Βοήθεια - πρόταση για βάση προβολέα τοίχου

Xmoran

AVClub Enthusiast
7 February 2011
1,106
Ν. ΣΜΥΡΝΗ
Έχω έναν Panasonic AX100 που τον έχω σ' αυτή την βάση τοίχου

Snap2013-04-30at143253_zps43faac28.jpg

Δυστυχώς έχω απογοητευθεί πολύ από αυτή την βάση. Όσο όμορφη (για μένα τουλάχιστον...) είναι εμφανισιακά άλλο τόσο απαράδεκτη είναι σχεδιαστικά !
Είναι έτσι κατασκευασμένη ώστε είναι αδύνατον να ρυθμίσεις την θέση του προβολέα στο επιθυμητό σημείο και μετά να την ασφαλίσεις ώστε να μην φεύγει από την θέση του στο παραμικρό άγγιγμα !! :mad:

Οπότε ζητώ την βοήθεια σας σε προτάσεις για μια βάση προβολέα (πάντα τοίχου, όχι οροφής).
Απαιτούμενο είναι :
- να ρυθμίζεται σχετικά εύκολα η θέση του προβολέα
- να "κλειδώνει" η ρύθμιση εκεί
- για βάρος προβολέα ~15 kg και άνω (για το ενδεχόμενο μελλοντικής αναβάθμισης σε προβολέα)

Σας ευχαριστώ προκαταβολικά :smile:

Για δες αυτη

Παντως τα 15 κιλα που λες ειναι πολλα μαλλον για προβολεα.

Θα σκεφτομουν κι ενα ραφακι αντι της βασης στον τοιχο παντως.

Τύπωσε τις φωτογραφίες από αυτό το ποστ και πήγαινε σε ένα σιδερά στη γειτονιά σου να στο φτιάξει. Επέλεξε χρώμα και ξύλο της αρεσκείας σου.

Re: Απάντηση: Βοήθεια - πρόταση για βάση προβολέα τοίχου

Τύπωσε τις φωτογραφίες από αυτό το ποστ και πήγαινε σε ένα σιδερά στη γειτονιά σου να στο φτιάξει. Επέλεξε χρώμα και ξύλο της αρεσκείας σου.

Για δες αυτη

Παντως τα 15 κιλα που λες ειναι πολλα μαλλον για προβολεα.

Θα σκεφτομουν κι ενα ραφακι αντι της βασης στον τοιχο παντως.

Πολύ καλή η πρόταση φίλε Browser !! Θα την ψάξω αναλυτικά, πάντως νομίζω ότι είναι αυτό που θέλω. Και όντως τα 15 κιλά είναι υπερβολικά...Thanx a lot !! :smile:

Και για ράφι είχα σκεφτεί (σ' ευχαριστώ φίλε vman) αλλά έχει πολύ χαμηλό... wav :rolleyes: