ΒΟΘΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑΣ ΝΕΑΣ ΤV 40''-42''

ragno

New member
18 August 2014
4
Γειά σας παιδιά. Νέος στο Forum και μετά από πολυ διάβασμα και μπέρδεμα γράφω για να μου δώσετε καμια συμβουλή για μία τηλεόραση που θέλω.
Το Budget μου είναι μέχρι 700 ευρώ. Απόσταση θέασης είναι από 1.75-2.20 επειδή έχω ένα γωνιακό μεγάλο καναπέ. Δοκίμασα την 48'' των γονιών μου και ήταν τεράστια στο χώρο και γι αυτό είπα να πάω σε κάτι πιο μικρό.
Αυτά που θα βλέπω θα είναι OTE tv αθλητικά, ταινίες από usb και λίγο κανονικό πρόγραμμα της τηλεόρασης αλλά τα 2 πρώτα κυρίως.
Επειτα από διάβασμα και ψάξιμο κατέληξα σε αυτές τις 2:

http://www.skroutz.gr/s/4639689/Samsung-UE40H6400.html?keyphrase=UE40H6400

http://www.skroutz.gr/s/4480914/Sony-KDL-42W805B.html

Ποια μου προτείνετε?? Πάντως από Samsung είμαι ικανοποιημένος απλά είναι 2'' μικρότερη και με προβληματίζει λιγάκι.

Αν έχετε και κάτι άλλο στα υπόψιν ευχαρίστως να το ακούσω και να το ψάξω.

Το ψάξιμο που έχεις κάνει είναι πολύ καλο.
Για το budget σου , αυτές που έχεις επιλέξει είναι οι καλύτερες...
Αλλα θα πρέπει να διαλέξεις ανάμεσα σε κάτι πολύ σημαντικό......

Θα βλέπεις αθλητικά ( ποδόσφαιρο ) οποτε εδώ υπάρχει πρόβλημα.

Η samsung φιλε , είναι 100 hertz και είναι πολύ σημαντικό για τα αθλητικά σου προγράμματα αυτό...

Αλλα από την άλλη....Από την άλλη έχεις μια sony με ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ( για τα λεφτά της πάντα , γιατί υπάρχει και η Η7000 :p ) 2D Εικόνα που κάνει την επιλογή ακόμα δυσκολότερη.

Η sony λοιπόν , έχει απίστευτη εικόνα , ενώ η Samsung 100 hertz.

Δεν είναι τεραστια η διαφορα ανάμεσα στην Sony και στην samsung από θέμα 2D εικόνας , αλλα πιστεύω ( κατά τι γνώμη μου ) ότι η διαφορα θα είναι αισθητή.
Από την άλλη όμως χρειάζεσαι ομαλή κίνηση για τα αθλητικά.
Η απόφαση είναι δύσκολη , αλλα να ξέρεις ότι εγώ θα επέλεγα την Samsung , γιατί έχει ικανοποιητική εικόνα και γενικά τα χαρακτηριστικά της είναι καλύτερα από της Sony , εκτος βεβαια από το θέμα 2D εικόνα.

Αυτό το μοντέλο της sony μήπως είναι καλύτερο;;

http://www.skroutz.gr/s/4702911/Sony-KDL-42W828B.html

Εννοώ αν είναι 100htz. Πριν λίγο πάντως πήγα και είδα 1-2 μοντέλα του 2013 όπως αυτό

http://www.skroutz.gr/s/3838385/Samsung-UE46F6320.html και θα ήθελα να μου πεις μήπως αξίζει καλύτερα να πάω σε κάτι τέτοιο παρά σε μικρότερες ίντσες φετινό μοντέλο.

Επίσης που μπορώ να βλέπω ποσα πραγματικά hrz είναι μια τηλεόραση:;;;

Τα λοιπά χαρακτηριστικά που είναι στα + της samsung , είναι ο MEDIA player , το SMART TV , το ΑΡΙΣΤΟ service της Samsung , πράματα τα οποια η Sony δεν έχει ( τουλάχιστον στο βαθμό που τα έχει η samsung).
Και ακόμα η samsung έχει 3D , αν και είναι άχρηστο από τις 40 inches ,( ακόμα και από τις 50 ) αλλα δεν παύει να είναι στα + της samsung.

Οποτε έχουμε τα exhs:
Samsung---------------------------------Sony
Aristo Media player-----------------μέτριο media player
Aristo Service-----------------------κακό service
3D--------------------------------------όχι 3D
Aristo Smart-------------------------μέτριο smart
100 hertz------------------------------50 hertz
Καλή 2D εικόνα---------------Πολύ καλή 2D εικόνα
40 inches----------------------------42 Inches.

>>>>>5<<<<<--------------------->>>>>2<<<<<

Η γνώμη μου είναι Samsung.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Η 805B με 815 και w829B έχουν ελάχιστες , αμελητέες διαφορες.

Τα hertz δεν νομίζω να μπορείς να τα δεις κάπως , παρα μονο από REVIEW στο internet ( από HDTV ( googlare ) ) και από εμπειρία με βάση την τιμή μιας τηλεόρασης.
P.x. 0-600 euro , 50 hz ( εξαρτάται και το μοντέλο γιατί υπάρχουν μοντέλα της samsung με 100 hertz και 500 euro , ενώ στην Sony για να βρείς 100 hertz πρέπει να πας 50 inches και πάνω και πολλά λεφτά...Πάνω ) 600-1200 euro 100 hertz και 1200 + 200 hertz , ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ αλλα στο ΠΕΡΙΠΟΥ θα μπορείς να μαντέψεις ποσα hertz είναι με αυτό τον τρόπο , αλλα καλύτερα να ρωτάς εδώ στο forum για να είσαι σίγουρος.
Όσο για την F6320 θα πρέπει να το κοιτάξω και να σου πω , αλλα θα πρέπει να είναι 100 hertz και οι 46 inches είναι πολύ σημαντικό , οποτε είναι μια καλή περίπτωση , που θα σου είχα πρωτινή αν δεν έλεγες ότι οι 48 inches σε ζάλισαν γιατί από 46 έως 48 δεν υπάρχει μεγάλη διαφορα...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Διάβασα λοιπόν το review και το αποτέλεσμα αυτού είναι να σε παροτρύνω νa προχωρήσεις στην F6320.
Μονο και μονο που είναι 46 inches φτάνει και περισσεύει.
Είναι 100 hertz και γενικά από θέμα εικόνας είναι πανομοιoτιπη με την F6400 που είναι μια πολύ καλή τηλεόραση.
Οι διαφορες τους είναι σε πολύ λίγα θέματα όπως στις φωνητικές εντολές και στο remote control ( της F6400 είναι πιο μικρό ενώ της F6320 πιο μεγάλο ) και γενικά τέτοιες μικρό διαφορες έχουν.
Γενικά η F6320 είναι μια παρα πολύ καλή τηλεόραση.

Ευχαριστώ για το χρόνο σου.Θα πάω να δώ ξανά την 46αρα της samsung να δώ αν μου αρέσει η εικόνα της.