Βοηθειστε τον ανημπορο...!!

Σας ευχαριστώ όλους και ιδιαίτερα τον Σωκράτη που απομακρυσμένα σε ελάχιστο χρόνο, έκανε όσα θα έκανα εγώ σε απόσταση 50cm,σρε κανένα μήνα..
Αν και μεταξύ ίσων,συμφορουμιτων,τι να κάνουμε, τα γαλόνια,γαλόνια...
Κώστα ,είχα δει το post σου και τεχνηέντως δεν απάντησα επειδή είχε προλάβει ο Σωκράτης να μου στείλει π.μ. για απογευματινή βοήθεια, ευχαριστώ πολύ.Ε μην μπλέξουν και πολύ βαθμοφόροι...
Αύριο θα προσπαθήσω να βάλω σκούρο skin,κάνετε subito upgrade στα teamviewer σας όλοι!!
Αστειευομαι,ζήτω το φόρουμ...

Τα κατεφερα εναι αληθεια Κωστα,μακαρι να γινοται με android,αλλα τον σκληρο που θα τον κοτσαρω?Ασε που ετσι θα ελευθερωνα και τον Pc της δουλειας.....
Παντως τα μισα αρχεια μου παιζει το Jriver που εχω(trial),το foobar μου το εκανε τουμπανο ο Σωκρατης και τα παιζει ολα!!!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Επισης για να σας πληροφορησω,εβαλα και το dark skin!!!Ακολουθησα τις οδηγιες του sokmav και μαλιστα δεν το πηρε κατευθειαν και εκανα και Import!!Αλλα δε μου βγαζει τα εξωφυλλα και τους στιχους και νομιζω πως τα εχω μεσα...

Τα κατεφερα εναι αληθεια Κωστα,μακαρι να γινοται με android,αλλα τον σκληρο που θα τον κοτσαρω?Ασε που ετσι θα ελευθερωνα και τον Pc της δουλειας.....
Παντως τα μισα αρχεια μου παιζει το Jriver που εχω(trial),το foobar μου το εκανε τουμπανο ο Σωκρατης και τα παιζει ολα!!!

Επισης για να σας πληροφορησω,εβαλα και το dark skin!!!Ακολουθησα τις οδηγιες του sokmav και μαλιστα δεν το πηρε κατευθειαν και εκανα και Import!!Αλλα δε μου βγαζει τα εξωφυλλα και τους στιχους και νομιζω πως τα εχω μεσα...

Ασύρματα, μέσω DLNA

Θα κατεβασω την ασυρματη εφαρμογη απο το google play αν καταλαβα καλα???Ουτως η αλλως αν ισχυει αυτο που καταλαβα επρεπε να γινουν οι ρυθμισεις στον βασικο υπολογιστη...Αυτο θα το κανω στο σπιτι μου,ηδη το εχω κανει με το Jriver εκει,αλλα δεν μπορω να ακουσω τιποτα λογω ανωτερας(νεογεννητο)βιας..
Οσον αφορα το δευτερο σκελος της αποριας μου?Αυτο με τα εξωφυλλα και τους στιχους??

Θα κατεβασω την ασυρματη εφαρμογη απο το google play αν καταλαβα καλα???Ουτως η αλλως αν ισχυει αυτο που καταλαβα επρεπε να γινουν οι ρυθμισεις στον βασικο υπολογιστη...Αυτο θα το κανω στο σπιτι μου,ηδη το εχω κανει με το Jriver εκει,αλλα δεν μπορω να ακουσω τιποτα λογω ανωτερας(νεογεννητο)βιας..
Οσον αφορα το δευτερο σκελος της αποριας μου?Αυτο με τα εξωφυλλα και τους στιχους??

Αναφερόμουν στο σκέλος της ερώτησης για το τάμπλετ. Όσον αφορά το foobar είμαι πανάσχετος, καθότι μηλαράκιας :flipout:

Αναφερόμουν στο σκέλος της ερώτησης για το τάμπλετ. Όσον αφορά το foobar είμαι πανάσχετος, καθότι μηλαράκιας :flipout:

Χαχα εγινε Κωστα,ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια,βλεπω ασχετος στον χωρο σαν και μενα,αν θελεις κατι για βοηθεια παντως να μου στειλεις P.M. :jester:

Απάντηση: Re: Βοηθειστε τον ανημπορο...!!

Για να σου βγάλει εξώφυλλα,πρέπει οι φώτο να είναι στο φάκελο του άλμπουμ με την μορφή front.jpg.
Οι στίχοι μπαίνουν αυτόματα,αλλά μπορείς και να ψάξεις.
Αν κάνεις δεξί κλικ επάνω εκεί που κανονικά θα ήταν οι στίχοι,θα δεις τις επιλογές και θα καταλάβεις.

:a0210:

Αν έχεις και φώτο του καλλιτέχνη,βάλτην στο ίδιο φάκελο με την μορφή artist.jpg.
Έτσι θα στο βγάζει στο background,πίσω από τα κομμάτια.

Ευχαριστω πολυ Σωκρατη για ολα!!Με εκανες ανθρωπο στο θεμα των μουσικων αρχειων ανεπιστρεπτι!!