Βραβεiα AVClub

=silent=

AVClub Fanatic
2 August 2006
11,360
Homeless
Σαν μελος στο avclub ειμαι καινουργιος. Δεν υπηρξα ποτε μελος στο παλιο site και ουτε γνωριζω και πραγματα γι'αυτο. Θα ηθελα λοιπον να δηλωσω αγνοια για πολλα θεματα που εχουνε συζητηθει στο παρελθον. Θα ηθελά να κανω μια προταση λοιπον που ισως και να ειναι θεσμος αλλα μην με παρεξηγησετε.

Η προταση μου ειναι η εξης. Να γινουνε καποια poll τα οποια θα βραβευουνε σε ολες τις κατηγοριες τα καλυτερα προιοντα. Τηλεορασεις, projectors, dvd players, amplifiers, mobile phones, pc's κλπ καλουδια. Μπορει μεσα σε καθε κατηγορια να προστεθουν επισης υποκατηγοριες οπως στις τηλεoρασεις πχ σε ιντσες ή σε αλλα poll με βαση το budget τιμων οπως μπορει να γινει στους projectors. Βεβαια κατα ποσο ολλα αυτα ειναι εφικτο να γινουν εγω δεν το γνωριζω και ισως και να μην γινεται. Απλα κανω μια προταση η οποια δεν ειναι δα και δικια μου ιδεα. Αν παρεις ενα μεγαλο περιοδικο που κανει βραβεια καθε χρονο ολα αυτα που λεω τα βρισκεις μεσα. Ισως να μπορουσε να γινει και 1 κατηγορια που να αναφερεται αποκλειστικα "AvClub Awards". Εμενα σαν ιδεα μου αρεσει παρα πολυ και πιστευω οτι θα αρεσει σε ολα τα μελη. Αυτο φυσικα σημαινει και πολες ωρες δουλεια για τους Adminstrators και moderators που θα πρεπει να τα στησουν ολο αυτα. Που θα πρεπει να διαλεξουν τα products που θα μπουνε σε καθε poll και δεν ειναι ευκολο συν την δουλεια για να στηθουν ολα αυτα. Στην τελικη το τι μορφη θα εχει ολο αυτο δεν μπορω να το ξερω. Σιγουρα τα μελη θα μπορουσανε να δωσουνε κι αλλες ιδεες μεσα απο αυτο το θεμα ετσι ωστε να γινει μια ολοκρηρωμενη προταση. Και μιας και πλησιαζει το τελος της χρονιας νομιζω οτι ειναι η καταληλη στιγμη για να γινει κατι τετοιο.:ernaehrung004:

ωραιο θεματακι και ειμαι σιγουρος οτι αν ειναι εφικτο και γινει θα βοηθησει πολυ..

ωραια ιδεα..:ernaehrung004:

Η ιδέα σου δεν είναι καθόλου κακή , αντιθέτως μάλιστα . Αν και στο παρελθόν έχει συμβεί κάτι τέτοιο , καλό θα είναι να γίνει και πάλι. Για ν ακούσουμε και τις απόψεις των υπολοίπων.

για δωστε λοιπον μια κατευθυνση εσεις τα μελη πως οριοθετειτε μια τετοια παρουσιαση?

θα ανεβασουμε 20 τηλεορασεις πχ και θα πουμε πια ειναι καλυτερη?

αρα προυποθετει οτι οποιος ψηφισει της εχει δει ολες να παιζουν και εχει αποψη

πολυ φοβαμαι οτι θα ναι δυσκολο

αλλα ας πεσουν ιδεες κατι μπορει να βγει!!!!

αντε παμε!!!!

Θα μπορούσε να προτείνει λχ ο καθένας 2-3 μοντέλα ανά κατηγορία, να συγκεντρώνονται τα 5 επικρατέστερα και να γίνεται ψηφοφορία επ' αυτών. Βέβαια όποιος δεν έχει κάπως πιο σφαιρική άποψη καλό θα ήταν να ...συγκρατηθεί και να μην ψηφίσει.

Εγω λεω σε καθε κατηγορια να μπουνε 5 μοντελα τα οποια θα διαλεξουνε οι moderators. Αν ειναι να εμπλακουν ολα τα μελη θα γινει χαμος. Ο καθενας θα λεει το κοντο του και το μακρι του. Εκτως των αλλων δεν νομιζω οτι το θεμα αξιολογησης εχει να κανει με το αν καποιος εχει γνωρισει το συγκεκριμενο προιον απο κοντα. Ο καθενας εχει τα δικα του κριτιρια για να αξιολογησει κατι και αυτο δεν συνεπαγεται οτι θα πρεπει να εχει αμεση επαφη με αυτο που του αρεσει. Και εμενα μου αρεσει η Porsche που ειναι γρυγορο αυτοκινητο αλλα δεν εχω οδηγησει ποτε. Εκτως τον αλλων πιστευω οτι οι moderators θα πρεπει να αποφασισουν για την λιστα των προιοντων με βαση την συνολικη συζητηση που γινεται ολο το χρονο που μας περασε σε καθε κατηγορια. Παραδειγμα. Ειναι αληθεια οτι τον τελευταιο χρονο εγιναν πολλες συζητησεις στην κατηγορια τηλεορασεων για την Sony KDL-40X2000. Αυτο οι moderators θα πρεπει να το λαβουν υποψην τους και να συμπερηλαβουν ισως το συγκεκριμενο προιον στην λιστα (Αναφερω αυτο γιατι αυτο μου ηρθε τωρα στο μυαλο). Ετσι πιστευω οτι θα πρεπει να στηθει η ολη φαση. Αλλωστε οι moderators ειναι αυτοι που φτιαχνουνε τα poll. Το ιδιο θα κανουνε και τωρα. Αλλιως θα γινει χαυρα.:ernaehrung004:

Οσο για τα μελη εγω πιστευω οτι μπορουνε να παιξουνε ενεργο ρολο στο τι κατηγοριες βραβειων θα πρεπει να υπαρχουν. Και μετα οι moderators να παρουν την τελικη αποφαση ποια απο αυτα θα συμπεριληφθουν.

Για ακουστε ομως και αυτο
Μπορουμε να δωσουμε βραβεια ακομα και στα μελη του AVClub:firstprize:
Μερικες προχειρες σκεψεις

Βραβειο καλυτερης παρουσιασης απο μελος του AVClub
Βραβειο καλυτερου Home Cinema απο μελος του AVClub
Βραβειο καλυτερου θεματος απο μελος του AVClub
κτλ

Τα δικα μας βραβεια:award::fahne90: :grinning-smiley-043

Σαν ιδέα είναι αρκετά καλή..
Κι αυτό γιατί θα δημιουργηθεί ουσιαστικά ένας μίνι οδηγός αγοράς..

Θεωρώ όμως δύσκολο έως αδύνατο να έχει ο καθένας προσωπική άποψη για
το κάθε προϊόν που θα είναι υποψήφιο στην κάθε κατηγορία!
Επίσης αν δεν έχει προσωπική γνώμη κανονικά ΔΕΝ θα πρέπει να συμμετέχει στην ψηφοφορία μιας και η ψήφος του θα αφορά γνώμες τρίτων που θα έχει τύχει είτε να διαβάσει σε περιοδικά είτε να ακούσει απο φίλους που θα τυχαίνει να έχουν στην κατοχή τους ένα απο αυτά..
Πράγμα άδικο μιας και απο στόμα σε στόμα, απο αυτιά σε αυτιά, και απο μάτια σε μάτια...όλα είναι σχετικά!
Άλλωστε ας μην ξεχνάμε οτι στα περιοδικά που γίνονται τα διάφορα τέστ οι δοκιμαστές περνούν αρκετές ώρες αγκαλιά με τα προϊόντα που έχουν υπο δοκιμή έτσι ώστε να έχουν, "σχετικά" πάντα, μια πιο πλήρη και ολοκληρωμένη άποψη!

Πιστεύω πάντως οτι θα άξιζε τον κόπο μια τέτοια προσπάθεια!

Πολύ καλές ιδέες όλες. Ίσως θα βοηθούσε στην επιλογή των προϊόντων το χρονοδιάγραμμα που αυτές έχουν λανσαριστεί. Πχ να βραβευτούν οι lcd των τελευταίων 2 μηνών ή σε συνδιασμό με τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους. Θα μπορούσε επίσης να γίνουν όπως περίπου στα περιοδικά πχ AVCLUB BEST BUY (και για ποιούς λόγους πήρε το βραβείο). Πιστεύω ότι οι admins θα πρέπει να τα επιλέγουν γιατί αν όλοι μπουν στην διαδικασία επιλογής θα γίνει χαμός. Eπίσης δεν ξέρω αν θα πρέπει να ψηφίζουν τα μέλη, ίσως θα ήταν καλύτερα να δίνουν τα βραβεία οι ίδιοι οι admins μέσω δικής τους ψηφοφορίας και με την βοήθεια μερικών μελών που οι admins θα θεωρήσουν ότι είναι οι κατάλληλοι για να ψηφίσουν σωστά σύμφωνα με τις γνώσεις τους.