Βοήθεια στον Νέο!

soulmob

New member
14 February 2010
13
Καλησπερα σε ολους,

Καλως σας βρηκα και εγω. Τον τελευταιο καιρο εχω αρχισει και ψάχνομαι για τον εξοπλισμό μου για το σπιτάκι μου και μπορώ να πω ότι έχω μερικές απορίες.

Σκέφτομαι να πάρω μια LED ή LCD 42-46''. Γενικά δεν μπορώ να πω ότι σκεφτόμουν πολύ το 3D, μιας και το 1080p εδώ καλά καλά δεν έχει καθιερωθεί, plus θεωρώ τα γυαλιά ιδιαίτερα uncomfortable, και δεν θέλω να ξεσπιτωθώ ακόμα δεν μπήκα για να πάρω στους φίλους μου γυαλιά να βλέπουν :P

Παρόλα αυτά, αν είναι να πάρω μια καλή 2D που να έχει και 3D δεν με χαλάει, και να μην το χρησιμοποιήσω ποτέ, αρκεί να μην μου ανεβάζει το κόστος αδικαιολόγητα. Έχω όμως μερικές απορίες. Κοίταζα την Samsung UE46C8000XW, και δεν κατάλαβα, έχει converter για να σου κάνει το 2D, 3D?

Γενικά για ένα budget up to 2000 euro τι θεωρείτε καλή αγορά;

Επίσης, μήπως αξίζει να πάρω μια normal 1080p και τα extra να τα κρατήσω για κανά projector; Considering ότι ο χώρος που θα τα βάλω δεν έχει απόλυτο σκοτάδι (εκτός από το βράδυ) αξίζει να πάρω projector ή να τα δώσω όλα αρχικά για μια tv και βλέπουμε; (Αυτή η ερώτηση ίσως πρέπει να ενταχθεί σε άλλη ενότητα)

Ευχαριστώ πολύ!

+1 για C750

Καλυτερη απο την C8000 που εχει προβληματα ανομοιομορφιας...

Παράξενο, δεν την βρισκω στο site της Samsung. Μήπως έχει σταματήσει να την βγάζει; Για τα λεφτά αυτά πάντως φαίνετε πολύ καλό value for money

Yperion και mpetou ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια. Μήπως να κοιτάξω καμία ενναλακτική non-3d? Θα μπορούσα να βγάλω περισσότερες inches στα ίδια λεφτα; :)

Διάβασε αυτό το post (που είναι και το πιο πρόσφατο)....

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=61282

....για να μην λέμε συνέχεια τα ίδια και τα ίδια, περιέχει απόψεις και περιγραφές χρήσεων που θα σε βοηθήσουν.

ΟΔΗΓΙΕΣ/ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ ΓΙΑ ΣΤΑΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ BURN IN ΣΕ LCD - LED/LCD

SAMSUNG 2007-2010

SONY 2007-2010

LG 2007-2010

PHILIPS 2007-2010

SHARP 2007-2010

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=1153

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=37305&page=12

Re: Απάντηση: Βοήθεια στον Νέο!

Χρήστο σε ευχαριστώ πολύ για τα links. Νομίζω ότι τώρα μπλέχτηκα λίγο περισσότερο μιας και δεν είχα ιδέα για το clouding των lcd/led. Αντιλαμβάνομαι με βάση αυτά που διάβασα ότι ηPanasonic TX P50VT20E θεωρείτε must-buy αλλά τελικά μήπως είναι το 3D αυτό που την ανεβάζει σε επίπεδο τιμής;

Μήπως τελικά ένα πολύ καλό 50'' panel είναι κάπως πιο οικονομικό;

Σε αυτά τα λεφτά που είσαι διατεθιμένος να δώσεις είναι κρίμα να μην επιλέξεις μια τηλεόραση που να μην υποστηρίζει 3D. Όσο και να μην σε ενδιαφέρει τώρα, είναι και μια επένδυση για το μέλλον ειδικά στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε. Κάποιος φίλος σου θα πάρει κάποια 3D στο μέλλον και μόλις δείς θα μπριζωθείς οπότε για μένα μια TV supporting 3D is a must. Και αν έχεις PS3 τότε ακόμα καλύτερα!

Και εγώ θα σου πρότεινα να κινηθείς προς Panasonic plasma. Από ότι έχω δει και διαβάσει μέχρι τώρα θα είναι οι καλύτερες υλοποιήσεις της χρονιάς και η με ποιότητα εικόνας καλύτερη από άλλους κατασκευαστές....

Σε αυτά τα λεφτά που είσαι διατεθιμένος να δώσεις είναι κρίμα να μην επιλέξεις μια τηλεόραση που να μην υποστηρίζει 3D. Όσο και να μην σε ενδιαφέρει τώρα, είναι και μια επένδυση για το μέλλον ειδικά στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε. Κάποιος φίλος σου θα πάρει κάποια 3D στο μέλλον και μόλις δείς θα μπριζωθείς οπότε για μένα μια TV supporting 3D is a must. Και αν έχεις PS3 τότε ακόμα καλύτερα!
.............
+1

Μολις την παραγγειλα απο mediamarkt 2060 ευρω σε 12 δοσεις τρεξτε να προλαβεται βγαλαν το φπα εκτος........

Αν πας για την VT20 είναι ΕΥΚΑΙΡΙΑ και στα λεφτά σου νομίζω.

Καμια τηλεοραση δεν ειναι επενδυση για το μελλον , το αργοτερο σε 2 χρονια οποιοδηποτε απο τα σημερινα μοντελα θα ειναι ξεπερασμενο...

Καμια τηλεοραση δεν ειναι επενδυση για το μελλον , το αργοτερο σε 2 χρονια οποιοδηποτε απο τα σημερινα μοντελα θα ειναι ξεπερασμενο...

Εννοούσα την υποστήριξη του 3D Yperion... Αφού θα δώσει τα λεφτά γιατί η TV να μην το υπποστηρίζει; Και αν σε 6 μήνες π.χ. σου λέω γω ένας φίλος/γνωστός/συγγενής πάρει μια που το υποστηρίζει και το δει και του αρέσει γιατί να συχτηρίζει μετά;

Συν του ότι με την οικονομική κρίση που θα μας στίζει για πολύύύ καιρό ακόμα πιστεύω ότι ό,τι περισσότερο μας προσφέρει η τηλεόραση που σκοπεύουμε να αγοράσουμε είναι θεμιτό....

PS : Δλδ οι KURO δεν είναι επένδυση;:firstprize::flipout::flipout:

Φίλε μου,

Originally Posted by fragoulisnaval

+1000 για την Panasonic VT20
φοβερή τηλεόραση...

Υ.Γ. Όσον αφορά τα μοντέλα που θεωρούνται ξεπερασμένα, ακόμα και 1 χρόνος να περάσει, οι εταιρίες ξεπερασμένο θα ήθελαν να το θεωρούμε...
Το όλο θέμα βρίσκεται στο κεφάλι μας!
Προσωπικά θα πρότεινα να θεωρούμε κάποιο μοντέλο ξεπερασμένο όταν σταματάει να καλύπτει τις απαιτήσεις μας και η διαφορά με τον αντικαταστάτη του είναι πραγματικά μεγάλη.

Last edited:
Τελικά πήρα την VT20 και είμαι τρομερά ικανοποιημένος από την απόδοση της! Plus ότι την βρήκα και 400 ευρώ φθηνότερα :)