ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΝΕΑΣ TV!

captainmag

New member
14 December 2009
2
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ ΕΞΕΤΑΖΩ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΜΙΑΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ 55". ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΣΤΗΝ Samsung UE55B7000 - 55" LED TV - FullHD - 100Hz ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΗΝ ΕΙΔΑ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΥΚΡΙΝΕΙΑ. Η ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ 3129 .
ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΑΝ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ , ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ
captainmag!-bye-

Δεν ξέρω αν θα επέλεγα LCD σε τόση μεγάλη διάσταση.
Φοβάμαι ότι το clouding δεν θα το αποφύγεις.
Θα σου αντιπρότεινα την Samsung PS58B850 η οποία έχει εξίσου καλή εικόνα, είναι μεγαλύτερη και θα σου κάνει και σχετική οικονομία. -bye-

Φυσικά δεν θα μπορείς να λες στον γείτονα ότι πήρες LED και να τον ψαρώνεις αλλά δεν θα περνάς και τον ελεύθερό σου χρόνο στην αναμονή του Φουρλή για να δεις αν θα στείλουν τεχνικο στο σπίτι σου να φωτογραφίζει σύννεφα και άλλους ενοχλητικούς σχηματισμούς πάνω στο πάνελ σου.

Απάντηση: Re: ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΝΕΑΣ TV!

Δεν ξέρω αν θα επέλεγα LCD σε τόση μεγάλη διάσταση.
Φοβάμαι ότι το clouding δεν θα το αποφύγεις.

Φυσικά δεν θα μπορείς να λες στον γείτονα ότι πήρες LED και να τον ψαρώνεις αλλά δεν θα περνάς και τον ελεύθερό σου χρόνο στην αναμονή του Φουρλή για να δεις αν θα στείλουν τεχνικο στο σπίτι σου να φωτογραφίζει σύννεφα και άλλους ενοχλητικούς σχηματισμούς πάνω στο πάνελ σου.

:2thumb22sup: ..... -bye-

Οπως τα ειπε ο Inspiron !
Oi side led , σε πολλες ιντσες , εχουν θεμα με την ομοιομορφια του φωτισμου
οπως θα διαβασεις και στο νημα κατοχων ...
Αλλο το τι σε εντυπωσιαζει σε ενα μαγαζι με απειρα φωτα αναμμενα και αλλο τι θα δεις σε συνθηκες σπιτιου ...
-bye-

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ !

ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΕ ΔΕΧΤΕΙΚΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ. :BDGBGDB55:!

INSPIRON ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕ ΣΟΥ :singer: ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ Samsung UE55B7000. ΕΙΔΑ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΗΚΑ ΤΗΣ PS58B850 ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΗΤΑΩ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΥΣΤΕΡΕΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ (PLASMA)?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
captainmag-bye-

Αν διαβασεις λιγο τα νηματα και τις αποψεις , δε νομιζω πως υστερει σε κατι... το αντιθετο συμβαινει , αλλα θελει λιγο προσεκτικοτερη χρηση με τις στατικες εικονες

Θα σου προτεινα να δεις και την Sony KDL-55X4500.....Φωτισμός Direct-Type (RGB LED),Local Dimming , 100Ηz ....πιστευω αξιζει τον κοπο αν και παλαιοτερο μοντελο σε σχεση με τα αλλα..

Last edited:
Θα σου προτεινα να δεις και την Sony KDL-55X4500.....Φωτισμός Direct-Type (RGB LED),Local Dimming , 100Ηz ....πιστευω αξιζει τον κοπο αν και παλαιοτερο μοντελο σε σχεση με τα αλλα..

Αν την βρεις σε καλη τιμη συμφωνω και εγω...

Αν την βρεις σε καλη τιμη συμφωνω και εγω...

Πιστευω στα 3200 που ειναι διατεθημενος να δωσει θα μπορεσει να την βρει....αντε κανα 100-200 ευρω παραπανω το πολυ...βεβαια θα πρεπει να κανει και τα σχετικα παζαρια..

Απο εκει και περα αν θελεις να μεινεις σε lcd επιλογη εχεις τις παρακατω εναλακτικες...ειναι φθηνοτερες αλλα και 52αρες...

Sony KDL52Z5500 --Φωτισμός CCFL, 200Hz
Samsung LE52B750 --Φωτισμός CCFL, 200Hz

και οι δυο εξισου καλες επιλογες ...

και για να εχεις πιο ολοκληρωμενη γνωμη παιζει και η ..

Philips 52PFL9704 --Φωτισμός Direct-Type,Local Dimming ,100+100Ηz

αλλα ειμαι αρκετα επιφυλακτικος για αυτην ....γι αυτο ειναι τελευταια στην λιστα μου...