Βοήθεια τσιγαρίλα!...

Totsipaki

Supreme Member
27 February 2007
5,054
Φίλοι τηλεορασάκηδες.
Σήμερα καβάτζωσα μία Sony Triniton CRT 21" απο αυτές τις 4/3 για κάποιον βοηθητικό χώρο που έχω στο δώμα.
Όλα μια χαρά εκτός απο ένα πράγμα... Αυτός που μου την χάρισε καπνίζει σαν φουγάρο και δεν ξεσκονίζει ποτέ...
Την ξεκαπάκωσα, την έτριψα με πινέλο, την φύσηξα, και μετά καθάρισα το καπάκι και όσες επιφάνειες μπόρεσα διεξοδικά με καθαριστικό για air condition (είμαι ψυκτικός) και αν και η διαφορά ήταν τεράστια πάλι μύριζε ο χώρος σαν τασάκι όταν άνοιξα την πόρτα τρεις ώρες μετά.
Και ερωτώ υπάρχει κανένα αποσμητικό η οτιδήποτε τέλοσπάντων για την τσιγαρίλα εκτός απο τον καλό αερισμό και την υπομονή; Γιατι πολυ φοβάμαι οτι και με αυτά τα τελευτά δεν θα έχω τα επιθυμητά αποτελέσματα.
Ευχαριστώ.

Last edited:
Δύσκολη περίπτωση...

Μία φίλη μου, είχε μία 25άρα Nordmende του θεριακλή παππού της, η οποία 15 χρόνια μετά, εξακολουθούσε να μυρίζει καπνό πίπας.

Δοκίμασε να τοποθετήσεις κανένα αρωματικό κερί για καπνιστές πάνω της, μήπως και καλύπτει την μπόχα...

Μπας και οταν λειπεις η τηλεοραση ειναι εθισμενη και φουμαρει?
Δοκιμασε να βαλεις μερικες ταμπελες no-smoking γυρω γυρω.

Σοβαρα τωρα, το κερι ειναι απιθανο να κανει δουλεια.
Ισως αν επερνες καλτσακια γεματα με ενεργο ανθρακα και τα κρεμαγες /ακουμπαγες στις γριλιες να γινοταν κατι.
Στη πραξη θα βρεις καθε ποτε θα αλλαζεις τον ανθρακα....
Φυσικα το οτι ο ανθρακας μπορει να κοστισει περισσοτερο απο οσο η τηλεοραση ειναι αλλο καπελο.

Νάσαι καλά με έκανες και γέλασα!..
Να πώ την αλήθεια τον ήξερα τον θείο και γιαυτό δίσταζα να την πάρω, αλλα είναι γ@@@τη! (τα χρώμματα και η φωτεινότητα των καλών crt δεν τα έχει καμία πιστεύω) ειδαλιώς θα την είχα εκπαραθυρώσει άμεσα...
Αλήθεια που τον βρίσκω τον άνθρακα;

Last edited:
Τα πιο καταλληλα θεωρητικα θα ηταν τα φιλτρα ανθρακα που βαζουν σε διαφορα κλιματιστικα για να απορροφουν τις οσμες.
Αλλα η τιμη τους μαλλον δεν συμφερει.
Ριξε μια ματια εδώ
http://www.waterwaves.gr/index.php?target=products&product_id=29785

Να ξαναπω οτι δεν το εχω δοκιμασει στη πραξη, απλα θεωρητικα δεν υπαρχει λογος να ΜΗΝ δουλεψει..
Απλως δεν ειναι ευκολο να πει κανεις ποση ποσοτητα χρειαζεται και ποσο χρονο θα αντεξει μεχρι να χρειαστεις αλλαγη.

Last edited:
Φίλτρα ενεργού άνθρακα αγαπητέ φίλε με 45 ευρώ το τετραγωνικό, που τα προσαρμόζεις όπου θέλεις κόβοντάς τα (αυτοκίνητο,αιρκοντίσιον, κτλ.) τηλέφωνο2106711988

Νάστε καλά παιδιά μάλλον θα ανάβω κάννα κεράκι και θα κάνω την προσευχή μου μαζί με υπομονή.
Πάντως μου έφτιαξε η διάθεση με τις απαντήσεις σας πάντα έτσι νάστε γεμμάτοι έμπνευση!..

1. ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΒΕΤΕΞ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΣΤΙΜΕΝΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΠ ΕΞΩ 2 ΦΟΡΕΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ.

2. ΒΓΑΛΕ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΦΥΣΗΞΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΕΡΑΣΕ ΤΗΝ ΜΕ ΣΤΕΓΝΟ ΠΙΝΕΛΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΦΥΣΩΝΤΑΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΣΚΟΝΗ ΚΑΙ ΧΝΟΥΔΙΑ.

3. ΜΕ ΤΟ ΒΕΤΕΞ ΠΕΡΝΑ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ 2 ΦΟΡΕΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ.

4. ΠΑΡΕ ΑΠΟ ΜΑΓΑΖΙ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ-ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΠΡΕΙ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΗΝ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΣΗΜΕΙΑ.

5. ΑΣΤΗΝ ΚΑΜΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΣΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΧΩΡΟ ΠΡΟΦΥΛΑΓΜΕΝΟ ΦΥΣΙΚΑ.

6. ΡΙΧΤΗΣ ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ ΣΠΡΕΥ ΔΩΜΑΤΙΟΥ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΜΥΡΙΖΗ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΣΑΝ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ.

7. ΑΝ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΣ ΧΑΡΙΣΕ ΤΗΝ ΣΕ ΚΑΠΝΙΣΤΗ.

φύσημα θέλει από μέσα.
Και ένα σκουπισματάκι με νωπό πανί.
Πχ καθοδικός, τίποτα εξαρτήματα με μεγάλες επιφάνειες.

Σε όλα τα πλαστικά που μπορείς να πλένει δοκίμασε να τα καθαρίσεις με το υγρό καθαρισμού sweep.

1. ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΒΕΤΕΞ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΣΤΙΜΕΝΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΠ ΕΞΩ 2 ΦΟΡΕΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ.

2. ΒΓΑΛΕ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΦΥΣΗΞΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΕΡΑΣΕ ΤΗΝ ΜΕ ΣΤΕΓΝΟ ΠΙΝΕΛΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΦΥΣΩΝΤΑΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΣΚΟΝΗ ΚΑΙ ΧΝΟΥΔΙΑ.

3. ΜΕ ΤΟ ΒΕΤΕΞ ΠΕΡΝΑ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ 2 ΦΟΡΕΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ.

4. ΠΑΡΕ ΑΠΟ ΜΑΓΑΖΙ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ-ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΠΡΕΙ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΗΝ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΣΗΜΕΙΑ.

5. ΑΣΤΗΝ ΚΑΜΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΣΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΧΩΡΟ ΠΡΟΦΥΛΑΓΜΕΝΟ ΦΥΣΙΚΑ.

6. ΡΙΧΤΗΣ ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ ΣΠΡΕΥ ΔΩΜΑΤΙΟΥ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΜΥΡΙΖΗ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΣΑΝ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ.

7. ΑΝ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΣ ΧΑΡΙΣΕ ΤΗΝ ΣΕ ΚΑΠΝΙΣΤΗ.

0. ΒΓΑΛΤΗ ΑΠ'ΤΗΝ ΠΡΙΖΑ :afro:

(το καπάκι μονο αν ξερεις τι κανεις :FSGSFGS4: )