Βοήθεια συμπολίτες!!! (Θύμα πτώσης)

bisbikoulas

Senior Member
3 December 2007
410
Ναι λοιπόν,

μου έπεσε...:bigcry:

Ειχε πέσει και άλλες φορές αλλά αυτή τη φορά η οθόνη άσπρισε και έχει παραμείνει έκτοτε άσπρη...

Παρ'όλ'αυτά το μηχανάκι δουλεύει και μπορεί να κάνει unlock (το καταλαβαίνω από το χαραστηριστικό ήχο όταν ανοίγει) αλλά, και ευτυχώς, το έκανα backup και synchronize στο itunes).

Εκτός από επιστροφή στη Vodafone έχει κανείς τέτοια εμπειρία? καμμία πρόταση? Ευχαριστώ:a0210:

Υγ. εννοείτε ότι του έκανα restart αλλά τα ίδια...

Re: Απάντηση: Βοήθεια συμπολίτες!!! (Θύμα πτώσης)

Και ούτε λέξη τι έγινε, ε? Εγώ παιδιά δεν ξέρω τίποτα. Το έκλεισα και έτσι ανάβει.

Σωστοοοοοοος....:flipout::flipout:

Να πώ και μια καλή κουβέντα για την Βονταφον...:2thumb22sup:

Μου αλλάξαν τη συσκευή απλά και ωραία και (κυρίως) τζάμπα !!! :firstprize::SFGSFGSF::firstprize::SFGSFGSF::firstprize::ernaehrung004:

Καινούργιο ΙΜΕΙ κλπ και επίσης να πω ότι με το που το έβαλα στο πισι με το αιτιουνς μου επανέφερε το παλαιό μου κινητό...

Δηλαδή ουάου... -> Another happy customer...

Είχες εξτρά εγγύηση για πτώσεις ή είναι στο πακέτο όταν το αγοράζεις η αλλαγή σε περίπτωση τέτοια?Ή είσαι καλός πελάτης?

Re: Απάντηση: Βοήθεια συμπολίτες!!! (Θύμα πτώσης)

Μάλλον δεν είχε σημάδια απο την πτώση...

Είμαι καλός πελάτης, αλλά δεν είχε και σημάδια πτώσης (ας είναι καλά το κάλυμα)...

Ακαδημαικά και προς χάριν κουβεντούλας... Το κινητό ειναι... κινητό... συνεπώς η "πτώση" θα έπρεπε να είναι (και πιστεύω ότι είναι) στα design characteristics του αντικειμένου - κάπως σαν τους σκληρούς των φορητών κ.α. - οπότε δεν θα έπρεπε να θεωρείτε υπέρβαση των όρων χρήσης...

λέω τώρα...