Browser game Erepublik

sakoulias

Established Member
8 April 2009
107
Παιδια σας καλησπεριζω.Ανοιγω αυτο το θεμα για να σας παρουσιασω ενα καταπληκτικο κατα τη γνωμη μου browser παιχνδι που λεγεται erepublik. Σε μια συντομη περιγραφη του παιχνιδιου ειναι ενα online παιχνιδι στρατηγικης οπου μερος παιρνουν Χωρες του κοσμου και οι παικτες ειναι πολιτες της εκαστοτε χωρας.

Οι πολεμοι μεταξυ χωρων ειναι καθημερινοτητα αλλα το παιχνιδι δεν σταματα εκει.Μπορεις να ανοιξεις την δικη σου επιχειρηση , να εχεις την δικη σου εφημεριδα και να γινεις βαρωνος των media με χιλιαδες αναγνωστες , να γινεις βουλευτης , υπουργος ακομα και προεδρος της χωρας.

Επειδη λοιπον η αναγκη για νεους παικτες ειναι μεγαλη καθως η αιωνια αντιπαλος μας τουρκια αυξανεται συνεχως σε πληθυσμο σας προσκαλω ολους να γραφτειτε στο παιχνιδι απο εδω και να δειτε αν σας ταιριαζει(Συμβουλη:Αμα το παιχνιδι σας φανει δυσκολο και πολυπλοκο μην βιαστειτε να το παρατησετε η εικονα του αλλαζει πολυ μετα απο καποια level)

Επισης οταν γραφεστε βοηθατε και εμενα να αναπτυχθω αλλα αυτο δεν νομιζω να ειναι κακο θα σας βοηθησω απο την πρωτη στιγμη να αναπτυχθειτε και θα ειμαι παντα διαθεσιμος για αποριες.

Επειτα απο τα αρθρα σε Εθνος και Τρωκτικο ο πληθυσμος της χωρας εχει κυριολεκτικα εκτοξευτει εχουμε 757 νεους πολιτες σε μια μερα Εγγραφειτε και βοηθηστε να φτασουμε τις 10.000/

Υ.Γ.Δεν ξερω αμα το thread μου αποτελει παραβαση καποιων κανονων του φορουμ , αν και δεν νομιζω , παρ' ολα αυτα σε αυτη την περιπτωση οι Mods ας το σβησουν/μετακινησουν...:ernaehrung004: