Βοηθεια στο itunes

Iaspal

New member
27 October 2007
25
Bόλος
γεια και χαρά σας ..εχω ενα powerbook G4 me 1GB ram και εβαλα ολα τα mp3s σε εναν καινουριο εξωτερικο σκληρο (WD ibook firewire 320GB).Στην αρχη έπαιζε μια χαρά ..κανω αναβάθμιση το itunes (έχω το 6,5) και την πατησα:bigcry: καθως παιζει μουσική,αρχιζει κατι διακοπές και η ζωή μου εχει γινει μαρτύριο:frown: format δεν το συζηταω εκτος αν φτάσω στο απροχώρητο ...βοηθεια plz...

εβαλα το itunes to 7.5 και το καινούριο quicktime αλλα παρ όλα αυτα μετα απο 10 τραγούδια στο party shuffle αρχιζει τις διακοπές...ειδικά μετα απο dvd αστα να πάνε...

:slapface:
εβαλα το itunes to 7.5 και το καινούριο quicktime αλλα παρ όλα αυτα μετα απο 10 τραγούδια στο party shuffle αρχιζει τις διακοπές...ειδικά μετα απο dvd αστα να πάνε...

Βάλε και την τελευταία έκδοση του Quicktime.
Σε ποιό λειτουργικό είσαι? Το iTunes είναι έκδοση 7.5 αυτή την στιγμή.

Γινεται να πεταξω το itunes στον κάδο ανακυκλωσης και να επαναεγκαταστήσω μια παλιότερη εκδοση ?Η θέλει format όλος ο σκληρός μου?

Δυστυχως το εκανα ακριβώς ετσι ,αλλα μου κανει τα ιδια...Μαλλον φτάιει ο εξωτερικός σκληρός ..καθε φορα που κανει διακοπές τον ακούω να αγκομαχάει...:nounder:

τι δισκο προτεινεις να αγορασω, γιατι υποτιθεται η western digital ειναι ονομα στους σκληρους..εχω το ibook 320GB

Βασικά τσεκαρα και καποια αλλα τραγουδακια απο τον εσωτερικό σκληρο (στο preview) και παίζουνε μια χαρα....

Νικος Καλ: Σ ευχαριστώ για τη βοη8εια,αγορασα καινούριο σκληρό ,μεσω disk utility έκανα restore τον παλιό, και ο καινούριος τρέχει τέλεια....:smile:

μιλαμε,ειχα φρικάρει:bang: ολο αυτο το διάστημα γιατι φοβόμουνα μηπως έχανα τα 200GB μουσικής μου που με τοσο κοπο συνέλεξα...:earmuffs: