Bugatti Veyron Vs. Mclaren F1

Μηπως ειδατε μονο την καρο σημαία? Γιατι εγω ειδα οτι η McLaren ητανε γρηγορότερη στην εκκίνηση και για τα πρώτα 30 δευτερόλεπτα ήτανε μπροστά. 30 δευτερολλεπτα και πανω κατω 270-280km. Τελικα η Veyron περασε την F1 περιπου όταν άρχισαν να αποδίδουν τα 1000 αλογα. Αν τα βαζανε σε πιστα να ειστε σιγουροι οτι η Veyron Θα έμενε κάποια δευτερόλεπτα πισω.

απίστευτοι υπερόπτες βρεταννοί....
χαραμίσαν και το ωραίο κομμάτι των allmans....

άραγε αυτά τι ειδική εισφορά έχουν (και τι τέλη πληρώνουν?)

Πρέπει να τα πιάνει τεκμήριο εδώ σε μας...........

αν είναι έτσι....:FSGSFGS4:

θα σφιχτώ κανα δυό χρονάκια ακόμα, μπας και αλλάξει η κυβέρνηση:slapface:

Μηπως ειδατε μονο την καρο σημαία? Γιατι εγω ειδα οτι η McLaren ητανε γρηγορότερη στην εκκίνηση και για τα πρώτα 30 δευτερόλεπτα ήτανε μπροστά. 30 δευτερολλεπτα και πανω κατω 270-280km. Τελικα η Veyron περασε την F1 περιπου όταν άρχισαν να αποδίδουν τα 1000 αλογα. Αν τα βαζανε σε πιστα να ειστε σιγουροι οτι η Veyron Θα έμενε κάποια δευτερόλεπτα πισω.

Πολύ σωστές παρατηρήσεις!
Εϊδαμε και ακούσαμε και την έκπληξη του οδηγού της Bugatti :
''What??? How is that happening??? How is that happening???''
Οπότε στην πίστα μάλλον δύσκολα τα πράγματα για την Bugatti εκτός αν είναι πολύ πιο στριφτερή από την McLaren.

Προσωπικά πάντως, με κριτήρια design μόνο, κλίνω προς McLaren.

Παιδιά βάση επιδόσεων και μόνο στην εκκίνηση η Veyron έπρεπε να ήταν μπροστά απλώς λογικά δεν έβαλε το launch control κ αναμενόμενο o Stig να κάνει καλύτερη εκκίνηση.
+ότι ανέβηκε η αεροτομή της που ενδεικτικά αναφέρανε σε προηγούμενο επεισόδιο οτι κόβει ταχύτητα(μπορεί να είναι μικρή αλλά κόβει).
Για πίστα πάντως η McLaren σίγουρα είναι μπροστά λόγω ευκινησίας κ ανάλογων επιδόσεων.

Απάντηση: Re: Bugatti Veyron Vs. Mclaren F1

αν είναι έτσι....:FSGSFGS4:

θα σφιχτώ κανα δυό χρονάκια ακόμα, μπας και αλλάξει η κυβέρνηση:slapface:

Πόσο να έχει πέσει η τιμή της με την μείωση του τέλους ταξινόμησης; ;)

εμένα δε με νοιάζει η τιμή....
Τα κερατιάτικα με ενοχλούν

αυτό το πρόσφατο που μπήκε τώρα, τα ασφάλιστρα, τα τέλη...

γενικά τα πάγια.

ας μου πούν:
φίλε ξέρεις? κάνει 100000 ευρώ δώστα και φύγε....

όχι κάνει 10000 και μετά πλήρωσε αυτό, πλήρωσε εκείνο, ανέβασε τη βενζίνη, ανέβασε τα διόδια, ανέβασε το κτέο και δε συμμαζεύεται.

Re: Απάντηση: Re: Bugatti Veyron Vs. Mclaren F1

Γαλλική δεν είναι η Bugatti;

H Bugatti εδώ και πολλά χρόνια είναι ιδιοκτησία της Volkswagen άρα πρέπει να θεωρείται Γερμανική φίρμα. Ο Ettore Bugatti (προφανώς Ιταλικής καταγωγής) είχε την έδρα της φίρμας του προπολεμικά στο Μολσχάιμ της Γαλλίας. Με την έναρξη του Β! Παγκοσμίου Πολέμου, και συγκεκριμένα το 1940, η φίρμα έκλεισε.

ΚΤΕΟ στην αρχή στα 4 χρόνια και μετά κάθε 2 χρόνια!
Το προηγούμενο αυτοκίνητό μου το είχα από το 1992 έως το 2001 και δεν είχε προλάβει να περάσει ΚΤΕΟ μέχρι που το πούλησα. Τώρα με τα ιδιωτικά ΚΤΕΟ προλαβαίνουν οι κερατάδες να τα καλούνε.

Το κτεο δεν είναι κάτι το μεμπτό ...είναι για την ασφάλεια και την δική σου και
των υπολοίπων...

το θέμα είναι ότι κυκλοφορεί μεγάλος αριθμός αυτοκινήτων που δεν έχουν περάσει τα τεστ..