Bullet Train

Βαθμολογήστε την Ταινία:

• Total voters
    12

Kosh

AVClub Fanatic
7 September 2006
100,362
Εκεί ψηλά.....
Bullet-Train.jpg

Poster-EN | Poster-GR

Σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Λιτς

Πρωταγωνιστούν: Μπραντ Πιτ, Τζόι Κινγκ, Άαρον Τέιλορ-Τζόνσον, Μπράιαν Ταϊρί Χένρι,
Άντριου Κότζι, Χιρογιούκι Σανάντα, Μίχαελ Σάνον, Σάντρα Μπούλοκ

Διάρκεια ταινίας: 152' λεπτά

Σινεμά: 4 Αυγούστου 2022

Watch: Netflix | Amazon | AppleTV+

Imdb

O Ladybug, είναι ένας κάπως κακότυχος δολοφόνος που είναι αποφασισμένος αυτή τη φορά να κάνει τη δουλειά του
με την ησυχία του μετά από σειρά αποτυχιών. Η μοίρα, όμως, έχει τα δικά της σχέδια και έτσι η τελευταία αποστολή
του Ladybug τον φέρνει σε μια ξέφρενη πορεία σύγκρουσης με φονικούς αντιπάλους από όλη την υφήλιο-όλοι με
σχετικούς, αλλά αντικρουόμενους σκοπούς- πάνω στο πιο γρήγορο τρένο του κόσμου, με ένα βασικό σκοπό.
Να βρει έναν τρόπο να κατέβει από αυτό το τρένο.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Last edited by a moderator:
Βλέπεται, αλλα πολύ κακό για το τίποτα.
Τα 120 λεπτά που διαρκεί, είναι παρα πολλά για ταινία με "γρήγορο ρυθμό".

Πολύ καλο cast.

6.5/10

• Like
Reactions: billpeppas
Το προβλημα δεν ειναι ο Μπραντ Πιτ (που ειναι για τον ρολο μαλλον καλύτερος απο την μανιέρα του Ρευνολντς :p ), αλλα η διάρκεια...

Ανάμικτα συναισθήματα. Πολλοί ανούσιοι διάλογοι για να περνάει η ώρα δηλαδή, βία κωμικοτραγική και εμφανέστατη (πίδακες από αίματα κ.λ.π), βασικά τραβηγμένη στα άκρα ταινία. Θυμίζει σαφώς ταινίες του Ταραντίνο. Οκ, την βλέπεις. Μέσος όρος!

• Like
Καλό ήταν.

Τπτ σπουδαίο αλλά σε μεγάλη οθόνη βλέπεται πολύ ευχαριστα.

Εικόνα / ήχος στο 4Κ δισκάκι άριστα.

ΥΓ Τόσος τζερτζελές και το μονο (non) CGI που χτυπησε άσχημα ήταν η μούρη της Μπούλοκ απο τις πλαστικές :ROFLMAO:

Την είδα εχθές... επιλογή της παρέας.
Της δίνω 4.5/10 και αρκετά καλός ήμουν μαζί της.

Τραβηγμένο από τα μαλλιά.
Ξεχείλωμα σώνει και καλά να γράψει 2ωρο.
Διάλογοι δίχως ουσία, τόσο μπουρ μπουρ σε τέτοιου τύπου ταινία δεν έχω ξανασυναντήσει.
Σενάριο; lol wut ?

Θύμιζε λίγο Tarantino όντως.

• Like
Reactions: vadergr
Κι εγώ το είδα προχθές. Δεν θυμάμαι ακριβώς ταινίες αλλα έχουμε δει πολλές φορές ιστορίες που η διήγηση/επεξηγηση να γίνεται με flàshbacks. Όντως Ταραντίνο θύμισαν οι σκοτωμοί σε αρκετά σημεία.
Το μόνο αξιοσημείωτο είναι ότι βάζεις στοίχημα ότι ολο και κάποια σκηνή θα γυρίστηκε στην Ιαπωνία κι ομως όλη η ταινία γυρίστηκε στα στουντιο της Sony στο L.A.
Το ψέμα έχει πάει σε άλλο επίπεδο όπως και η Σάντρα Μπούλοκ που την καταλαβα όταν είδα τα credits!
Αν δεν υπήρχαν γνωστοί ηθοποιοί θα ήταν μια b movie cult ταινία άνευ λόγου και αιτίας.

Edit: βρήκα τι μου θύμισε το όλο στυλ της σκηνοθεσίας. Το Lock, stock and two smoking barrels.

• Haha
Διάλογοι δίχως ουσία, τόσο μπουρ μπουρ σε τέτοιου τύπου ταινία δεν έχω ξανασυναντήσει.
Ναι ισχυει. Νομίζω είναι μια διέξοδος σκηνοθετικά "ο από μηχανής θεός" , (π.χ. όταν μιλάει ο μπραντ πιτ συνέχεια στο κινητό) για να βοηθήσει τον θεατή να μάθει το παρελθόν και να κρατάει το ενδιαφέρον του.

Καλά τα flashbacks, δίνουν λύσεις, αλλά εδώ τα παραξειλωσε, όλη η ταινία βασίζεται σε flashbacks.

Του ξέφυγε ο οδηγός του τρένου να τον μπλέξει κι αυτόν σε φόνους 😁😁

Έχω την εντύπωση ότι ακόμα και οι ίδιοι οι ηθοποιοί χαβαλέ πήγαν να κάνουν μέσα στην πανδημία, κι όχι να γυρίσουν μια σοβαρή /αληθοφανή ταινία.

• Haha
Δεν ηταν κακη τελικα.

Νομιζω οτι αν ειχα ξανα επιλογη θα την ξαναβλεπα ειχε ενα ενδιαφερον ανα κομματια.

Εμενα μου αρεσε η μεγαλη της διαρκεια σαν θεατρικο ηταν λιγακι.