Βοήθεια στην επιλογή 42+

minorguitarist

New member
7 April 2011
3
Γεια σας παιδιά, συγχαρητήρια για το Forum, εξαιρετική δουλειά.
Βρίσκομαι σε αναζήτηση νέας τηλεόρασης, διάβασα αρκετά στο forum, αλλά θα ήθελα και την δική σας άποψη για να προχωρήσω στην αγορά.
Τελικό Budget: 800 ευρώ
Απόσταση 4 μέτρα ευθεία και 3 μέτρα από πλευρικό καναπέ.
Ο χώρος έχει αρκετό φώς
Μέγιστο πλάτος 113 εκ.

Χρήση κατά 95% τηλεόραση κατά 5%
DVD. Τίποτε άλλο.
Σαν τεχνολογία προτιμώ Plasma αλλά αν εσεις σαν πιο ειδικοί έχετε να προτίνετε κάτι άλλο, είμαι ανοιχτός. Οι προτάσεις αυτού του forum θα είναι καθοριστικές για την επιλογή μου.
Τώρα για τις ίντσες, εσείς τα ξέρετε καλύτερα!

η pk550 νομίζω ότι είναι 117 εκ. και το κακό είναι σε πλάσμα δύσκολα θα βρείς 50 ίντσες μιας και το πλάτος της οθόνης είναι 110κάτι εκατοστά.

Καλησπέρα,

Ευχαριστώ τις πληροφορίες, έχω καταλήξει στην Panasonic. Το πρόβλημα είναι ότι ήθελα να την δώ, και σε 2-3 γνωστά καταστήματα που πήγα δε υπήρχε. Το κατάστημα που προτίνει ο Skroutz αν καταλαβα είναι μόνο e shop. Ξέρει κανείς που θα μπορούσα να την δώ;

Στο Πλαισιο τοσο στο Mall οσο και στο Συνταγμα νομιζω οτι ειπαν αλλα μελη οτι την ειδαν.

υπάρχει σε πλαίσιο και public συντάγματος. (μοντέλα 42u30 και 42g30). τώρα να την δείς σε 46 κομμάτι δύσκολο. δεν ξέρω αν έχει έρθει ακόμα. ίσως σε κάποια καταστήματα στο mall όπου υπάρχει χώρος για πολλές τηλεοράσεις και τις πάνε με τις ίντσες.