Βοήθειαααα...εχω κολλήσει και δεν ξέρω τι τηλεόραση να πάρω...

firefighter75

New member
9 February 2014
9
Απόσταση θέασης 1,50 κοντινό και 2,5 μακρινό
χώρο έχω αρκετό
μπάτζετ γύρω στα 700 ευρώ
ταινίες,3d και gaming περισσότερο
και τώρα εσείς τι λέτε?

42 η 47?
έχω δεί sony 42w805-lg la660s και panasonic 42et60
ενώ είχα ξεκινήσει για την lg (600 ευρώ)....κατέληξα στην sony(650ευρώ) και τώρα άλλαξα γνώμη που βρήκα την panasonic 700 ευρώ με 5ετη εγγύηση και 4 ζευγάρια γυαλιά
έχω διαβάσει τα πάντα και αυτό έχει καταφέρει να με μπερδέψει
σαν οθόνες κλείνω σε sony και panasonic...
βοηθήστε και εσείς τώρα...
σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

Συμφωνώ με τον Yperion!! Όσο πιο μεγάλη τόσο καλύτερα! Θα την συνηθίσεις γρήγορα!

ευχαριστώ για τον κόπο που μπήκατε να με απαντήσετε,μάλλον σε 47 θα πάω αν και τα μικρά μου κολλάνε την μούρη πάνω στην οθόνη,θα το παλέψω αυτό.
εάν υπάρχει κάποια που να με προτείνετε 47 ιντσών θα χαιρόμουν να μου την λέγατε,λογικά με παθητικά γυαλιά θα εννοείτε αν και η samsung στην 46 τα ενεργητικά είναι ιδιαίτερα ελαφριά.

Είναι πάρα πολύ ελαφριά και συνηθίζονται γρήγορα! ! Δες και τις Samsung 6100 αν δεν σε ενδιαφέρει το smart και 6400 αν θέλεις να τα έχεις όλα!

ευχαριστώ για τον κόπο που μπήκατε να με απαντήσετε,μάλλον σε 47 θα πάω αν και τα μικρά μου κολλάνε την μούρη πάνω στην οθόνη...

Αν τους έχεις να βλέπουν σε μικρή τηλεόραση λογικό είναι αυτό , όσο μεγαλύτερη τηλεόραση αγοράσεις τόσο πιο μακρυά θα κάθονται.

ευχαριστώ και πάλι και μιας και βρήκα παππά ας θάψω καναδύο, sound bar αξίζει να βάλω yperion γτ βλέπω έχεις,ένα οικονομικό και αν πράγματι δεν το μετανιώσω το 150ευρω.

Ήμουν μεταξύ SONY 47/805 και Samsung6500. Κατέληξα στην SOny καθώς με ενδιαφέρει περισσότερο η εικόνα απο τα gadjets. Απλά για τα λεφτά της είναι φοβερή!!!

Ήμουν μεταξύ SONY 47/805 και Samsung6500. Κατέληξα στην SOny καθώς με ενδιαφέρει περισσότερο η εικόνα απο τα gadjets. Απλά για τα λεφτά της είναι φοβερή!!!

??? δεν νομιζω οτι ειναι καλυτερη η 805 σε εικονα απο την 6500....

Σαφώς είναι πολύ αξιόλογη η 805, αλλά δε θα την έλεγα καλύτερη από την 6500. Τώρα όμως έχεις να κάνει με το τι θέλει ο καθένας οπότε......

Καλησπέρα,και σας ευχαριστώ για όλες τις πληροφορίες. Τελικά στάθηκα τυχερός και αγόρασα την 46w905 σε πολύ καλή τιμή,(γύρω στα 1000ευρώ) πιστέυω να αξίζει τον κόπο που ανέβηκα γύρω στα 250 ευρώ στο μπάτζετ ???σε 2 μέρες έρχεται και θα σας ενημερώσω,αν και πιστεύω από τα Review ότι πρόκειται για καλή τηλεόραση.

Καλησπέρα,και σας ευχαριστώ για όλες τις πληροφορίες. Τελικά στάθηκα τυχερός και αγόρασα την 46w905 σε πολύ καλή τιμή,(γύρω στα 1000ευρώ) πιστέυω να αξίζει τον κόπο που ανέβηκα γύρω στα 250 ευρώ στο μπάτζετ ???σε 2 μέρες έρχεται και θα σας ενημερώσω,αν και πιστεύω από τα Review ότι πρόκειται για καλή τηλεόραση.

Φίλε μου αυτήν έχω. ειναι η καλύτερη LCD τηλεόραση που υπάρχει αυτήν την στιγμή. μπράβο

1000 ευρω η 46αρα? Τζαμπα την πηρες! Απο τα 1450 ξεκιναει..

Που την βρηκες 1000 ευρω?
Επισης ενας φιλος την αγορα πριν μια εβδομαδα στα 1345 και λεγαμε πως ειναι και φθηνη.
Μηπως ειναι καμια εκθεσιακη γιατι τετοια τιμη οσο κι αν εψαξα η σε καταστημα που ρωτησα δεν βρηκα πουθενα.

Γειά σας και πάλι,είπα ότι στάθηκα τυχερός,την κέρδισε ένας σε διαγωνισμό και την έδινε 1300,δεν μπόρεσε να την δώσει και έπεσε στην τιμή που του πρότεινα,για αυτό εξάλλου έκανα και την οικονομική παρέμβαση,σφραγισμένη με δελτίο αποστολής για εγγύηση και με logo το μουντιάλ της Βραζιλίας,δεν ξέρω βέβαια τις δικές σας αν είναι έτσι και θα σας ήμουνα υπόχρεος εάν με κατατοπίζατε σχετικά με την συγκεκριμένη τηλεόραση. ευχαριστώ

Σήμερα μου ήρθε και νομιζώ τελικά ότι έχω αγοράσει ένα κόσμημα,με τα λίγα που είδα έχω μείνει έκπληκτος,περισσότερα θα μπορώ να γράψω όταν προσαρμοστώ στην χρήση γιατί μου φαίνεται βουνό.