ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ SUB

K.ROMPOTIS

AVClub Fanatic
22 August 2009
10,924
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Βοήθεια στην επιλογή sub

Θα ήθελα τη βοήθειά σας σχετικά με την επιλογή sub. O συνολικός χώρος είναι 50 τ.μ. και λέω συνολικός γιατί ο χώρος του σαλονιού που είναι στημένο το σύστημα είναι 30 τ.μ., αλλά δυστυχώς είναι κοινός με κουζίνα και χώρο υποδοχής, συνολικής έκτασης 20τ.μ. Τα ηχεία του συστήματος είναι τα B&W DM 603 S2 για main και τα Q1 της KEF για κεντρικά και surround. Παραθέτω και την τοποθεσία με τη φωτό του χώρου μου. Θα ήθελα τις απόψεις σας όπως επίσης 2 με 3 εναλλακτικές με την καλύτερη απόδοση ποιότητας-τιμής. Ευχαριστώ.

http://www.avclub.gr/forum/attachment.php?attachmentid=42811&d=1251281599

Last edited:
Ε πες μας και λεπτομέρειες...:Banane0:
Ε τι να πω, της MARTIN LOGAN είναι, 10", αναλογικό όχι ψηφιακό, μου γέμισε απίστευτα το χώρο, γενικά ευχαριστημένος, από τον Κοσμά το πήρα κι ευχαριστώ τα παιδιά, σχεδόν όλες τις αγορές μου από κει τις έχω κάνει και με έχουν βοηθήσει απίστευτα, μέχρι και το hdmi splitter μου δωσαν και δοκίμασα σπίτι χωρίς να πληρώσω τίποτα, (τ αγόρασα μετά αφού έμεινα ικανοποιημένος), μου είπαν ότι είναι προσφορά και το πήρα μαζί μ´ένα καλώδιο ultralink. Ορίστε και φωτό.

picture.php

Ακυρη η ερώτηση, ξαναείδα την φωτο και είδα οτι είναι κάτω απο το κεντρικό.
Την καλύτερη δουλειά έκανες, και σαν αγορά και σαν τοποθέτηση.

Απάντηση: Re: ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ SUB

Ακυρη η ερώτηση, ξαναείδα την φωτο και είδα οτι είναι κάτω απο το κεντρικό.
Την καλύτερη δουλειά έκανες, και σαν αγορά και σαν τοποθέτηση.

Σωστά...

Κάτω απ το κεντρικό, το οποίο είναι το KEF Q1 series. Ηταν η μόνη θέση και ευτυχώς που χωρούσε κάτω απ´το κεντρικό ειδάλλως θα πρεπε να καταργήσω ένα απ τα δύο σκαμπώ που έχω. Βέβαια όταν με το καλό αποκτήσω και δεύτερο sub θα καταργηθούν και τα δύο, (άντε να τα περάσω απαρατήρητα απ τη γυναίκα μου):flipout:. Και τα surround μου ίδιο με το κεντρικό είναι, ήταν ευκαιρία μιας και έχω εξακάναλο πήρα δύο ζευγάρια και ξεμπέρδεψα, τα δύο έγιναν μπρος και πίσω κεντρικό και τα άλλα δύο περιφερειακά.

picture.php

picture.php

Last edited:
Παιδιά ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια, να ξέρετε όμως κάτι: το υπογούφερ ήταν η τελευταία έλλειψη στο σύστημά μου, ήδη έχω φτάσει 150 ευρώ τη δόση στην κάρτα με την ανακαίνιση του συστήματος με blue ray και βιντεοπροβολέα και δυστυχώς για κάποιον που μένει σε ένα σπίτι με ενοίκιο, ένα μισθό και δύο παιδιά, τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα, ίσα που τα βγάζω πέρα και δεν κρύβομαι ούτε κλαίγομαι αλλά πραγματικά ούτε 20 ευρώ δεν μπορώ να βάλω στην άκρη. Οπως λέει κι η ατάκα ενός συναδέλφου μας εδώ στη λέσχη, (το χει βάλει σαν signature), "γιατί περισσεύει τόσος μήνας στο τέλος των λεφτών;" αυτό με εκφράζει απόλυτα. Αντε τα Χριστούγεννα κι ανάλογα με το τι θα έχει γίνει με το θέμα, να πάρω ένα δορυφορικό δέκτη με MPEG4 όχι για τίποτ´άλλο, παρά για να μπορώ να βλέπω τηλεόραση απ τον προτζέκτορα. Και πάλι σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. -bye-:grinning-smiley-043:grandpa:

Μπραβο στην τρελλα σου.Καποτε εδω υπηρχε ενα μελος που οπως ελεγε ετρωγε φακες 2 μηνες για να αγορασει κατι.Η διαθεση και μονο πολλες φορες ειναι αρκετη για να κανει τον καθε γολιαθ λουλα.Και παλι μρπαβο σου.