Βοήθεια σε επιλογή full hd τηλεόρασης

Astral_Projection

New member
29 October 2007
7
Γεια σας μάγκες είμαι νέος στο forum!
Ψάχνω για μια τηλεόραση lcd fullHD 40-42'' με κόστος μέχρι 2.500Ε.
Η απόσταση θέασης είναι 2,5-4m
Exω ξεχωρίσει τις εξής τηλεοράσεις
1)Philips 42PFL9732D/10
2)Samsung LE40F86BD
3)Sony KDL-40X3500
Κλίνω προς Philips λόγω ambilight και Samsung λόγω αντίθεσης. Βασικό στοιχείο για την επιλογή μου είναι οι επιδόσεις σε SD μιαςκαισε HD όλες λίγο πολύ πετάνε! Τι μου προτείνετε σε σχέση με αυτά τα μοντέλα αλλά και αν έχετε άλλο μοντέλο υπόψιν σας πείτε το άφοβα.

Και οι 3 είναι κορυφαίες επιλογές στη συγκεκριμένη κατηγορία. Προσωπικά επέλεξα την Philips (θα την παραγγείλω την Τρίτη μάλλον) αλλά όποια και να πάρεις δε νομίζω ότι θα το μετανιώσεις. Από τα διάφορα σχόλια που διαβάζω η philips είναι πολύ καλά προσαρμοσμένη στα τριτοκοσμικά ελληνικά τηλεοπτικά δεδομένα και η εικόνα της αγγίζει μια πολύ καλή CRT. Είναι και δύο ίντσες παραπάνω από τις υπόλοιπες. Υπάρχει βέβαια και το Ambilight που την ανεβάζει ακόμα περισσότερο στην εκτίμηση μου. Από την άλλη όπως είπες η Samsung βγάζει τρομερή αντίθεση με πολύ καλά επίπεδα μαύρου. Για τη Sony το μόνο που με χαλάει είναι η εγγύηση του ενός χρόνου που δίνει σε σχέση με τα δύο χρόνια που δίνουν οι υπόλοιπες. Δυστυχώς δεν μπορώ να σου πω πάρε εκείνη ή πάρε την άλλη αφού όποια και να πάρεις στο τέλος θα σκέφτεσαι μήπως να έπαιρνα εκείνη;

Επίσης με τα χρήματα που διαθέτεις (χωρίς βέβαια να γνωρίζω το διαθέσιμο χώρο σου) μπορείς άνετα να χτυπήσεις και τις αντίστοιχες 46αρες (παράδειγμα την Samsung 46F86 μπορείς να την βρεις 2459 ). Κάνε μια βόλτα στο forum και θα βρεις τιμές και για τις 46αρες (Το μέγεθος μετράει σ' αυτές τις περιπτώσεις)!

Να προσθέσω και αυτό : http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=16168

Επίσης με τα χρήματα που διαθέτεις (χωρίς βέβαια να γνωρίζω το διαθέσιμο χώρο σου) μπορείς άνετα να χτυπήσεις και τις αντίστοιχες 46αρες (παράδειγμα την Samsung 46F86 μπορείς να την βρεις 2459 ). Κάνε μια βόλτα στο forum και θα βρεις τιμές και για τις 46αρες

Πολυ σωστη η παρατηρηση για την 46αρα.

Re: Απάντηση: Re: Βοήθεια σε επιλογή full hd τηλεόρασης

Τι αλλο θα ελεγες εσυ! :grinning-smiley-043 -bye-

Aν αγοραζε κιολας ......... θα του εστελνε ευχετηριες καρτες η sony 3 φορες το χρονο:flipout::flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Βοήθεια σε επιλογή full hd τηλεόρασης

Aν αγοραζε κιολας ......... θα του εστελνε ευχετηριες καρτες η sony 3 φορες το χρονο:flipout::flipout:

χα χα χα :flipout::flipout::flipout::flipout:

Αληθεύει πως η W3000 με τον BRAVIA EX δίνει την καλύτερη χρωματική απεικόνιση σε σχέση με τις υπόλοιπες ???

Κάπου διάβασα Πως αυτήν την στιγμή αποτελεί TOP επιλογή για τα λεφτά της...

Α Μπράβο ... HD TV TEST !!!

να είχε και 100Hz θα ήταν η απόλυτη εμπορική επιτυχία....

Πάντως εμένα μου αρέσει υπερβολικά πολύ...δείχνει πολύ στοιβαρή

Α Μπράβο ... HD TV TEST !!!

να είχε και 100Hz θα ήταν η απόλυτη εμπορική επιτυχία....

Πάντως εμένα μου αρέσει υπερβολικά πολύ...δείχνει πολύ στοιβαρή

Να είχε και 100Hz θα ..............λεγονταν Χ3500

Διάβασα τα σχετικά threads και φαίνεται να καταλήγω στη philips!
Με βάλατε όμως στον πειρασμό για περισσότερες ίντσες αλλά με προβληματίζουν δύο πράγματα. Η απόσταση θέασης είναι μέγιστη 4m και μερικές φορές κάτω από 2m δεν είναι υπερβολικές 46 ή 47 ίντσες; Το άλλο που φοβάμαι είναι το τηλεοπτικό σήμα σε αυτές τις ίντσες. Από βδομάδα θα πάω να τις ξαναδω από κοντά και εκεί μάλλον θα πάρω την τελική μου απόφαση.

Διάβασα τα σχετικά threads και φαίνεται να καταλήγω στη philips!
Με βάλατε όμως στον πειρασμό για περισσότερες ίντσες αλλά με προβληματίζουν δύο πράγματα. Η απόσταση θέασης είναι μέγιστη 4m και μερικές φορές κάτω από 2m δεν είναι υπερβολικές 46 ή 47 ίντσες; Το άλλο που φοβάμαι είναι το τηλεοπτικό σήμα σε αυτές τις ίντσες. Από βδομάδα θα πάω να τις ξαναδω από κοντά και εκεί μάλλον θα πάρω την τελική μου απόφαση.

Εγώ στις επιλογές σου θα πρότεινα και την SHARP (XL2E) έχει (κατά την γνώμη μου) καλύτερη εικόνα.