικα ειμαι της αποψης οχι στα πολυ ακριβα μοντελα γιατι καθε 8 μηνο πλεον κατι ερχεται καλητερο και σε χαμηλοτερη τιμη..και απο τι ειδα οι πιο πολλες εταιριες δινουν εγγυηση 1 χρονο αντε το πολυ 2 ...μεγαλη ξεφτιλα αρε CRT και παλι CRT για μια ζωη..

Η LG έχει μακράν το καλύτερο service τηλεοράσεων στην Ελλάδα.
Το ότι σου χάλασε η τηλεόραση μετά από 4 χρόνια σίγουρα δεν είναι και ότι καλύτερο για μια συσκευή που σου είχε κοστίσει γύρω στα 2.500 δεν είναι όμως και ότι χειρότερο,αφού αν μπεις στον κόπο και διαβάσεις εδώ μέσα,θα δεις να παρουσιάζονται προβλήματα σε πολύ νεώτερες απο τη δική σου συσκευές.
Τελικά όμως,μάλλον είσαι άδικος αν κατηγορείς την αντιπροσωπεία,αφού η εγγύηση που δίνουν είναι 2 χρόνια και πέραν αυτού του διαστήματος,καλώς ή κακώς,δεν μπορούν να κάνουν κάτι άλλο.
Δες την βλάβη αυτή σαν μια ευκαιρία για μια "αναβάθμιση" στις 50 ίντσες,αφού με 1300-1400 ,μπορείς να βρεις 50άρες plasma σε Samsung και..............LG.

Re: Απάντηση: βοηθεια παιδια με LG RZ-42PX11

Συμφωνω με το Σωκρατη.

Δωσε 700 ευρω και παρε καινουργια. Αλλωστε και να την επισκευασεις δεν ξερεις αυριο μεθαυριο τι βλαβες θα σου βγαλει.

Οι ημερες που κραταγαμε μια CRT για 10 χρονια εχουν περασει πλεον , ολα τα καταναλωτικα αγαθα ειναι "ψευτικα" πλεον γι'αυτο και οι τιμες πεφτουν συνεχως...

παιδια γεια σας, μου ειπαν τελικα οτι θελουν αλλαγμα και οι 2 πλακετες με κοστος 350 ..πειτε μου ρε παιδια αξιζει να τη φτιαξω η να δωσω κατι περισσοτερο και να παρω μια sony 40W-4000 και με εγγυηση για 4 χρονια τι λετε..πειτε για να κινηθω αναλογα..

παιδια γεια σας, μου ειπαν τελικα οτι θελουν αλλαγμα και οι 2 πλακετες με κοστος 350 ..πειτε μου ρε παιδια αξιζει να τη φτιαξω η να δωσω κατι περισσοτερο και να παρω μια sony 40W-4000 και με εγγυηση για 4 χρονια τι λετε..πειτε για να κινηθω αναλογα..

"Κατι περισσοτερο" δε θα δωσεις για τη 40w-4000 μαζι με επεκταση εγγυησης για 4 χρονια. Απο κει και περα αν ησουν οντως αποφασισμενος οτι ηταν καιρος να αλλαξεις tv τοτε αλλαξε την.

Να την πάρεις τη Sony,το θέμα όμως είναι ότι μόλις αρχίσει να παίζει,θα θέλεις να την πουλήσεις.
Αφού είχες 4 χρόνια τηλεόραση plasma, έχεις συνηθίσει να βλέπεις πολύ καλή εικόνα (Γιάννη περιμένω) :drummer: .

Εγώ επιμένω,πως αντί για 4 χρόνια εγγύηση μαζί με μια τηλεόραση,να πάρεις μια τηλεόραση και μαζί μια εγγύηση έστω με λιγότερα χρόνια.
Τηλεόραση θέλεις,όχι εγγύηση.

Τέλος,την τηλεόραση να την φτιάξεις.
Αν δεν σου κάνει,πούλησέ τη.
Μια 350άρα ή και 400άρα ευρώ,θα τα πάρεις σίγουρα.Κρίμα είναι να πεταχτεί.

Τρίτη λύση,δοκίμασε να προτείνεις στην αντιπροσωπεία την αγορά μιας νέας σε καλύτερη τιμή,τόσο λόγω της ταλαιπωρίας σου όσο και λόγω του μεγάλου κόστους κτήσης της παλιάς.

Ελπίζω να σε μπέρδεψα -bye-

ok θα δοκιμασω αυτο που ειπες ..θα παρω την αντιπροσωπεια για να κανω ανταλλαγη ....για να δουμε..

ευχαριστω παιδια αλλα ακομη την φτιαχνουν την TV, μου αρεσε που μου ειπε καποιος οτι εχει πολυ καλο σερβις.ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ και μαλιστα οταν τους παιρνω τηλ. στην εξυπηρετηση δεν ξερουν τι τους γινεται.εδω ο ανθρωπος που θα μου φτιαξει την TV μου λεει το ανταλλακτικο ερχεται σημερα και στην LG μολις τους πηρα δεν ηξεραν που ειναι..Μαλλον πρεπει να παιρνανε καλα τα παιδια το ξυνουν γενικως.και οταν τους ειπα να μιλησω με καποιον Ανωτερο μου ειπαν δεν μπορουμε αφηστε το τηλ.και θα επεικοινωνησει αυτος μαζι σας μεσω Κορεας..μην το διακοψουμε το παιδι απο τον καφε...Μαπα η LG..εγω δοξα τον θεο επειδη ειμαι και καμμενος(2500 την αγορασα) ουτε θα την ξανακοιταξω και ας βγαλουν την καλυτερη TV στην αγορα ,,,,ΜΑΚΡΙΑ.

παιδια φρεσκα νεα ηρθαν οι πλακετες μονο που δεν ειναι αυτη η Βλαβη τελικα(λαθος διαγνωση), αλλα η control πλακετα..μου ειπαν τωρα οτι η επισκευη εναι 200 ..ρωταω εγω τωρα ξερει κανεις τι ειναι αυτη η πλακετα ..και αν ναι κανει τοσο..και ενα αλλο γιατι ειναι τοσο ασχετοι και με ταλαιπωρουν τοσο καιρο..Η LG τελικα μαπα το καρπουζι δεν ξερουν τι τους γινεται..

Ρε συ asan,γιατί είναι μάπα το καρπούζι;
Δηλαδή αν σ´έπαιρναν τηλέφωνο και σου έλεγαν ότι "δεν ειναι αυτη η Βλαβη τελικα αλλα η control πλακετα και το κόστος της είναι 600 ευρώ",τι θα έλεγες;
Μη νομίζεις ότι με τα ηλεκτρονικά είναι απλά τα πράγματα,πολύ περισσότερο δε,με τεχνολογίες που είναι δεν είναι 8 χρόνια σε μεγάλης έκτασης κυκλοφορία.
Και αυτοί περισσότερο εμπειρικά κινούνται,αφού στατιστικά η πιο συχνή βλάβη τους είναι η πλακέτα του τροφοδοτικού.
Προφανώς την εγκατέστησαν,είδαν ότι το πρόβλημα συνεχίζεται και πάνε τώρα για την άλλη.

Πιο πολυ φιλε Σωκρατη με πειραξε γιατι αλλα σου λεει εδω ο τεχνικος και αλλα στην LG..και μετα ρε Σωκρατη αυτη η καθυστερηση σκετη κοροιδια..χιλιες φορες να μου λεγαν επειδη ειναι 4 ετιας το μοντελο θα καθυστερησουμε 20 ημερες γιατι δεν υπαρχει διαθεσιμο το ανταλλακτικο και το περιμενουμε..εκει δεν θα ελεγα τιποτα..αλλα τωρα απο μερα σε μερα με πανε..ευχαριστω παντως για τις απαντησεις...

Και 1 εβδομάδας να ήταν,πιθανόν να περίμενες το ίδιο.
Επίσης,είναι λογικό να σου λέει άλλα ο τεχνικός ο οποίος έχει μπροστά του την τηλεόραση και άλλα η LG η οποία ενημερώνεται από τον τεχνικό μια φορά την εβδομάδα.