βοηθεια σε συνδεσμολογια

akaros13

New member
12 December 2010
7
καλησπερα παιδια θελω την βοηθεια σας εχω ενα ηχοσυστημα sony model no.HCD-D109 θα βαλω και παρακατω μια φωτογραφια για το ποιο ειναι ,γιατι εχει χαλασει το cd player του εχω ενα αλλο εξωτερικο cd player θελω να το συνδεσω το ενα με το αλλο μπορειτε να μου πειτε τον τροπο γιατι δεν ξερω και πολλα απο πισω εχει της εξης υποδοχες phono R,L IN και 2 θυρες surround speaker system για να εχουν και τα 2 τα ιδια ηχεια, στην φωτο που παραθετω ενας αλλος εχει βαλει πικ καπ για να παιζει δισκους βινυλιου αν το δειτε ειναι προσθετω απο τα υπολοιπα αυτην την βρηκα στο ιντερνετ για να δειτε τι θελω να κανω εγω με το cd player σας ευχαριστω προκαταβολικα

Attachments

• Picture001.jpg
    Picture001.jpg
    89.4 KB · Views: 16
καλησπερα παιδια θελω την βοηθεια σας εχω ενα ηχοσυστημα sony model no.HCD-D109 θα βαλω και παρακατω μια φωτογραφια για το ποιο ειναι ,γιατι εχει χαλασει το cd player του εχω ενα αλλο εξωτερικο cd player θελω να το συνδεσω το ενα με το αλλο μπορειτε να μου πειτε τον τροπο γιατι δεν ξερω και πολλα απο πισω εχει της εξης υποδοχες phono R,L IN και 2 θυρες surround speaker system για να εχουν και τα 2 τα ιδια ηχεια, στην φωτο που παραθετω ενας αλλος εχει βαλει πικ καπ για να παιζει δισκους βινυλιου αν το δειτε ειναι προσθετω απο τα υπολοιπα αυτην την βρηκα στο ιντερνετ για να δειτε τι θελω να κανω εγω με το cd player σας ευχαριστω προκαταβολικα
αν μπορειτε να βοηθησετε γιατι αυτο τον καιρο δεν παιζουν λεφτα

δυσκολα φιλε μου στο phono δεν γινεται να βαλεις cd οσο τισ αλλες υποδοχες πρεπει να ειναι ηχειων οποτε ουτε αυτες μασ κανουν κοιτα καλυτερα μηπωσ εχει κανενα AUX

αυτα ειναι τα βυσματα ολα που εχει πισω, καλα αυτος πως εβαλε το πικ απ αφου εχουμε ακριβως το ιδιο μοντελο .το εξωτερικο cd player εχει 2 εξοδους ενα in και ενα out

Attachments

• aaaa.jpg
    aaaa.jpg
    7.7 KB · Views: 13
  • sssss.jpg
    sssss.jpg
    6.9 KB · Views: 12
Last edited:
Λες ότι έχει υποδοχή για phono (πικάπ δηλαδή). Συνεπώς εκεί μπορείς να συνδέσεις το πικάπ, αλλά όχι άλλη συσκευή. Οι φωτογραφίες που έχεις ανεβάσει είναι πολύ μικρές. Βάλε κάποιες μεγαλύτερες αν μπορείς.

παιδια τα μερη ειναι 2 διαφορετικα ενα σκετο ραφιοφωνο και ενα σκετο cd player καθε φορα θα χρησιμοποιω το καθενα χωριστα αλλα για να μην χρειαζεται να βγαζω συνεχεια τις υποδοχες των ηχειων απο το ενα στο αλλο δεν υπαρχει τροπος απο το ραδιοφωνο που παιρνει 2 ηχεια απο εκει να βγουν καλωδια για να πανε στο cd player αν τα βγαζω παιζουν κανονικα χωρια μηπως πρεπει να βγαλω καλωδια απο τις υποδοχες και να μπουν στο αλλο παραλληλη η σε σειρα συνδεση ξερει καποιος να βαλει καποιο σχεδιο για το πως θα γινει

Ανέβασε σε παρακαλώ φωτογραφίες απ' την πλάτη του συστήματός σου για να βγάλουμε άκρη. Αλλιώς δεν μπορούμε να σε βοηθήσουμε......

AUX ειναι η εισοδος που παιρνει το καρφακι και βαζεις και τα ακουστικα με αυτην γινεται εχει την ιδια και το cd player που εχω γινεται ετσι ωστε και τα 2 να παιζουν με τα ιδια ηχεια