ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!

ΑΡΗΣ1

New member
7 February 2007
24
ΑΘΗΝΑ
ΕΧΩ ΤΟΝ DM500 ΚΑΙ ΜΟΥ ΚΟΛΗΣΕ ΜΕ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ LED ΜΟΝΙΜΟΣ ΑΝΑΜΕΝΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ.
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΔΕΚΤΗ.

Βγάλε τον από το ρεύμα και ξανά σύνδεσε τον, λογικά θα επανέλθει.
Αν το κάνει συχνά πήγαινε τον πίσω, αν είναι μέσα στην εγγύηση, να σου αλλάξουν την μητρική.

Αν δεν επανέλθει με τον παραπάνω τρόπο, η μόνη λύση είναι η επανεγκατάσταση του Image της επιλογής σου μέσω Dream Up και σειριακού. Αν και τότε δεν μπορεί να επιτευχθεί επικοινωνία, δεν υπάρχει άλλη λύση και είσαι για το service.

Αυτά τα φρικτά κολλήματα στο 500αρι τα έχω συναντήσει μόνο με Gemini Images και κυρίως το 3.60.

Ακριβώς!
Κι εγω έχω τον DM500 αλλά με όλα τα τζεμίνι μου κολλάει συχνά, αλλά πλέον το έχω συνηθίσει (βγαζω-βαζω πριζα στο πιτς φυτίλι). Ειδικά αν κανεις γρήγορα ζάππινγκ ειναι σίγουρο ότι θα κολλήσει και πραγματι απο όταν έχω το τζεμίνι 3.60 η συχνότητα κολλήματος αυξήθηκε

..και ο λόγος είναι απλός. Το Gemini είναι οριακά βαρύ για το 500άρι. Είναι θέμα μνήμης λοιπόν και όχι κάποιας ασυμβατότητας.

Αν πας στο memory info απο το μπλε πλήκτρο θα δεις τα ..υπολείμματα μνήμης που απομένουν.

Ε, παντέρμο swapfile, δουλειές που κάνεις!

-Φίλος που είχε αγοράσει 2 500ρακια για το σπίτι του είχε φοβερά προβλήματα/παγώματα με αυτά και τα έφερε για διάγνωση και εγχείρηση. Το ένα επανήλθε μετά από σειριακή αλλαγή του image και δεν μας ξανααπασχόλησε. Το δεύτερο μας έκανε την ζωή πατίνι, τι κολλήματα και τι ανεξήγητα παγώματα, ότι και να πείς λίγα θα 'ναι. Σε τηλεφώνημα στην αντιπροσωπεία και περιγράφοντας τα προβλήματα αυτοί γελούσαν. Το πήγαμε εκεί, το κράτησαν λίγες μέρες και του άλλαξαν την μητρική, δηλαδή όλα. Εκεί άκουσα για πρώτη παρτίδα από καινούριο συνεργάτη/εργοστάσιο και υψηλά ποσοστά αστοχίας υλικού. Μάλιστα μου έδειξαν μια κασόνα με μητρικές από αντικατάσταση, τις οποίες τις πάνε πίσω για επισκευή. Τώρα σε ποιόν θα κάτσει η επισκευασμένη μητρική...

Βαλτε Pli helenite βρε παιδια να δειτε ασπρη μερα! Ελαχιστα κολληματα και χωρος μεχρι κ 3 softcams!

Απάντηση: Re: ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!

Βαλτε Pli helenite βρε παιδια να δειτε ασπρη μερα! Ελαχιστα κολληματα και χωρος μεχρι κ 3 softcams!
Σωστό κι αυτό!
Είναι το μόνο image στο οποίο δεν έδωσα την ευκαιρία που του αξίζει.
Και έχω δοκιμάσει πάρα πολλά υποδεέστερα..

Συμφωνώ και επαυξάνω!!!!! Και στον 500 και στον 7020 μετά από αρκετή χρήση gemini, nabilo και helenite, το τελευταίο έμεινε μόνιμα. Μηδέν κολλήματα.

Λίγο :offtopic::
Το μόνο ψιλοπροβληματάκι που μου έχει κάνει μέχρι τώρα ήταν όταν έβαλα satellites.xml από το site τους (το οποίο υποτίθεται ήταν ενημερωμένο από lyngsat αλλά είχε...ένα κάρο λάθη) και έκανα edit και add κάποιους transponders, ψιλο-ξέσκισε τα ονόματα των δορυφόρων και αναγκάστηκα να διορθώσω το αρχείο χειροκίνητα.

BTW, πείτε καμιά καλή πηγή για satellites.xml

..............
BTW, πείτε καμιά καλή πηγή για satellites.xml

Δεν σου έχει μιλήσει κανείς για τον captain και τα settings του;
Code:
http://www.satellitesettings.net/
Προς το παρών κάνει συντήρηση και θα επιστρέψει σε λίγες μέρες.

Ευχαριστώ παίδες για τις πολύτιμες συμβουλές,το καλό είναι ότι ξεκόλησε ο δέκτης,τώρα θα προσπαθήσω αυτό που λέτε για Pli helenite γιατί δεν ξέρω καν τι ειναι,αλλά τι να κάνουμε σιγά σιγά θα μαθουμε και για τους DREMABOX.
Ευχαριστώ και πάλι και αμα χρειαστώ βοήθεια για το Pli helenite θα σας ρωτήσω πάλι.