ΒΤ και 3GS

Aggelos M.

AVClub Fanatic
19 June 2006
11,035
To ΒΤ που το εβλεπε κανονικα το 3G δεν το βλεπει το 3GS.
Τι μπορει να φταιει?

Αυτο εδω εχω...

http://www.yadis.gr/product.php?cid=60&id=991

3005_300.jpg

Λοιπόν Άγγελε , έχουμε και λέμε.

Βάση πάντα των χαρακτηριστικών που δίνει το Bluetooth που έχεις από την επίσημη σελίδα του κατασκευαστή και τα επίσημα στοιχεία υποστήριξης που δίνει ο κατασκευαστής του iPhone , Apple είναι λογικό να μην είναι συμβατό για τον εξής λόγο.

1. Hands Free Bluetooth με καλώδιο ezi IRIS Λευκό = Συμβατότητα εκδόσεων Bluetooth: V1.0 , V2.0

2. iPhone 3G = Υποστήριξη δικτύων δεδομένων: Bluetooth 2.0 + EDR

3. iPhone 3GS = Υποστήριξη δικτύων δεδομένων: Bluetooth 2.1 + EDR

Το αποτέλεσμα από αυτές τις τρεις αναλύσεις είναι πως δεν υποστηρίζεται το πρωτόκολλο επικοινωνίας.

προσωπική μου άποψη πάντα μιας και κάπου δεν αναφέρεται πως είναι συμβατό έως Bluetooth 2.1 για το iPhone 3Gs

Φιλικά πάντα

Σε ευχαριστω για την βοηθεια...

Παει για παρκαρισμα λοιπον στην γυναικα μου και ειμαι σε αναζητηση νεου.

Καμμια προταση?

Re: Απάντηση: ΒΤ και 3GS

Σε ευχαριστω για την βοηθεια...

Παει για παρκαρισμα λοιπον στην γυναικα μου και ειμαι σε αναζητηση νεου.

Καμμια προταση?

Αρκετές , τι ποσό περίπου διαθέτεις και για πόσες τηλεφωνικές συσκυευές;

Για μια συσκευη (iphone 3GS).

Κατι που να δουλευει καλα σε θορυβωδες περιβαλλον (εργοστασιο), αν υπαρχει κατι τετοιο, θα ηταν μια χαρα.
Τωρα απο τιμη... ε, δεν θελω να δωσω και μια περιουσια αλλα δεν ειναι το πρωτο που με απασχολει. Η χρηστικοτητα και η εμφανιση (το ομολογω) ειναι πιο σημαντικα.

Re: Απάντηση: ΒΤ και 3GS

Για μια συσκευη (iphone 3GS).

Κατι που να δουλευει καλα σε θορυβωδες περιβαλλον (εργοστασιο), αν υπαρχει κατι τετοιο, θα ηταν μια χαρα.
Τωρα απο τιμη... ε, δεν θελω να δωσω και μια περιουσια αλλα δεν ειναι το πρωτο που με απασχολει. Η χρηστικοτητα και η εμφανιση (το ομολογω) ειναι πιο σημαντικα.

Ανεπιφύλακτα τότε μπορώ να σου προτείνω το i.Tech Bluetooth Clip Vibrate Silver (τιμή) καθώς επίσης το i.Tech Clip Naro 601 Bluetooth Headset (τιμή) , τα οποία έχω ήδη δοκιμάσει και πλέον λειτουργώ από άποψη καλύτερου design το δεύτερο.

*ίσως στα χαρακτηριστικά δεις πως το πρώτο δεν αναφέρει το πρωτόκολλο αλλά με προσωπική επαφή που είχα με την επίσημη εταιρία έλαβα απάντηση πως υποστηρίζετε. Σίγουρα όμως υπάρχουν και άλλα ΒΤ τα οποία είναι v2.0 και παίζουν και σε 3Gs , ίσως όμως αυτό να μην μπορεί να λειτουργήσει. Αν θες όμως πριν προβείς σε αγορά δοκίμασε το και σε ένα άλλο 3Gs μήπως το πρόβλημα εστιάζετε στη συσκευή και ασκόπως κάνεις εκ νέου αγορά

Φιλικά πάντα :grandpa: