G gregma New member 31 March 2007 5 31 March 2007 #1 Μηπως καποιος κυριος ειναι γνωστης του πως να ξεκλειδωσω ενα toshiba hd-dvd?θα το εκτιμουσα ιδιαιτερα greg.
Μηπως καποιος κυριος ειναι γνωστης του πως να ξεκλειδωσω ενα toshiba hd-dvd?θα το εκτιμουσα ιδιαιτερα greg.
Δημήτρης Ιωάννου AVClub Fanatic 18 June 2006 15,906 Αθήνα-Κέντρο 1 April 2007 #2 κατ αρχήν καλωσόρισες. Μας κοψοχόλιασες με το "Βοήθεια" !! Λέω και εγώ ,"πάει τον σφάξανε".. Δυστυχώς είσαι σε λάθος κατηγορία. Καλύτερα να θέσεις το ερώτημά σου στην "Home Cinema-πηγές".
κατ αρχήν καλωσόρισες. Μας κοψοχόλιασες με το "Βοήθεια" !! Λέω και εγώ ,"πάει τον σφάξανε".. Δυστυχώς είσαι σε λάθος κατηγορία. Καλύτερα να θέσεις το ερώτημά σου στην "Home Cinema-πηγές".
mr_rebelos Μέλος Σωματείου 10 July 2006 11,510 Κερατσίνι 2 April 2007 #3 Εγω στην θεση σου θα ρωταγα ποσοι εχουν ενα toshiba hd-dvd και μετα θα εψαχνα ποιος απο αυτους ξερει για ξεκλειδωμα!!!!!!!!!!
Εγω στην θεση σου θα ρωταγα ποσοι εχουν ενα toshiba hd-dvd και μετα θα εψαχνα ποιος απο αυτους ξερει για ξεκλειδωμα!!!!!!!!!!
argi Banned 17 July 2006 7,032 salmonela 2 April 2007 #4 μεχρι αυριο θα σου απαντησω αν μπορω εγω να κανω κατι μιας και ασχολουμε με το σπορ