Borderline disorder a la redneck

Re: Απάντηση: Re: Borderline disorder a la redneck

Ευτυχώς που .... δεν είμαι πλέον κορίτσι :flipout::flipout:και έτσι δεν με παίρνουν τα σκάγια!!
(πλέον του ότι ξέρω ΚΑΙ από μπάλα :guitarist:)

Όντας ΑΕΚ?-bye-

Εγω φταίω. Μία φορά πάω να γίνω καλός και να κάνω ένα κοπλιμάντ της προκοπής και δε μ αφήνετε κυρία Κάλλη.:rolleyes:

atmatzidis1.jpg

Re: Απάντηση: Re: Borderline disorder a la redneck

ν αφήσεις τους αεκτσήδες ήσυχους και να μη τους χλευάζεις. :grandpa:
εσένα, θα ήθελες να σ έχει κάνει ο Θεούλης έτσι; :icon15:

:ernaehrung004:

Μη τυχόν και δε βγει ο singin grandfather να κουνήσει το δάχτυλο. Θα γκρεμιστεί φούρνος.:twoguns:

Αφιερωμένο...:guitarist:

http://www.youtube.com/watch?v=9g30nwCpyaA&feature=related

Νιώθω την βαθύτατη ανάγκη να ευχαριστήσω τον Κώστα, που μπήκε στον κόπο να μάθει photo shop για να δημιουργήσει και να μου αφιερώσει αυτή τη φωτογραφία. Είναι αλήθεια ότι είχα μαι ιδιαίτερη αδυναμία στον Ατμα, κανείς ποτέ βέβαια δεν κατάλαβε γιατί :flipout::flipout:, και, τέλος πάντων, είναι όμορφο να είμαι το "μαύρο πρόβατο" ανάμεσα σε τόσους πρωταθλητές....

(Φέρνει λίγο και στον jay η κατατομή του προσώπου του..:guitarist::guitarist:)

Oh really?

No...he definitely doesn't... :popcorn:

oh yes!
αν πηγαίνατε στο Ιντεαλ, στη Φιλαδέλφεια, που είχε ένα τοίχο γεμάτο φωτογραφίες του, θα παρατηρούσατε ότι εκτός από τη διαφορά στο πηγούνι (τετράγωνο θεληματικό ο ένας και τρίγωνο θεληματικό ο έτερος :flipout::flipout:), έχουν κοινά χαρακτηριστικά....
both strange faces by the way, but who says that I like pretty faces?:antlers:

Οσοι ενδιαφερόμενοι, αναζητήστε για αρχή τα 'Jimmy Carter Syndrome' -κάτω από τη 'φίρμα' Jay Munly- και 'Jay Munly & the Lee Lewis Harlots'.

Εχθες μελετησα λιγο το Jay Munly & the Lee Lewis Harlots και σημερα θα ακουσω το Jimmy Carter Syndrome.

Οι εντυπωσεις μου απο εχθες ειναι πολυ, μα πολυ καλες! Αν και επιασα τον εαυτο μου σε καποια κομματια να μου θυμιζει κατι, καποιους, αλλα δεν μπορεσα να ανακαλεσω την μπαντα.
Εχει ομως ελαχιστη σημασια. Ειναι μουσικαρα ο τυπος. Και οι τιτλοι των κομματιων απλα θεϊκοι.

Για αλλη μια φορα ευχαριστω ρε Κωστα. :SFGSFGSF:

Απάντηση: Re: Borderline disorder a la redneck

Απο τους καθιερωμενους "αγνωστους" μου αρεσουν πολυ οι Souled american και οι Uncle Tupelo, που εχω παιξει και θεωρουνται cult πλεον.

Ακουσα (πλήρως)τά 'No Depression'' καί ''Still feel gone'' τών Uncle Tupelo.(90και 91 αντίστοιχα)..

To πρώτο μέ εντυπωσίασε...
Δέν στρέφεται πρός τό κλασσικό folk έχει στοιχεία punk καί εναλλακτικού folk μέ στίχους πού αγγίζουν πολιτικά θέματα καί οχι μόνον..Επίσης παράγουν τρομερή ενέργεια ως μπάντα.
Μάλιστα βρήκα ενα remastered τού 2003 μέ bonus tracks κ.λ.π.
Τό δεύτερο επίσης ενδιαφέρον..

Last edited:
http://www.splendidezine.com/features/munly/

Μιά ενδιαφέρουσα συνεντευξη τού Munly..Σχεδον ψυχωτική και αλλοπαρμένη..

By the way όποιος θέλει ας ψάξει τούς Slim Cessna's Auto club..

Eκεί ο Munly είναι τό alter ego τού Cessna ..
Tό Cipher πού άκουσα είναι δισκάρα..
Συνδυασμός country gothic,gospels μέ στίχους ανάμεσα σέ ευαγγελική παράνοια γυναίκες,αλκοόλ καί βία..
Eξαιρετικό alternative country..

images

images