L louthiros New member 26 January 2009 6 30 January 2009 #1 Παιδιά για χαρά ! Εχω τα Bose Acoustimass 5-subwoofer BOSE και θέλω εναν ενισχυτη καλο μεχρι 800Ε. Πρωτες σκεψεις: HARMAN KARDON HK 980 Audio Tuner/Amplifier denon pma-1500ae, Advance map305da ii Μπορειτε να με βοηθησετε;
Παιδιά για χαρά ! Εχω τα Bose Acoustimass 5-subwoofer BOSE και θέλω εναν ενισχυτη καλο μεχρι 800Ε. Πρωτες σκεψεις: HARMAN KARDON HK 980 Audio Tuner/Amplifier denon pma-1500ae, Advance map305da ii Μπορειτε να με βοηθησετε;
Tzimisce AVClub Fanatic 1 February 2007 34,981 127.0.0.1 30 January 2009 #2 Υποθέτω η αλλαγή ηχείων είναι out of the question ε; Όχι τίποτα άλλο αλλά αν με τα 800 ευρώ αγοράσεις ηχεία + ενισχυτή παίζει να ακούσεις καλύτερο ήχο από ότι να αγοράσεις μόνο ενισχυτή στα 800 ευρώ... Τώρα αν επιμένεις ή αν υπάρχουν άλλοι λόγοι που δεν μπορείς να βάλεις άλλα ηχεία στο σπίτι σου θα έλεγα Harman Kardon και δεύτερο Advance. Αυτό στην περίπτωση που έχεις καταλήξει σε αυτούς τους ενισχυτές... Αν πάλι δεν έχεις καταλήξει, καλό είναι να ακούσεις και κανέναν τρίπαθο συνδεδεμένο σε full range... :BDGBGDB55:
Υποθέτω η αλλαγή ηχείων είναι out of the question ε; Όχι τίποτα άλλο αλλά αν με τα 800 ευρώ αγοράσεις ηχεία + ενισχυτή παίζει να ακούσεις καλύτερο ήχο από ότι να αγοράσεις μόνο ενισχυτή στα 800 ευρώ... Τώρα αν επιμένεις ή αν υπάρχουν άλλοι λόγοι που δεν μπορείς να βάλεις άλλα ηχεία στο σπίτι σου θα έλεγα Harman Kardon και δεύτερο Advance. Αυτό στην περίπτωση που έχεις καταλήξει σε αυτούς τους ενισχυτές... Αν πάλι δεν έχεις καταλήξει, καλό είναι να ακούσεις και κανέναν τρίπαθο συνδεδεμένο σε full range... :BDGBGDB55:
G gdevelek Established Member 4 July 2006 267 30 January 2009 #3 louthiros said: Παιδιά για χαρά ! Εχω τα Bose Acoustimass 5-subwoofer BOSE και θέλω εναν ενισχυτη καλο μεχρι 800Ε. Click to expand... αν συνοδεύσεις αυτά τα ηχεία με ενισχυτή των 800Ε, ο αδύνατος κρίκος της αλυσίδας θα είναι τα ηχεία σου... που πάντα έχουν και τη μεγαλύτερη συμβολή στην ποιότητα ήχου που φτάνει στ' αυτιά σου...
louthiros said: Παιδιά για χαρά ! Εχω τα Bose Acoustimass 5-subwoofer BOSE και θέλω εναν ενισχυτη καλο μεχρι 800Ε. Click to expand... αν συνοδεύσεις αυτά τα ηχεία με ενισχυτή των 800Ε, ο αδύνατος κρίκος της αλυσίδας θα είναι τα ηχεία σου... που πάντα έχουν και τη μεγαλύτερη συμβολή στην ποιότητα ήχου που φτάνει στ' αυτιά σου...