Bρεθηκε Σκυλιτσα στο Πανεπιστημιο Πειραια - Αν γνωριζει κανεις κατι

alefantos2007

Supreme Member
17 August 2007
3,646
European Union
:2thumb22sup:ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΚΥΛΙΤΣΑ:2thumb22sup:

Η ΣΚΥΛΙΤΣΑ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 7 ΙΟΥΝΙΟΥ 2010 ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ. ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 1 ΕΤΟΥΣ, ΜΙΚΡΟΣΩΜΗ, ΦΙΛΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΤΕΙΡΩΜΕΝΗ.

ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛ. 6937889908.

Τη σκυλιτσα τη βρηκε το αισθημα χθες το μεσημερι να τριγυρναει στον 4ο οροφο του Πανεπιστημιου. Το απογευματακι τη πηγαμε στο γιατρο και μας ειπε οτι πριν καμμια 10αρια μερες ειχε στειρωθει. Τη βρηκε πεντακαθαρη αφου να φανταστειτε μυριζε και ηταν φρεσκολουσμενη!! Το βραδυ τη φιλοξενισαμε σπιτι μαζι με το δικο μας σκυλι και μπορω να σας πω οτι τις εντολες και εκτελει καλυτερα και απτο δικο μας!! Αν κανενας φοιτητης γειτονας ξερει κατι ή την εχει ξαναδει στο παρελθον με τον ιδιοκτητη ας με παρει ενα τηλεφωνο ή ας αφησει ενα μηνυματακι. :worshippy::worshippy::worshippy:

οπως μαλλον καταλαβατε εχω ενα μικρο προβληματακι με της φωτος!!! Ενα καλο παιδακι θα βαλει ενα χερι βοηθείας??? :worshippy::worshippy::worshippy:

Χαιρετώ,
Στο κάτω μέρος της σελίδας πατάς το κουμπί 'Go Advanced'
Μετά πατάς το εικονίδιο με το συνδετήρα για να κάνεις attach φωτογραφίες ή έντυπα. Προσοχή στο μέγεθος των φωτογραφιών που πιθανά να πρέπει να τις μικρύνεις για να ανέβουν.

Δεν φαίνεται τίποτα...
Πάντως, αν δεν το έχετε κάνει ήδη, τυπώστε μερικά Α4, σαν αφισουλες, με την φωτογραφία της σκυλίτσας και πληροφορίες, και κολλήστε τα γύρω από το Πανεπιστήμιο, γιατί όπως φαίνεται κάποιος σίγουρα θα την ψάχνει.

Τωρα που μειωσα το μεγεθος κατι εκανα μου φαινεται!!! Απο αφισες εχει αναλαβει το αισθημα οποτε αναμενουμε εξελιξεις!!!! Ευχαριστες θελω να πιστευω!!!

Attachments

• $56A6DC5EC3C0A26F.jpg
    $56A6DC5EC3C0A26F.jpg
    41.2 KB · Views: 48
Καλησπερα καλησπερα !!! :2thumb22sup::2thumb22sup:

Εχουμε νεοτερα παιδες!! Και μαλλον πρεπει να ειναι ευχαριστα. Λεω μαλλον γιατι μεχρι να βρεθεις και με τον ιδιοκτητη να επιβεβαιωθει εχουμε καποιες αγωνιες. Απ οτι μου ειπε το αισθημα αυτο διατηρει περιπτερο στον προφητη Ηλια και τον αφηνει στο κηπο τον οποιο εχει. Της ειπε οτι ειναι 10 μηνων και απλα επιβεβαιωσε αυτα
αναφερουμε στην αγγελια. Της ειπε επισης οτι εχει και ενα βιβλιαριο με τα εμβολια που του εχει κανει το οποιο και θα μας δειξει οταν θα συναντηθουμε. Απλα επειδη εχουμε καποιες αμφιβολιες ειπαμε να φτιαξουμε και μια βεβαιωσουλα για να υπογραψει για να ειμαστε ολοι καλυμενοι. Ξεχασε βεβαια να ρωτησει πως την φωναζει για να δουμε το απογευμα που θα γυρισουμε αν γυριζει να μας κοιταξει...

Αν εχετε καμμια αλλη ιδεα για να μπορουμε να επιβεβαιωσουμε οτι οντως ο υποψηφιος ειναι ο σωστος ελευθερα.
Ο ορος της αληθειας δε μετραει .... ουτε το ξυλο χιχιχιιιιιι :twoguns::twoguns:

κτηνιατρο? να δειτε τα στοιχεια της απο τσιπάκι ?

Καλημερα καλημερα!!!! Τελικα ειχαμε αισιο τελος. Περιττο να πω οτι ειναι και η πρωτη φορα που βρισκουμαι σκυλακι γατακι κοτα χελωνα μυρμηγκι κλπ και καταφερνουμε να εντοπισουμε τον ιδιοκτητη! Το ωραιο της υποθεσης ειναι οτι επιφυλαξεις ειχαμε, την ωρα που φτασαμε στο σπιτι πριν προλαβουμε να στριψουμε στο στενο του σπιτιου επι του κεντρικου δρομου σταματαει ενα ηλικιωμενος με μηχανακι κοντοκοιταει προς εμας κοιταει ξανακοιταει και φωναζει το σκυλι μεσα στη τρελη χαρα. Χαρες πανηγυρια και απτις δυο μεριες (παππους και σκυλος) τελικα ο παππους ηταν ο πατερας του παιδιου που χε το σκυλι. Λεω και γω μπραβο ειμαστε σε καλο δρομο. Τελος παντων κατεβηκε και ο γιος (αν και δεν ηταν αυτος που ειχαμε μιλησει στο τηλεφωνο γιατι δουλεευε στο περιβοητο περιπτερο εκεινη την ωρα). Μιλησαμε συμπληρωσαμε τη φορμα που σας εδειξα χτες μαθαμε γιατο περιστατικο πως εγινε.... (και μαλλον οπως το κοβω θα ξαναγινει...) και φυγαμε. Γενικα μας ειπε ο υιος οτι οταν τη βγαζουν εξω τη βγαζουν χωρις λουρι και ιστοριες... Ειναι λεει εκπαιδευμενο το σκυλακι. Δε λεω εκπαιδευμενο κ υπακουο μου φανηκε κ μενα αλλα που κ που του λεω ας βαζουμε κανα λουρακι κ τραβα βαλτου κ ενα μικροτσιπ να βοηθησεις και τον εαυτο σου κ τους αλλους που το βρισκουν.
Γυρισαμε σπιτι 11 και κατι ταβλα οπως σας ειπα. Αλλα παραπονο και γκρινια καμμια απτη μερια μου το απολαυσα αρκετα. Αν ηταν και λιγο πιο υπευθυνοι οι ιδιοκτητες θα το απολαμβανα ακομα περισσοτερο αλλα δυστηχως ελλαδα ειμαστε. Οποτε μπορω να πω οτι εχουμε ενα happy ending και το κανει ακομα πιο happy που το μοιραστηκαμε μαζι. Παμε για καινουργιες επιτυχιες πλεον!!!

βρηκα δικαιολογια τωρα για εκεινο το media playeer που θελω!!! Ενα δωρακι ολοι το αξιζουμε για τη καλη πραξη!!! απλα παει μονοπαντα. Δωρακι δηλαδη το αισθημα δε χρειαζεται εχει τη αγαπη μου !!!!! :flipout::flipout::flipout:

μπραβο παιδια

Τελος καλο λοιπον
μακαρι να ηταν και αλλοι σαν και εσας

μακαρι φιλε μου αν και νομιζω υπαρχουν αρκετες καλες ψυχες εκει εξω!! :music-smiley-005:

αν και τωρα που πηγαινα με τη γυναικα κ το σκυλακι μας βολτιτσα (3 κιλακια ενα μαλτεζικο) μη φανταστεις κανα ροντβαιλερ..... ηταν μια γιαγια στα 10 μετρα και ερχοταν προς εμας!! Ε η γιαγιουλα κατεβαινε το πεζοδρομιο κ βλεπει το σκυλακι μας να ανεβαινει.... Μιλαμε εχασε το φως της απτο φοβο της κ παραπαταει κ "ψηλοπεφτει" στη πορτα ενος παρκαρισμενου καθετα βολβο..... Ελα μου ομως που στο χερι της κραταγε και τα κλειδια του σπιτιου της!!!! Αλλαζει πορεια και περναει απεναντι τρεχοντας χεσμενη!!! Παω κοντα στη πορτα του συνοδηγου που σκονταψε και ειχε αφησει κατι ωραιες γρατζουνιτσες αλλο πραμα!!!! Ρε τον ανθρωπο λεω γαμω τη λαλακια που μας διεπει ρε π..... μου λεω. ΣΙΓΑ ΜΗ ΣΕ ΦΑΕΙ ΤΣΟΥΥΥΜΠΡΡΡΡΡΡΡΡ ΓΙΔΙΑ