Βοηθεια!Τι καλωδια θα χρειαστω?Ποιες οι διαφορες τους?

Maverickos

New member
7 September 2010
14
Παιδια χρειαζομαι μια βοηθεια!!Θα ηθελα να μου πειτε τι καλωδια θα χρειαστω για το συστημα μου το οποιο αποτελειται απο τα Roister HT3300 και τον ενισχυτη της Pioneer VSX-820K...

Ποιες οι διαφορες μεταξυ των καλωδιων??τι με συμφερει καλυτερα για καλυτερη αποδοση?

Ειμαι λιγο ασχετος γι'αυτο χρειαζομαι την βοηθεια σας παρακαλω!!:afro:

Διάβασε εδώ :

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=14814
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=62290

αλλά και εδώ ισχύει ότι και με τα ηχεία. Υπάρχουν ένα σκασμό καλώδια για όλα τα βαλάντια. Αποφάσισε πόσα είσαι διατεθιμένος να δώσεις και ξεκίνα τις ακροάσεις.

Μια καλή ευκαιρία αφού δεν έχεις αγοράσει το σύστημά σου ακόμα είναι να συνενοηθείς με τον πωλητή των ηχείων-ενισχυτή να σου στήσει το σύστημα να το ακούσεις πριν το πάρεις και εκεί να δοκιμάσεις και 2~3 διαφορετικά καλώδια για να δεις ποιο θα σε καλύψει...

Ρώτα και τον πωλήτή τί έχει να σου προτείενι και αυτός....

Απάντηση: Re: Βοηθεια!Τι καλωδια θα χρειαστω?Ποιες οι διαφορες τους?

Ρώτα και τον πωλήτή τί έχει να σου προτείενι και αυτός....

Δεν είναι και τόσο καλή ιδέα. Θα του πλασάρει ότι θέλει και θα τον δαγκώσει ........

Να σας πω την αληθεια δεν εχω την παραμικρη ιδεα απο καλωδια τετοιου τυπου!!θα μπορουσες να μου πεις τι καλωδια χρειαζομαι??ονομασια κλπ κλπ..Ετσι χοντρικα χοντρικα για να μου δωσεις μια ιδεα!!Μην παω ξυπολυτος στ'αγκαθια!!εε καποιος????:huh2:

Κατα την γνώμη μου...πάρε ενα καλο καθαρό καλωδιάκη OFC 2χ2 ή 2χ2,5 και όχι τίποτα με τρελα λεφτα ,top μαρκες και τα ρέστα....δλδ. άντε να σου βγαίνη το πολύ με κανένα 2 με 3 ευρω το μέτρο και πυστεψέ με θα κάνεις μια χαρά την δουλεια σου.

Re: Απάντηση: Re: Βοηθεια!Τι καλωδια θα χρειαστω?Ποιες οι διαφορες τους?

Δεν είναι και τόσο καλή ιδέα. Θα του πλασάρει ότι θέλει και θα τον δαγκώσει ........

Είναι και αυτό μια σκέψη....ΑΛΛΑ και εμείς τί κάνουμε εδώ? Μπρίκια κολλάμε???

Δεν θα το αφήσουμε έτσι το παιδί. Προτάσεις να μαζεύει και να ακούσει αν μπορεί...

Re: Απάντηση: Βοηθεια!Τι καλωδια θα χρειαστω?Ποιες οι διαφορες τους?

Κατα την γνώμη μου...πάρε ενα καλο καθαρό καλωδιάκη OFC 2χ2 ή 2χ2,5 και όχι τίποτα με τρελα λεφτα ,top μαρκες και τα ρέστα....δλδ. άντε να σου βγαίνη το πολύ με κανένα 2 με 3 ευρω το μέτρο και πυστεψέ με θα κάνεις μια χαρά την δουλεια σου.

Σαν τί προτείνεις δλδ??

Απάντηση: Re: Απάντηση: Βοηθεια!Τι καλωδια θα χρειαστω?Ποιες οι διαφορες τους?

Σαν τί προτείνεις δλδ??

...με μια βόλτα στην αγορά θα βρει αρκετούς τύπους καλωδίων ,αξιόλογα και καλά καλώδια ,χωρίς να τα ''σκάσει'' και να κάνουν πάρα πολύ καλά την δουλειά τους για το σύστημα που τα χρειάζεται...

Αλλά μιας και που το ρώτησες ,να αναφέρω δυο-τρεις όπως prolink Superflex ,crystal audio ,Belden ,κτλ. κτλ.

Last edited:
φιλε μαβερικε θα συμφωνησω με τον κυριο αντωνη αλλα θα σου ελεγα να μην παρεις κατι πολυ ακριβο σαν καλωδιο (να εχει λογικη τιμη 3-4e) γιατι νομιζω στις κατηγοριες που κινουμαστε δεν κανει μεγαλη διαφορα στην ποιοτητα του ηχου.