Βουβάλι by Supersonics

venar

Senior Member
11 March 2007
307
DARK SIDE OF THE MOON

Το εν λόγω μήνυμα και τα όσα ακολούθησαν, αποσπάστηκαν από συζήτηση της DIY, διότι το περιεχόμενομε κρίθηκε ότι είναι εμπορικό προιόν και ως εμπορικό προιόν πρέπει να παρουσιαστεί στην κατηγορία των εμπορικών προιόντων
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

και εγω ισχυριζομαι οτι εχω το καλυτερο βουβαλι του γαλαξια!
yglFuTh.jpg

XCrrydf.jpg

sjOJCyS.jpg

Bi3Z5Em.jpg

XIOGylb.jpg

n89vDv5.jpg

Ht0gp6M.jpg

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

...και αν κατσω και ξοδεψω χρονο και χρημα θα γινει το καλυτερο βουβαλι
πασων των γαλαξιων
-δι ευχων των αγιων πατερων υμων-!!

:rip:

Last edited by a moderator:
Απάντηση: The best βουβάλι in town

Νο 1:Αμ χάθηκε μια μεταξοτυπία πίσω;Τζάμπα είναι σχεδόν σε σχέση με το κόστος τέτοιας κατασκευής (κάπου έχει κοτσάρει λινκ ο Μανόλης )
Νο2:Ασημί κουμπί στο μαύρο κουτί;;; (ο καθένας με τον πόνο του :flipout: )
Νο3:Αν αντί για το βουβάλι είχες κάνα τεσσάρι-οχτώ 1704 επάνω θα ζήλευα (απ' αυτά με το delay μεταξύ των καναλιών,που φτιάχνουν σκηνάρα [αρχαίο κόλπο στις ηχογραφήσεις,μέχρι και το μονό μετατρέπεις] )

Χωρίς πλάκα τώρα,αφού οι κατασκευές σου είναι εμπορικές,την μεταξοτυπία πρέπει να την κοιτάξεις.Μέσα είναι πανέμορφα,να συμβαδίζει και το έξω ρε αδερφέ...

Re: Απάντηση: The best βουβάλι in town

και εγω ισχυριζομαι οτι εχω το καλυτερο βουβαλι του γαλαξια!
yglFuTh.jpg

XCrrydf.jpg

sjOJCyS.jpg

Bi3Z5Em.jpg

XIOGylb.jpg

n89vDv5.jpg

Ht0gp6M.jpg

...και αν κατσω και ξοδεψω χρονο και χρημα θα γινει το καλυτερο βουβαλι
πασων των γαλαξιων
-δι ευχων των αγιων πατερων υμων-!!

:rip:

:SFGSFGSF::drool1::worshippy:

Re: Απάντηση: The best βουβάλι in town

Νο 1:Αμ χάθηκε μια μεταξοτυπία πίσω;Τζάμπα είναι σχεδόν σε σχέση με το κόστος τέτοιας κατασκευής (κάπου έχει κοτσάρει λινκ ο Μανόλης )
Νο3:Αν αντί για το βουβάλι είχες κάνα τεσσάρι-οχτώ 1704 επάνω θα ζήλευα (απ' αυτά με το delay μεταξύ των καναλιών,που φτιάχνουν σκηνάρα [αρχαίο κόλπο στις ηχογραφήσεις,μέχρι και το μονό μετατρέπεις] )

Χωρίς πλάκα τώρα,αφού οι κατασκευές σου είναι εμπορικές,την μεταξοτυπία πρέπει να την κοιτάξεις.Μέσα είναι πανέμορφα,να συμβαδίζει και το έξω ρε αδερφέ...

Νο 1: προτιμω cnc laser
No 2: Η αισθητικη ανηκει στον ΡΑΝΜΑΝ!
Νο 3: εχω και απο αυτο(8Χ) http://avclub.gr/forum/showthread.php/148606-Mark-Levinson-No30-5/page3

Απάντηση: The best βουβάλι in town

και τα 2 balanced ασύμμετρα,λίγο προσοχή στη διάνοιξη,η προσοχή στη λεπτομέρεια δείχνει και άλλα πράγματα.
Καλοπροαίρετη η παρατήρηση,δες με σαν έναν ψείρα αγοραστή...μ'έχεις χάσει,ζούμε στην εποχή της υψηλής αισθητικής και της εικόνας