BR player μεχρι 200 Ευρώ;

Γιώργος.Χ

Moderator
Staff member
23 June 2006
5,880
Αττική
Ηρθε η ώρα να χτυπήσω και εγώ ενα BR player. Απόλυτη προτεραιότητά μου ειναι η άριστη κατά το δυνατόν εικονα ο καλος ήχος και τιποτα άλλο.
Δεν με ενδιαφερει εαν παιζει mkv (εχω media player) ουτε εαν κανει καλο upscaling σε DVD (το Pioneer DV-410 που έχω κανει άψογη δουλεια, δεν θελω κατι περισσοτερο)

Κοστος μεχρι 200 Ευρώ (δεδομενου οτι σε 3-4 χρονια θα ψάχνουμε για άλλο)

Σκεφτομαι το Panasonic BD-60 Υπαρχει κατι αλλο να δώ ;

Απάντηση: Re: BR player μεχρι 200 Ευρώ;

μπα... bd60 ...

για το bd65 δεν ξερω πολλα πραγματα αλλα σαν κατοχος bd60 ειναι οτι καλυτερο στην τιμη του και το ειχα ψαξει πολυ το θεμα
ειναι νομιζω κορυφη στην τιμη του

και συμφονω με τον φιλο vadergr bd60 προτινω και εγω :)

To έχω το Panasonic BD-60 και είμαι πολύ ευχαριστημένος.
Κανει και καλο upscaling σε DVD .
Η μόνη διαφορά που εντοπισα με το bd 65 είναι ότι παίζει εκτός απο τις κάρτες μνήμης SDHC(μέχρι 32 gb) που παίζει το BD-60, πάιζει και τις κάρτες μνήμης SDXC(μέχρι 2 tera).

Ειμαι κατοχος και εγω του 60,ομως το τσιπακι της ρεννεσας στο πιονιρ320 ειναι καλιτερο(υπαρχει σε προσφορα στο φορουμ στα 200ε).Ειναι ισαξιο του 52,υπολειπετε μονο του οππο83 (500ε)

Κοστος μεχρι 200 Ευρώ (δεδομενου οτι σε 3-4 χρονια θα ψάχνουμε για άλλο)
Σκέψου πάντως για ps3 ... μπορεί να δίνεις λίγα παραπάνω αλλά πραγματικά γλυτώνεις από αυτή την νοοτροπία.

Πχ τώρα εμφανίζεται το 3d και τα BR player που ψάχνεις δεν έχουν δυνατότητα αναβάθμισης ... ουσιαστικά σε λίγο θα θεωρούνται πάλι ξεπερασμένα σε σχέση με το ps3.

Last edited:
Τελικά πήρα το Panasonic BD-60 απο την Fnac στα 139 Eυρώ. Πολύ καλο μηχανημα με άριστη απόδοση τοσο σε αναπαραγωγή BR οσο και σε DVD upscaling. Με το τελευταιο firmware που του έβαλα (βγηκε πριν 10 μέρες) ειναι αρκετά γρήγορο και στο διαβασμα ενος BR δισκου (5-6 secs).

Περισσότερες εντυπώσεις σε λιγο καιρό οταν το δω αναλυτικότερα..

Παρακαλώ πολύ κύριοι...
Το θέμα έχει ξεφύγει απο την βάση του, και γιά μιά ακόμη φορά κινδυνεύει να γίνει ποδοασφαιρικός αγώνας αιωνίων αντιπάλων.
Οι δυνατότητες του PS3 έχουν αναλυθεί και χιλιοσυζητηθεί σε παλαιώτερα νήματα.Απο τότε και μέχρι σήμερα δεν έχει αλλάξει κάτι στο PS3 ώστε να αξίζει επαναφορά θέματος εδω και μάλιστα εμβόλιμα σε διαφορετικό θέμα.
Ας σεβαστούμε το θέμα που άνοιξε ο φίλος μας και ας μην τραβήξουμε παραπάνω τις εμονές και τις αντιπαραθέσεις μας γιά το PS3.
ΔΕΝ είναι αυτός ο σκοπός του θέματος,ούτε οι υποδείξεις προς την διαχειριστική και όχι μόνο ομάδα γιά το πως θα χάσει η δεν θα χάσει μέλη.Οσο γιά την παραπληροφόριση, ευτυχώς εδω μέσα τα γραπτά μένουν και όποιος έχει την διάθεση να ψάξει ,μπορεί να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα.
Ενημερώνω ότι απο αυτό το μύνημα και μετά,κάθε εκτός θέματος μήνυμα, θα διαγράφεται,είτε απο εμένα, είτε απο τους συνάδελφους διαχειριστές της κατηγορίας αυτής.
Σας ευχαριστώ πολύ.

Last edited:
Το νήμα καθαρίστηκε από τα άσχετα μηνύματα. Παρακαλώ να μείνουμε στο θέμα μας και μόνο.
Ευχαριστώ.

Last edited:
Λοιπόν Geoha δικαιώθηκες για την επιλογή στο Bd-60;
Εγώ το έχω(το Bd-60) έξι μήνες και είμαι πολύ ευχαριστημένος.

To πήρε σε καλή τιμή ίσως και προσφορά στο κόστος αφού πλέον με το 3d πολλά παλιά players πιθανότατα ξεστοκάρονται.

Δεν γνωρίζω όμως αν και πόσο θα πέσουν ακόμα , ούτε ποια θα είναι η τιμή των νέων αντίστοιχων 3d-player τον Σεπτέμβριο ... πόσο θα επηρεάσει δηλαδή το ότι θέλουν την διπλάσια δύναμη για decoding.
Προσωπική εκτίμηση και χωρίς καμία σιγουριά ότι τα φτηνότερα θα κοστίζουν 260-300 ευρώ στην αρχή, για μια ακόμη φορά δηλαδή περισσότερο από το ps3.

Οπότε έχει πολύ ενδιαφέρον η αγορά των BR-player αυτό το καιρό λόγο των ειδηκών συνθηκών...
Μπορεί να είναι ευκαιρία για όποιον περίμενε πολύ καιρό να πάρει BR και δεν τον ενδιαφέρει το 3d - δεν μπορεί να δώσει 260 ευρώ.
Ισως το αντίθετο αν οι τιμές των νέων player είναι εξίσου χαμηλές και έρθουν σύντομα.

Last edited:
Σκέφτομαι για αγορά το LG BD570 με ενδιαφέρουν οι multimedia δυνατότητες καθώς και η ασύρματη δικτύωση. Αν έχετε να προτείνετε κάτι άλλο στα χρήματα αυτά ή κάποια άποψη για το συγκεκριμένο BD.