Burmester θόρυβος από review .

kl11

Established Member
27 July 2010
107
During my time with the 218s, one of the amps - began to buzz. -Sometimes the noise was low, sometimes it was a bit louder, and occasionally both amps buzzed. Changing power cables made no difference.

Σύμφωνα με το stereophile θόρυβος στον ενισχυτή Burmester 518 αξίας 50.000 ευρώ συνολικά καλή κρητική ,αλλά ο θόρυβος θόρυβος .

During my time with the 218s, one of the amps - began to buzz. -Sometimes the noise was low, sometimes it was a bit louder, and occasionally both amps buzzed. Changing power cables made no difference.

Σύμφωνα με το stereophile θόρυβος στον ενισχυτή Burmester 518 αξίας 50.000 ευρώ συνολικά καλή κρητική ,αλλά ο θόρυβος θόρυβος .
Δεν ειναι θόρυβοϛ αλλά βόμβοϛ, προφανώϛ από τον τοροειδή μτασχημασχηματιστή , που επηρεάζεται απο συνεχέϛ ρεύμα στο οικιακό δίκτυο.
Συμβαίνουσιν και ειϛ Παρισίουϛ...

• Like
Reactions: ika and kl11
Εν τω μεταξύ διαφημίζουν τον μετασχηματιστή ως ultralow-noise toroidal transformer -εξαιρετικά χαμηλού θορύβου .

Ο θόρυβος -βόμβος μπορεί να μην είναι θέμα του ίδιου του ενισχυτή σε κάποιες περιπτώσεις αλλά θέμα με κάποια πηγή που συνδέεται πάνω στον ενισχυτή ,μου είχε συμβεί πριν από χρόνια .
Μπορεί όμως και όχι .

• Like
Reactions: kl11
Ο θόρυβος -βόμβος μπορεί να μην είναι θέμα του ίδιου του ενισχυτή σε κάποιες περιπτώσεις αλλά θέμα με κάποια πηγή που συνδέεται πάνω στον ενισχυτή ,μου είχε συμβεί πριν από χρόνια .
Μπορεί όμως και όχι .
Άλλαξε αρκετές πηγές και ψηφιακά και πικ απ .

Για DC είδε?
Δεν νομίζω μόνο κριτική κάνει τις μετρήσεις τις κάνει άλλος με περισσότερες γνώσεις και γνώσεις για τεχνικά χαρακτηριστικά.