Βοηθεια στην επιλογη κουτιου.

lingas69

New member
5 November 2006
23
Για σας εδω κ καποιες μερες εχω μπει στην πριζα για για να φτιαξω ενα HTPC ειμαι κ λιγο ψιλοασχετος κ θελω τα φωτα σας για το πρωτο κ βασικο την αγορα κουτιου με προϋπόθεση να χωραει νορμαλ μητρικη κ να χωραει η ATI 3870.Kαι να ειναι αθορυβο και να μην εχω προβλημα θερμοκρασιας.Το badget μου ειναι το ανωτερο μεχρι 180 .Με ενδιαφερουν τα εξης

ADVANCE 2610 (NOX)
g_00018715.jpg

THERMALTAKE MOZART
g_12010673.jpg

THERMALTAKE BACH
PER.700431.jpg

SILVERSTONE LASCALA
1011464.jpg

Ρε παιδια μια βοηθεια γιατι εχω μπερδευτει.Αν εχετε κατι να μου προτεινετε καλο θα ειναι.Με γνώμονα το καλυτερο αποτελεσμα.
Υ.Γ Με ενδιαφερει να εχει χειριστηριο κ οθονη.

Εγω φιλος ασχετος ειμαι αλλα ετσι οπως τα βλεπω μου αρεσει πιο πολυ το τριτο το μπαχ..
Πολυ ομορφο ειναι

Εγω φιλος ασχετος ειμαι αλλα ετσι οπως τα βλεπω μου αρεσει πιο πολυ το τριτο το μπαχ..
Πολυ ομορφο ειναι

Aυτό έχω εγώ... δεν είναι και κάτι το τρομερό, μάλλον νορμάλ θα το χαρακτήριζα... Πιο πολύ παντως φερνει εμφανισιακά σε κουτί υπολογιστή, παρά σε κονσουμεράδικη hi-fi συσκευή... Ποιότητα κατασκευής ανεκτή θα έλεγα, αν και τα πίσω ανεμηστηράκια είναι μικρά, και καπως ενοχλητικά. Αλλά αρκετά ευρύχωρο (πέρνει και φουλ ΑΤΧ, 5 δίσκους και 3 x 5+1/4 με φατσα στην πρόσοψη. Εχει σχετικά καλά ανοίγματα για αερισμό...

Tελικα παιδια εκανα μακακια λογαριασα χωρις τον ξενοδοχο που στην περιπτωση μου ειναι το επιπλο τις τv δεν παιρνει κανενα τους στο πλατος κ εχω φρικαρει:rifle:
Οποτε εψαξα κατι σε ποιο cube μορφη βρηκα αυτο που παιρνει καλα revews σε ξενα sites το μονο μειον ειναι οτι δεν παιρνει max atx κ οτι δεν με τρελαινει εμφανισιακα.Οποιος ξερει κατι για αυτο το κουτι ας απαντησει.
03_angleview_450.gif

Εγω εχω μια αλλη παραλλαγη του κουτιου της Thermaltake

http://www.thermaltake.com/product/Chassis/miniCase/lanbox/vf1000bws.asp

Ουστιαστικα ειναι η ιδια κατασκευη με το πιο πανω κουτι που εδωσες link με την διαφορα οτι εχει χερουλι και δεν εχει την οθονη με το τηλεκοντρολ. Μπρορω να σου πω οτι ειναι καλοφτιαγμενο και πολυ βολικο στην τοποθετηση εξαρτηματων καθως ολα τα κομματια του κουτιου αποσυναρμολογουνται χωρις βιδες. Επισης εχει την δυνατοτητα να δεχτει full size καρτες (εγω εχω την 3850) οποτε δεν θα εχεισ ρποβλημα και με την 3870. Το μονο αρνητικο θα ελεγα οτι ειναι οι αρκετα θορυβωδεις ανεμιστηρες που μπορουν ομως να αλλαχτουν πολυ ευκολα.

καλη επιλογή αλλά δεν παίρνει Full ATX όμως,, αν δεν τον ενδιαφέρει το Full ATX ας το τσεκάρει το έχει και το e-shop.

Ρε παιδια για ποιο λογο να μην παρω το thermaltake lanbox ht που εχει κ remote κ οθονη που με βολευει ειναι μαπα η' μου προτείνετε τα αλλα δυο ως εναλλακτική λυση εξαλου δεν νομίζω να εχω προβλημα με την καρτα γραφικων γιατι σε review διαβασα οτι υποστηρίζει μεχρκ 2χ8800GT οποτε λετε να εχω προβλημα με τις 3850 η' 3870 που θελω να βαλω?
Ειναι ενα το ερωτημα αυτο κ το δευτερο ερωτημα μου ειναι κατα ποσο σιωπηλό ειναι κ αν εχει προβλημα θερμοκρασιας.Αν γνωριζει καποιος ας μου απαντησει.

Ρε παιδια για ποιο λογο να μην παρω το thermaltake lanbox ht που εχει κ remote κ οθονη που με βολευει ειναι μαπα η' μου προτείνετε τα αλλα δυο ως εναλλακτική λυση εξαλου δεν νομίζω να εχω προβλημα με την καρτα γραφικων γιατι σε review διαβασα οτι υποστηρίζει μεχρκ 2χ8800GT οποτε λετε να εχω προβλημα με τις 3850 η' 3870 που θελω να βαλω?
Ειναι ενα το ερωτημα αυτο κ το δευτερο ερωτημα μου ειναι κατα ποσο σιωπηλό ειναι κ αν εχει προβλημα θερμοκρασιας.Αν γνωριζει καποιος ας μου απαντησει.

Οπως σου εγραψα και απο πανω αν προσεξες χωραει ανετα 3850/3870. Εγω το βρισκω πολυ καλη επιλογη.

Sorry δε το παρατήρησα.Απο θεμα ψυξης μήπως θα χρειαστει να αλλαξω τους ανεμιστηρες του κουτιου να βαλω μεγαλυτερους ωστε να ρίχνω τις στροφες για να εχω λιγοτερο θόρυβο η' να το αφήσω οπως ειναι κ δεν θα εχω προβλημα?Ευχαριστω παντως για τη βοηθεια σου.

Δεν εχω δοκιμασει να τοποθετησω μεγαλυτερους. Το προβλημα ειναι ο μπροστινος των 90mm. Μηπως αν τοποθετηθει κατι τετοιο να εξαφανιστει το προβλημα

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.805704

Θα το δοκιμασω στο δικο μου κουτι και θα σου πω

Βαλτο με τα στερεοφωνικα στην αναγκη. Εχει μεγαλη σημασια το κουτι πιστεψε με. Μην συμβιβαζεσαι απο τωρα γιατι μετα θα το παρεις και δεν θα το χρησιμοποιεις ειτε γιατι ζεσταινεται και κολλαει ειτε γιατι δεν χωρανε αυτα που θες ειτε οτι αλλο ειτε γιατι εχει custom τροφοδοτικο η παιρνει μβ που δεν κανει αυτα που θες. Σκεψου το.

Εχω το τελευταιο (silverstone). Ειναι παρα πολυ καλο για κουτι και ερχεται με remote. Τα υπολοιπα (οθονες κλπ) δεστα σαν μπονους που δεν ειναι απαραιτητα. Μπορεις να βρεις MCE remote με δεκτη usb.

Εχω αυτο της φωτο το πλατος του ειναι 43 και το υψος του 18. Θελει λιγο αερα δεξια αριστερα.

Γενικα σχεδιασε το συστημα σου συμφωνα με τις αναγκες σου και οχι συμφωνα με το επιπλο. Στην αναγκη παρε μινι tower. Υπαρχουν δυο τρια πολυ κομψα που μπορεις να τα βαλεις καπου να μη φαινονται και να εχεις μονο το δεκτη του remote στη φορα. Καλη τυχη.

Nαι το καταλαβαίνω αλλα όλοι θελουμε το τελειο κ το δοκιμασμένο.Εγω σαν πρωτη λυση θα το παρω αυτο κ θα δω που κολλάει η δουλεία(Αν κολαει τελικα)Στο κατω κατω αν κολλήσω κ χρειαστώ βοήθειά ειστε κ εσεις που ξερετε κατι παραπανω απο μενα για να ζητήσω συμβουλες.Παιδια thanks για τη βοηθεια.

Tελικα παιδια εκανα μακακια λογαριασα χωρις τον ξενοδοχο που στην περιπτωση μου ειναι το επιπλο τις τv δεν παιρνει κανενα τους στο πλατος κ εχω φρικαρει:rifle:
Οποτε εψαξα κατι σε ποιο cube μορφη βρηκα αυτο που παιρνει καλα revews σε ξενα sites το μονο μειον ειναι οτι δεν παιρνει max atx κ οτι δεν με τρελαινει εμφανισιακα.Οποιος ξερει κατι για αυτο το κουτι ας απαντησει.
03_angleview_450.gif

Παρα πολυ ομορφο κι αυτο το κουτι τι λες τωρα?
Πιο ωραιο απο το αλλο..Μ αρεσει πολυ..
Ε παρτο εσυ αμα σ αρεσει θα μου πεις τωρα..Γουστα ειν´αυτα....