Βοήθεια στην επιλογή bookself ηχείων

ulbx

New member
5 October 2014
3
Καλησπέρα σε όλους, ψάχνω ηχεία για το γραφείο μου με κόστος έως 350 .

Το δωμάτιο είναι μικρό (~8 τετραγωνικά) και η μουσική που ακούω είναι λίγο από όλα.
Κυρίως την "Popular Music Videos" playlist του YouTube και παρόμοια τραγούδια για παράδειγμα.

Μερικά που έχω στο μυαλό μου είναι τα πολυδιαφημισμένα Audioengine A2 & Audioengine A5+.
Επίσης και πολλά ενεργά μοντέλα της Fostex.

Αξίζει να πάω σε ενεργά ή σε οικονομικά παθητικά με ένα μέτριο ενισχυτή πάλι στα ίδια χρήματα;
Αυτή τη στιγμή έχω τα Logitech Z2300 που κοντεύουν να κλείσουν 5 χρόνια.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Κυκλοφορεί μια αγγελία για FOCAL 705V με original βάσεις στα χρήματα που διαθέτετε.

Re: Απάντηση: Βοήθεια στην επιλογή bookself ηχείων

Καλημέρα,πες και για την πηγή σου,την κάρτα σου
Η πηγή μου είναι η ενσωματωμένη κάρτα ήχου της GA-P55A-UD6. Στο μέλλον μπορεί να προστεθεί ένα DAC ή μια εξωτερική κάρτα όπως αυτή.
Κυκλοφορεί μια αγγελία για FOCAL 705V με original βάσεις στα χρήματα που διαθέτετε.
Ευχαριστώ αλλά μάλλον θα προτιμήσω ενεργά λόγο χώρου και κόστους.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Βοήθεια στην επιλογή bookself ηχείων

Η πηγή μου είναι η ενσωματωμένη κάρτα ήχου της GA-P55A-UD6. Στο μέλλον μπορεί να προστεθεί ένα DAC ή μια εξωτερική κάρτα όπως αυτή.

Έχω την ίδια μητρική στο ένα pc μου.
Αμέτρητες δοκιμές και συγκρίσεις...
Πολύ καλή σαν μητρική,αλλά ανεπαρκής από ήχο.

Γνώμη μου είναι να προγραμματίσεις ένα καλό dac στο μέλλον προκειμένου να μην αδικήσεις τα επερχόμενα ηχεία σου.
Τα Fostex πάντως είναι καλή και δοκιμασμένη λύση,πολλοί φίλοι εδώ παίζουν με τέτοια.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!

Για τα Audioengine έχουμε καμία γνώμη; Βλέπω ότι τα έχουν αρκετά γνωστοί YouTubers και αναρωτιέμαι αν είναι όντως τόσο καλά. Έχουν και πολλά έχτρα όπως έξοδο USB και τηλεχειριστήριο.

Όσο αφορά τα Audioengine A2 πιστεύετε πως θα είναι αξιοπρεπείς ο ήχος τους; Το μέγεθος τους είναι αρκετά βολικό για πάνω στο γραφείο.

Επίσης τι προτείνετε σε Fostex;