Βοήθεια σε επιλογή νέου προβολέα

αν σκοπεύεις να τον πάρεις από εξωτερικό κοίτα και τον benq 1060. στην ελλάδα είναι περίπου 40 ευρώ πιο ακριβός από τον hd230x (83κάτι vs 799).

Ευχαριστώ.
Τελικά πήρα αυτόν από την αγγελία. :D

Θέλω να παραγγείλω και ένα καλώδιο hdmi, γύρω στα 15 μέτρα. Μάλλον από το ebay. Τι να προσέξω;

15 μετρα ειναι αρκετα,οτι κι αν ειναι δες το feedback απο αλλους χρήστες για να σε σιγουρος ή κάνε καινούργιο θέμα μονο για το καλωδιο σιγουρα θα παρεις βοηθεια απ το φορουμ.

Καλές θεάσεις αλλά σου χω μια ερώτηση: Απ την αρχή δεν έδωσες περισσότερες λεπτομέρειες περί των προτιμήσεών σου, του χώρου σου, και της χρήσης του. Στο λέω αυτό γιατί έθεσες σαν δίλημμα δύο διαφορετικής φιλοσοφίας προβολείς, ο ένας full hd για χρήση κινηματογράφου κι ο άλλος απλά hd με υψηλή φωτεινότητα για παιχνίδια. Εσύ διάλεξες τον πρώτο, αντιπροσωπεύει τη χρήση που θες να του κάνεις ή θα το μετανιώσεις; Σόρρυ που σε έβαλα σε σκέψεις αλλά μήπως προλάβεις το κακό.

Καλορίζικος κι απο μένα και καλές προβολές.Ο συγκεκριμένος προβολέας έχει σχεδόν μηδενικό lens shift. Οπότε υποθέτω ότι έχεις υπολογίσει το ακριβές σημείο που πρέπει να τον τοποθετήσεις (Δλδ ακριβώς απέναντι απο το κέντρο της οθόνης).

Γιατί τόση τρομολαγεία ρε παιδιά?
Ο άνθρωπος στην αρχή ήταν μεταξύ 2 προβολέων που έτσι κι αλλιώς δεν έχει κανένας τους lens shift.
Του πρότεινα έναν παρόμοιο 300-400 παρακάτω .
Επειδή έχω αγοράσει πάρα πολλές φορές πράγματα από το φόρουμ ,χωρίς ούτε μια φορά να απογοητευτώ , θεώρησα καλό να προτείνω τον Acer που μου τράβηξε το μάτι στις αγγελίες (τον οποίο θα έπαιρνα με κλειστά μάτια αν δεν είχα αγοράσει κάποιον πρόσφατα - ναι ,από αγγελία στο φόρουμ).
Το πρόβλημα που έχει τώρα για την τοποθέτηση ,θα το είχε όποιον από τους παραπάνω καινούριους κι αν έπαιρνε. Ή κάνω λάθος?

Απάντηση: Re: Βοήθεια σε επιλογή νέου προβολέα

Ο άνθρωπος στην αρχή ήταν μεταξύ 2 προβολέων που έτσι κι αλλιώς δεν έχει κανένας τους lens shift.
Επειδή έχω αγοράσει πάρα πολλές φορές πράγματα από το φόρουμ ,χωρίς ούτε μια φορά να απογοητευτώ , θεώρησα καλό να προτείνω τον Acer που μου τράβηξε το μάτι στις αγγελίες (τον οποίο θα έπαιρνα με κλειστά μάτια αν δεν είχα αγοράσει κάποιον πρόσφατα - ναι ,από αγγελία στο φόρουμ).
Το πρόβλημα που έχει τώρα για την τοποθέτηση ,θα το είχε όποιον από τους παραπάνω καινούριους κι αν έπαιρνε. Ή κάνω λάθος?

Κώστα, δεν υπάρχει λόγος παρεξήγησης. Ο arisx έκανε την επιλογή του και, αν θέλεις τη γνώμη μου, με πολύ καλό value for money. Από 'κει και πέρα, έγιναν 2 γενικής φύσης τοποθετήσεις απλά διαπιστωτικές.

Καλημέρα!!-bye-

Καμμία τρομολαγεία, μια διαπίστωση έκανα, δεν σου φάνηκε περίεργο ότι σύγκρινε δύο διαφορετικής φιλοσοφίας προβόλια; Εδώ έχουμε σύγκριση δύο διαφορετικών πραγμάτων κι ένιωσα την ανάγκη να τον ενημερώσω μόνο και μόνο για να προλάβει τυχόν λάθος του. Εκανα πουθενά λάθος δηλαδή;

Όχι απλά η παρέμβασή μου ήταν στο ότι ενώ ο άνθρωπος αγόρασε τον προβολέα ,κατόπιν τον βάζουμε σε σκέψεις .
Επίσης στο ότι από τα αρχικά που πρότεινε ο ίδιος - τελικά αγόρασε έναν κλώνο του καλύτερου από τους 2 που είχε σκοπό να πάρει!

Κατά τα άλλα κανένα πρόβλημα παιδιά!! -bye-

Όχι απλά η παρέμβασή μου ήταν στο ότι ενώ ο άνθρωπος αγόρασε τον προβολέα ,κατόπιν τον βάζουμε σε σκέψεις .
Επίσης στο ότι από τα αρχικά που πρότεινε ο ίδιος - τελικά αγόρασε έναν κλώνο του καλύτερου από τους 2 που είχε σκοπό να πάρει!

Κατά τα άλλα κανένα πρόβλημα παιδιά!! -bye-

Ε δεν τον προλαβα, στο καπακι ποσταρει οτι τον αγορασε. Εξαλλου εχεις δικαιωμα ακυρωσης, φαντασου ομως να παιρνε τον αλλον που ηταν για gaming κι οχι για home, δεν θα το μετανιωνε μετα; Εγω οφειλα να τον ενημερωσω οτι οι δυο προτασεις του ηταν ανομοιες προς συγκριση. Τελος παντων ολα καλα.

Μην τσακώνεστε παιδιά. :p
Ο λόγος που ζήτησα γνώμη για τους δυο αρχικούς προβολείς είναι ο εξής.
Ο φίλος μου που ήθελε να αγοράσει προβολέα ήθελε τον gaming λόγω του 3d, αλλά εγώ του πρότεινα τον 1080, μιας και η χρήση θα είναι κυρίως για ταινίες...
Απλά επειδή τον έβλεπα να κάνει το λάθος και να επιλέγει τον gaming, είπα να ρωτήσω και τη γνώμη σας...
Οπότε πιστεύω η επιλογή του προβολέα από τις αγγελίες είναι μια χαρά.

:)

Δεν υπάρχει κανένας λόγος παρεξήγησης ούτε να φοβερήσουμε κανέναν:ernaehrung004: Ο λόγος που ανέφερα το Lens shift ήταν επειδή ο φίλος δεν μας έδωσε λεπτομέρειες σχετικά με τον χώρο όπου θα τοποθετούταν το προβόλι, και ήθελα απλά να δώσω την δική μου διαπίστωση σε κάτι που το θεωρώ πολύ σημαντικό για το set up ενός προτζέκτορα. Την χωροθέτηση.

Όλα καλά εν τέλει, και πολύ καλή επιλογή, βάση χρημάτων, ο συγκεκριμένος.