ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΓΟΡΑΣ TV

VERADOS

New member
5 November 2014
6
Καλησπερα σε ολους.............
Υστερα απο αρκετο και κουραστικο ψαξιμο για αγορα tv Θα ηθελα τα φωτα σας μηπως καταληξω σε καποια ρημαδα τηλεοραση να αγορασω:frusty:
Καποια απο αυτα
[h=2]Sony KDL50W829[/h]PANASONIC TV 50'' TX-50AS650Ε
και μια καινουργια πυ μπηκε προσφατα
[h=2]SAMSUNG UE48H6800AW[/h]και ειναι κυρτη....
Ευχαριστω εκ των προτερων
Θα βοηθησετε πολυ με το να δουν στο σπιτι επιτελους μια τηλεοραση:furious3:

H κυρτή απορρίπτεται αφού έχεις και οικογένεια (προφανώς δεν θέλεις να στριμώχνεστε όλοι μαζί ακριβώς απέναντι για να βλέπετε) , μπορείς στην θέση της να δεις την 50H6400 , επίσης αντι για την W829 μπορείς να δεις την W805 (κατα 99% ίδιες σε εικόνα) και να γλιτώσεις και κάποια λεφτά.

H 650 έχει πάνελ IPS , δες αντι για αυτήν την 48AS640 που έχει πανελ τύπου VA (PSA για την ακρίβεια της Samsung). Κερδίζεις αρκετά σε μαυρο και αντίθεση , χάνεις λίγο σε γωνία θέασης.

:flipout:Ό
H κυρτή απορρίπτεται αφού έχεις και οικογένεια (προφανώς δεν θέλεις να στριμώχνεστε όλοι μαζί ακριβώς απέναντι για να βλέπετε) , μπορείς στην θέση της να δεις την 50H6400 , επίσης αντι για την W829 μπορείς να δεις την W805 (κατα 99% ίδιες σε εικόνα) και να γλιτώσεις και κάποια λεφτά.

Οι w829b - w805b έχουν χειρότερη γωνία θεασης απο κυρτή !

:flipout:Ό

Φίλε μου είσαι υπερβολικός ...Έχω πλάσμα ...Και συγκεκριμένα την Hitachi 9700 ...H συγκεκριμένη εταιρία ήταν η πρώτη που ανακάλυψε το IPS.
Την sony την έχω σε χώρο 40τμ ...Από όποια μεριά και να καθίσεις ...Η εικόνα δεν αλλιωνεται...Εκτός αν πας και την δεις στην ευθεία της πλάτης της ...Που κανένας μας ...Δεν το κάνει .
Εκτός αν το κάνεις εσύ .........

Στις κυρτές τηλεοράσεις αναγκαστικά πρέπει να κάθεσαι ακριβώς απέναντι , έτσι είναι σχεδιασμένες. Αν βλέπεις απο το πλάι η εικόνα είναι αρκετά παραμορφωμένη. Όχι ότι δεν είναι και στην ευθεία αλλά λέμε τώρα.

Φίλε μου είσαι υπερβολικός ...Έχω πλάσμα ...Και συγκεκριμένα την Hitachi 9700 ...H συγκεκριμένη εταιρία ήταν η πρώτη που ανακάλυψε το IPS.
Την sony την έχω σε χώρο 40τμ ...Από όποια μεριά και να καθίσεις ...Η εικόνα δεν αλλιωνεται...Εκτός αν πας και την δεις στην ευθεία της πλάτης της ...Που κανένας μας ...Δεν το κάνει .
Εκτός αν το κάνεις εσύ .........
Στα 3 μέτρα απο την τηλεοραση και μισό μετρο απο το πλάινο της απλά δεν βλέπεται...

Last edited:
Ωπα παιδια ...................ειπαμε βοηθεια στην επιλογη πριν καταληξω ευχαριστω τον Κο YPERION αλλα θα ηθελα και των αλλων την γνωμη τους στα μοντελα που αναφερω πιο πανω και συγκεκριμενα για να βοηθησω μιλαω αποσταση θεασης στα 3.25 τοιχο με καναπε (55'' δεν χωραει 110 ο τοιχος που θα μπει η TV) απο κοιταξα και στο φορουμ του AV τα σχολια ηταν καλα !! Στο φορουμ του (AVFOROUM) εδεινε για την Sony 8 στα 10 & Panasonic 7/10 Τωρα απο θεμα τιμης 949 η sony απο center (2 γυαλια ενεργα και απλο χειριστηριο) 999 η Panasonic 2 παθητικα 2 χειριστηρια και τελος η Samsung ουτε γυαλια με απλο χειριστηριο και 999... Αυτα λοιπον κυριοι αναμενω !

Re: Απάντηση: ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΓΟΡΑΣ TV

Ωπα παιδια ...................ειπαμε βοηθεια στην επιλογη πριν καταληξω ευχαριστω τον Κο YPERION αλλα θα ηθελα και των αλλων την γνωμη τους στα μοντελα που αναφερω πιο πανω και συγκεκριμενα για να βοηθησω μιλαω αποσταση θεασης στα 3.25 τοιχο με καναπε (55'' δεν χωραει 110 ο τοιχος που θα μπει η TV) απο κοιταξα και στο φορουμ του AV τα σχολια ηταν καλα !! Στο φορουμ του (AVFOROUM) εδεινε για την Sony 8 στα 10 & Panasonic 7/10 Τωρα απο θεμα τιμης 949 η sony απο center (2 γυαλια ενεργα και απλο χειριστηριο) 999 η Panasonic 2 παθητικα 2 χειριστηρια και τελος η Samsung ουτε γυαλια με απλο χειριστηριο και 999... Αυτα λοιπον κυριοι αναμενω !
Sony.
Κάποιους σημαντικούς λόγους του γιατί sony, τους είπες μόνος σου.