kosmous Supreme Member 17 June 2006 4,470 2 May 2007 #1 Επανέρχομαι στο θέμα μετά απο καιρό διότι τώρα το ξαναπαρουσίασε η tv. Δεν μπόρεσα να βρω το αρχικό οπότε ανοίγω νέο . Αυτό πως το εξηγείτε ? Attachments burn in 1.JPG 61.2 KB · Views: 55 burn in 2.JPG 59.1 KB · Views: 56
Επανέρχομαι στο θέμα μετά απο καιρό διότι τώρα το ξαναπαρουσίασε η tv. Δεν μπόρεσα να βρω το αρχικό οπότε ανοίγω νέο . Αυτό πως το εξηγείτε ?
kosmous Supreme Member 17 June 2006 4,470 2 May 2007 #2 Ξέχασα να αναφέρω οτι μόνο με το σβύσιμο απο το κουμπί power πάνω στην tv για 10 λεπτά , εξαφανίζεται η κολλημένη μπάρα.
Ξέχασα να αναφέρω οτι μόνο με το σβύσιμο απο το κουμπί power πάνω στην tv για 10 λεπτά , εξαφανίζεται η κολλημένη μπάρα.
Κακαλιός Στέργιος Supreme Member 17 June 2006 8,849 Λητή Θεσσαλονίκης 2 May 2007 #3 ΩΧ! αυτό δεν είναι burn in αγαπητέ μου. Αυτό είναι μοντάζ! Χωρίς πλάκα, έχει κάποιο πρόβλημα η τηλεόραση. Καιρός για πλακέ τιβι!
ΩΧ! αυτό δεν είναι burn in αγαπητέ μου. Αυτό είναι μοντάζ! Χωρίς πλάκα, έχει κάποιο πρόβλημα η τηλεόραση. Καιρός για πλακέ τιβι!
Simos.I Moderator Staff member 17 June 2006 28,520 Land of Dystopia 2 May 2007 #4 τυχερέ!!! το δικό μου θηρίο αντέχει, τι έχω βάλει το μικρό να πετάει παιχνίδια, δεν παθαίνει τίποτε!!!
τυχερέ!!! το δικό μου θηρίο αντέχει, τι έχω βάλει το μικρό να πετάει παιχνίδια, δεν παθαίνει τίποτε!!!
kosmous Supreme Member 17 June 2006 4,470 2 May 2007 #5 Τι λε ρε Στέργιο , εδώ crt και μένουν τα είδωλα των καναλιών φαντάσου να πάρω και καμμιά plasma . Λέτε να βάζω που και που το break dvd για να στρώνει η εικόνα ?
Τι λε ρε Στέργιο , εδώ crt και μένουν τα είδωλα των καναλιών φαντάσου να πάρω και καμμιά plasma . Λέτε να βάζω που και που το break dvd για να στρώνει η εικόνα ?
sfortis Administration Team Staff member 3 August 2006 11,392 t3.large 2 May 2007 #6 Αυτό είναι ηλεκτρονικό το πρόβλημα (επεξεργαστής κτλ). Οι burned περιοχες ειναι μαυρες. Εδω μιλάμε για κανονική σάρωση.
Αυτό είναι ηλεκτρονικό το πρόβλημα (επεξεργαστής κτλ). Οι burned περιοχες ειναι μαυρες. Εδω μιλάμε για κανονική σάρωση.