ΒΟΗΘΕΙΑ. ΠΗΡΑ ΤΗΝ LE40S86 SAM

J120975

New member
24 January 2008
3
ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ ΚΑΘΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΥΔΙ.
ΑΓΟΡΑΣΑ ΑΠΟ MEDIA MARKT ΤΗΝ SAMSUNG LE40S86 ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΜΕΝΟΣ. ΕΒΑΛΑ ΕΝΑ DVD ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΑΜΑΤΑ.ΣΚΙΕΣ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ,ΣΠΑΣΜΩΔΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ,ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΧΡΩΜΑΤΑ Κ.Α. ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ VEGA ΠΟΥ ΕΙΧΑ.ΚΑΙ ΡΩΤΑΩ ΤΩΡΑ.ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ?ΕΧΕΙ ΚΑΛΑ ΧΑΡΑΚΤΙΡΙΣΤΙΚΑ?Η ΝΑ ΤΟ ΑΛΑΞΩ ΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΦΟΥ ΜΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΓΙΑ14 ΗΜΕΡΕΣ?ΚΑΙ ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΟΤΙΝΕΤΕ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ?1000€

1. Καλως ηρθες
2. Τι dvd εχεις συνδεσει ?
3. Πως το εχεις συνδεσει στην tv (με τι καλωδιο) ?

Last edited by a moderator:
Φίλε J120975, επειδή άνοιξες κατά λάθος προφανώς 2 θέματα τα ίδια, διέγραψα το ένα από τα 2 και συνεχίζουμε εδώ.

Καλώς ήρθες στην παρέα μας :ernaehrung004:

Μ αρεσει που πρωτα αγοραζουμε και μετα ρωταμε :flipout::flipout:

Κοιτα λιγο τις συνδεσεις πως και με τι τα εχεις σε επικοινωνια οπως σου λενε και παραπανω και παρτο αποφαση , για να δεις αξιοπρεπες σημα σε 42 με 1000 ευρω πας σε πλασμα , απο κει και περα ............φταιει ο ΟΤΕ

σορυ που ανοιξα κατα λαθος δυο θεματα.το dvd που χρησημοποιω ειναι ενα lg αυτα με το ενσωματωμενο 5,1 με το οποιο ειχα πολυ καλη αποδοση σε εικονα και ηχο με την προηγουμενη sony vega crt μου.τωρα εχω απογοητευτη.ο μονος τροπος συνδεσης αυτου του dvd ειναι ενα και μονο ενα rca που κουμπωνει σε ενα scart για την εικονα, γιατι τον ηχο τον εχω απευθειας στα ηχεια.Αλλα το προβλημα δεν ειναι μονο στο dvd. το εχω και στην tv.Οταν παρακολουθω φωτεινες σκηνες ολα καλα.Οταν πεζει κατι πιο σκοτεινο τοτε νομιζω οτι πανω απο την εικονα εχω καποιο τζαμι το οποιο ειναι βρωμικο η κατι τετοιο.Μηπως πρεπει να κανω ρυθμισεις και πως?
HELP....

Απάντηση: Re: ΒΟΗΘΕΙΑ. ΠΗΡΑ ΤΗΝ LE40S86 SAM

ο μονος τροπος συνδεσης αυτου του dvd ειναι ενα και μονο ενα rca που κουμπωνει σε ενα scart για την εικονα, γιατι τον ηχο τον εχω απευθειας στα ηχεια.
HELP....

Πάρε επειγόντως ένα πλήρες scart to scart, αν το player σου δεν έχει HDMI έξοδο. Η σύνδεσή σου τώρα, από ό,τι φαίνεται, είναι απλή composite: η χειρότερη δυνατή.

Στα προσεχώς προγραμμάτισε αναβάθμιση του player σου.

Καλοθέατη!