BR player μεχρι 200 Ευρώ;

Παιδες εγώ το πήρα 139 Ευρώ και θεωρώ οτι στα χρήματα αυτά ειναι αριστο. Μετά το τελευταιο firmware upgrade που εκανα πριν μερικές μερες το μοναδικο αξιο λόγου μειονεκτημα του δηλαδή ο αργός χρονος φόρτωσης BR έχει πλεον εξαλειφθει. H εικονα του τοσο σε Βluray οσο και το upscale που κάνει σε DVD δισκάκια ειναι πολύ καλό. Το 3D δεν με ενδιαφέρει μιας και δεν εχω ουτε σκοπεύω να αποκτήσω στο αμεσο μέλλον ανάλογη τηλεόραση. Οταν οι συνθηκες το επιτρέψουν, υπάρξει υλικο 3D και λυθουν οι παιδικές/εφηβικές ασθένειες τότε τα ξαναλέμε

Last edited:
Πριν από λίγο είδα μια στοίβα από αυτά …. Bd60 δλδ 99 ευρώ !
Που θα φτάσει η κατρακύλα ?

Mε τις μαυρες μερες που διανυουν πολλοι καταστηματάρχες ... δεν ξερεις..

99 Ευρώ ειναι προφανως κατω του κόστους.

θα ηθελα να κανω παρομοια ερωτηση εχω ps3 και θελω και 2ο bd player σκεφτομαι για το panasonic bd 85 αλλα δεν ξερω αν εχει καλυτερη ποιοτητα εικονας απο το ps3 η απο το bd65 γιατι δεν χρειαζομαι τις παραπανω ιδιοτητες του85
αυτα θα παιξουν σε προβολεα οποτε θελω καλη ποιοτητα αν εχετε υποψη σας κανενα bd player με καλυτερη εικονα και λιγο περισοτερα λεφτα αν γινεται να το αναφερετε σε θεμα λεφτων δινω εως και λιγο περισοτερα απο 300 ευρω
και το 3d player της πανασονικ κοιταζα αλλα σε 2δ εικονα εχει να δωσει τιποτα παραπανω απο το bd 85 η το ps3?

Είχα ps3 και τώρα έχω το bd 60.Δεν τα είχα μαζί για να κάνω συγκρίσεις .
Από ότι θυμάμαι το ps3 είναι κατώτερο σε ποιότητα εικόνας από το bd 60.

δηλαδη να παω για bd 65 η85 ε?
και σε ποιοτητα εικονας ειναι ιδια μεταξυ τους?
ξερει κανεις ?
εχουν και τα δυο εξοδο για οπτικη σωστα?

Όλα σχεδόν έχουν έξοδο οπτικής ίνας,τώρα μεταξύ δυο μοντέλων μιας εταιρίας,η διαφορά είναι επιπλέον έξοδοι,media player,internet at tv κτλπ...

εγω μονο για blu ray το θελω media box εχω ετσι και αλλιως αν δεν εχει διαφορα σε ποιοτητα εικονας να παω για το 65 μαλλον ε ?

Και το bd 60(που έχω) με το bd 80 ,όπως και το bd 65 με το bd 85 δεν έχουν διαφορά στην ποιότητα εικόνας .
Τα μεγαλύτερα μοντέλα έχουν κάποιες περισσότερες εξόδους.

Και το bd 60(που έχω) με το bd 80 ,όπως και το bd 65 με το bd 85 δεν έχουν διαφορά στην ποιότητα εικόνας .
Τα μεγαλύτερα μοντέλα έχουν κάποιες περισσότερες εξόδους.

Σχετικό είναι αυτό που λές, αφού σε τόσο κοντινές διαφορές μετράει πολύ το μέσο προβολής γιά να τις καταλάβεις εαν φυσικά είναι ορατές.

Σχετικό είναι αυτό που λές, αφού σε τόσο κοντινές διαφορές μετράει πολύ το μέσο προβολής γιά να τις καταλάβεις εαν φυσικά είναι ορατές.
Φίλε μου τίποτα δεν είναι σχετικό ή έχουν διαφορές ή δεν έχουν.Απλά ανάλογα το μέσο προβολής φαίνονται περισσότερο, άν έχουν.
Εγώ ξέρω ότι δεν έχουν τίποτα διαφορετικό όσο αφορά την εικόνα με τα μεγαλύτερα μοντέλα.
Αυτό έχω διαβάσει ,μπορεί να έχω διάβασει λάθος!

Καλα η διαφορες που ψαχνουμε στην εικονα,
με τον ηχο τη γινεται;
Για παραδειγμα το panasonic 85 δεν πρεπει λογικα να εχει και λιγο καλυτερο ηχο απο το 65;
Καποιος ποιο εμπειρος ας μας βοηθησεισε αυτον τον τομεα.

Bitstream βγάζει το ένα, bitstream βγάζει και το άλλο. Δεν γίνεται να υπάρχουν διαφορές.

Εκτός αν μιλάμε για αναλογικές εξόδους, όπου το πράγμα αλλάζει (αλλά είναι μάλλον κακή ιδέα σε αυτή τη κατηγορία τιμής..).

Φίλε μου τίποτα δεν είναι σχετικό ή έχουν διαφορές ή δεν έχουν.Απλά ανάλογα το μέσο προβολής φαίνονται περισσότερο, άν έχουν.
Εγώ ξέρω ότι δεν έχουν τίποτα διαφορετικό όσο αφορά την εικόνα με τα μεγαλύτερα μοντέλα.
Αυτό έχω διαβάσει ,μπορεί να έχω διάβασει λάθος!

Εαν έχουν και εαν δεν έχουν είμαστε πάντα σε θέση να το καταλάβουμε απο τα υπόλοιπα μηχανήματα που διαθέτουμε;.....γιά σκέψου το λίγο παραπάνω.

Εαν έχουν και εαν δεν έχουν είμαστε πάντα σε θέση να το καταλάβουμε απο τα υπόλοιπα μηχανήματα που διαθέτουμε;.....γιά σκέψου το λίγο παραπάνω.
Φίλε δεν μιλάμε άν έχουν διαφορές στην ποιότητα εικόνας τα BR player μεταξύ του ,αλλά άν έχουν το bd 65 με το bd 85 ή το bd 60(που έχω έγώ) με το bd 80 .

Υπάρχει καμιά καλή πρόταση με έξοδο 5.1 / 7.1 (χωρίς να ενδιαφέρομαι για Ethernet);
Σκέφτομαι να αλλάξω το PS3 μου με κάτι τέτοιο (χωρίς να είμαι σίγουρος...), γιατί δεν παίζω παιχνίδια.

Τα bd 65 , bd 85 ή το bd 60(που έχω έγώ) , bd 80 είναι πολύ καλά.
Το bd 60 (που έχω έγώ) έχει Ethernet όπως λογικά και τα άλλα μοντέλα ,το οποίο είναι για την σύνδεση με youtube και για τις αναβαθμίσεις.

Απάντηση: Re: BR player μεχρι 200 Ευρώ;

Το PS3 δόθηκε, πάω για Panasonic BD80...
Καλή επιλογή!
Ένα επιπλέον που έχει το BD80 σε σχέση με το PS3 είναι ότι παίζει χωρίς προβλήματα τα avchd .
Επειδή είχα PS3 είδα ότι είχε πρόβλημα με τα δισκάκια σε avchd που δημιούργησα.
Αντίθετα το BD60 που έχω( άρα και το BD80) δεν έχουν πρόβλημα.