βοηθεια

ektordog2002

New member
21 December 2006
23
καλησπερα αδερφια
ενδιαφερομαι για 46 ιντσες ,ειμαι μαλλον αναμεσα σε 2
η μια ειναι η plasma panasonic 46 pz80
και την lcd samsung le46a656a
δεν μπορω να βγαλω συμπερασμα
εδω στο forum δεν εχω διαβασει καλες κριτικες για την panasonic αλλα στα μαγαζια που εχουν κ πλασμα και lcd μου τη συστηνουν ανεπιφυλακτα
γενικοτερα λεγεται οτι οι πλασμα εχουν καλυτερη ποιοτητα
στα μαγαζια βλεπω μια ψιλοθολουρα στις πλασμα γενικοτερα αλλα ισως να μη τη βλεπω αν τα φωτα ειναι σβηστα
με ενδιαφερει περισσοτερο για ποδοσφαιρο ,τηλεοπτικο σημα κ ποιο μετα για dvd
παρα πολυ σπανια για παιχνιδια
και οι 2 εχουν σχεδον ιδια χαρακτηριστικα κ ιδιες τιμες
η αποσταση μου ειναι 4,5-5 μετρα
μπορειτε να με βοηθησετε?παρακαλω να μη με μπλεξετε περισσοτερο
εχετε εναλακτικη λυση περα απο αυτες?
πολυ ακριβες δεν ειναι ,γυρω στα 1800 τις βρισκω
ευχαριστω εκ των προτερων

Ρε συ Έκτορα είδα το βοήθεια και με έπιασε η καρδιά μου..νόμισα ότι κάποιος πνίγεται ή χρειάζεται αίμα...μπα σε καλό σου με κοψοχόλιασες...:vollkommenauf:.....πάω να φτιάξω ένα καφέ να συνέλθω και ξαναματαγυρνάω...

...έως τότε θα σε μπλέξω περισσότερο κι ας μην το θες....πάνω από 4,5 μέτρα η 46άρα θα είναι μικρή...σε έμπλεξα τώρα ε???...για να δούμε τι θα πουν και τα άλλα παιδιά...see you....-bye-

Εγώ λέω να σε μπλέξω περισσότερο ... -bye-

Για την χρήση που περιγράφεις και την απόσταση που έχεις κοίτα για κάποια 50άρα πλάσμα. Ακόμα και οι HDReady (πχ LG 50PG6000, Samsung 50A457) που ξεκινούν από τα 1300 θα σε καλύπτουν πλήρως και θα σου μείνουν και ρέστα. Εντός budget σου είναι και κάποιες 50άρες FullHD (πχ Samsung PS50A656).

αν παρω ποιο μεγαλη θα παιξουμε μπουνιες με γονεις μου
μου εχουν πει οτι σε πλασμα οι πανασονικ ειναι οι καλυτερς απ ολα,παδως ειδα οτι στραφηκατε προς πλασμα και οχι lcd

Για ποδοσφαιρο , τηλεοπτικο σημα , και dvd δεν χρειαζεσαι καν FullHD TV. Μια Hd ready θα ειναι μια χαρα (Γιατι για ολα αυτα που αναφερεις ειναι... Standard Definition).Και ειδικα μια Pioneer Kuro Hd Ready. Δεν αναφερεσαι ομως σε θεμα τιμης. Εγω προσωπικα παντως με την PZ-80 δεν ενθουσιαστηκα. Ισως γιατι το ματι μου εχει συνηθησει την φωτεινοτητα των Lcd οθονων. Ισως γιατι με ενοχλησε η αντανακλαση των φωτιστικων του καταστηματος που την ειχα δει. Την PZ 800 παντως που εχω ακουσει τα καλυτερα δεν μπορεσα να την δω πουθενα.
Οσο για την Samsung Α6 ... θα σου προτεινα να δεις πρωτα και την Sony W4500 καπου.
Αλλα στα 4.5 μετρα μηπως θα επρεπε να κοιταξεις για 50αρα???

Απάντηση: Re: βοηθεια

..... ειδα οτι στραφηκατε προς πλασμα και οχι lcd

Μπααα η ιδέα σου είναι....!!!!...:grinning-smiley-043

Υ.Γ.: Μια και πέτυχα το Γιώργο που τον εμπιστεύομαι, θα ρωτήσω κάτι που είναι εκτός (αλλά ίσως αργότερα και εντός topic)...προτείνεις καλύτερα την LX5080 από την 5080XD...???..ξέρεις εσύ για ποια περίπτωση ρωτάω...!!!

απλα αφου θ α παρω που θα παρω ας εεχει full hd,θα χρειαστει μελλοντικα
διαθετω περιπου 1800
50 ιντσες δεν υπαρχει περιπτωση σπιτι να τη δεχτουν,κ ασχετα με αυτο πιστευω οτι ισως βλεπω τετραγωνακια επειδη δεν θα μπορεσω να ειμαι σε μεγαλυτερη αποσταση

αν παρω ποιο μεγαλη θα παιξουμε μπουνιες με γονεις μου
μου εχουν πει οτι σε πλασμα οι πανασονικ ειναι οι καλυτερς απ ολα,παδως ειδα οτι στραφηκατε προς πλασμα και οχι lcd

Στις 46'' δεν υπάρχουν άλλες επιλογές σε πλάσμα. Αν δεν θες να ανέβεις στις 50'' καλύτερα να κοιτάξεις για 46άρα LCD αφού η σειρά PZ είναι μέτρια με τηλεοπτικό.

Πάντως οι 50'' δεν είναι πολλές για τα 4.5-5 μέτρα και ειδικά για θέαση τηλεοπτικού είναι ότι πρέπει.

Χρήστο η LX εκτός από την υψηλότερη ανάλυση έχει ακόμα καλύτερο μαύρο, ακόμα πιο σωστά χρώματα και ακόμα καλύτερη ποιότητα κατασκευής. Νομίζω πως αν ο συνονόματος σου ενδιαφέρεται αρκετά και για θέαση ταινιών DVD+BR τότε η LX αξίζει τα 500 παραπάνω. Για θέαση μόνο τηλεοπτικού η γνώμη μου είναι πως δεν χρειάζεται να πάει στην LX.

Άκουσες συνονόματε..????...βοουυυυρρρρρ....:flipout:

Υ.Γ.:Γιώργο τον επόμενο καφέ θα τον πιούμε με το συνονόματο και φρόντισε να έχεις μαζί την διατριβή σου για τις KURO, μάλλον θα μας χρειαστεί....εκτός από τη διατριβή θα χρειαστεί και ένα τεμάχιο Ιάκωβος Δανιηλίδης, αλλά αυτό είναι αλλουνού θέμα...ξαναάκουσες συνονόματε???:a0210:

Last edited:
:ernaehrung004:
Άκουσες συνονόματε..????...βοουυυυρρρρρ....:flipout:

Υ.Γ.:Γιώργο τον επόμενο καφέ θα τον πιούμε με το συνονόματο και φρόντισε να έχεις μαζί την διατριβή σου για τις KURO, μάλλον θα μας χρειαστεί....εκτός από τη διατριβή θα χρειαστεί και ένα τεμάχιο Ιάκωβος Δανιηλίδης, αλλά αυτό είναι αλλουνού θέμα...ξαναάκουσες συνονόματε???:a0210:

ακουω συνονοματε........ και θα λαβω τα μετρα μου!!!!!!!!!!!!!!

οσο για τον ιακωβο...παντα υπαρχει ενα τεμαχιο εδω οπως θυμασαι!!!!!!