Βοηθήστε με!!!

xristos69

New member
31 October 2007
38
Για σε όλους.
χτίζω ενα καινουριο σπίτι μεζονέτα και ενα τοίχο του θελω να τον χρησιμοποιήσω για να μπούν στερεοφωνικά dvd κτλ σε χαμηλά σύνθετα, να κρεμάσω μια 52αρα στη μέση του τοίχου (κρεμιέται ή να την βαλω σε έπιπλο????) και μπροστα απο αυτα να κατεβαίνει οταν θέλω μια ηλεκτρική οθόνη για τις προβολές. Το σαλόνι θα το επενδύσω στο ταβάνι με γυψοσανίδα.
Μερικά στοιχεια. Ο τοίχος για την προβολη εχει φαρδος 3.30 και τελικο υψος 280.
Η αποσταση μου απο την οθονη θα ειναι περίπου 5 μέτρα

Έχω λοιπόν κάποια ερωτηματα μιας και είμαι άσχετος!!!

1) Τι πανί να πάρω? μέγεθος, ίντσες?
2) Η οθόνη με τι τρόπο κρύβεται στη γυψοσανίδα?
3) Σε τι απόσταση να τοποθετήσω τον προβολέα? το θεμα είναι οτι δεν ξέρω ακόμα και τι προβολέα θα πάρω! κάποια μέση απόσταση για να τρυπήσω τη γυψοσανίδα υπάρχει?
4) Τι καλώδια χρειάζομαι να προμηθευτώ για να συνδέσω τον προβολέα ωστε να μπουν τωρα οι αναμονές πανω απο τη γυψοσανίδα?
5) Τι να κάνω με τα ηχεία? θα βαλω 2+woofer φανταζομαι μπροστα και τα άλλα 2? Να μπουν στη γυψοσανίδα πάνω απο το κεφάλι μου?

Κάθε βοήθεια σας μου ειναι απαραίτητη
Ευχαριστώ

μια καλή σκέψη για να μην μπλέκεις με σύνθετα και αλλα τέτοια, περιτους όγκους, είναι να κάνεις εσοχές αριστερά και δεξιά στις γωνίες του τοίχου σου, αυτο θα ήταν καλό να το κάνεις απο την πλάκα του ορόφου σου, για να μην χάνεις χώρο. αυτό έκανα με το τζακι και είμαι πολύ ευχαριστημενος. η τηλεόραση προσαρμόζεται στον τοιχο. ρίξε μια ματια στις παρουσιασεις συστημάτων του site, θα βρείς και ιδέες για το πανί και αλλα.να προσέξεις τι καλώδια θα περάσεις μεσα απ´τον τοιχο για να σε καλυπτουν και για ηχεία, τα πισω, και τον προβολεα

Καλησπέρα φίλε μου,και καλή συνέχεια..
Θα βοηθούσε να ανεβάσεις μια φωτό του χώρου σου..η έστω μια κάτοψη σχεδίου του χωρου,για να αναλύσεις και να βοηθηθούμε και εμείς περισσότερο..-bye-